Остров Тасос /Тема 9/

• 121 883
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ние за трети път ходим 24.06-04.07. За 1ва година имаше ужасно много оси. Досега само септември бяхме виждали...

# 691
  • pomorie
Миналата година 18.09 нямаше нито оси, нито комари.

# 692
  • София
Миналата година в средата на юли също нямаше оси.

# 693
  • ГО
1-6 септември, Лименария, оси имаше само по обед по таверните. Не сме се хранили на плажа/квартирата и там не са ни нападали.

# 694
  • Пловдив
А някакви репеленти помагат ли за предпазване от осите? Аз за пръв път резервирах за юни догодина,но май ще се откажа. Някакси не си представям да стоя и да очаквам всеки момент да ме нахапат. Още повече,че дъщеря ми и мъжът ми са алергични.

# 695
Здравейте,не съм ходила на Тасос,но ми предстои няколко дневно пътуване в Потос,по -специално  хотел Olympion,ще се радвам да споделите мнения.Какво да очаквам,ако може мнения за близки плажове и заведения !! Благодаря предварително !!

# 696
  • Варна
През юни шанса да има оси е почти нулев  , виж комари ще има както и по цялата останала Гърция.Щом сте алергични и ви е страх нищо не ви пречи да изберете някой от другите 230 острова или някъде по останалите 14 000 км.брегова ивица Simple Smile

# 697
  • Горна Оряховица
Момичета ужасно е... толкова оси и пчели по плажа и на всякъде, че това не  е почивка, а тормоз! 😥

# 698
  • София
Момичета ужасно е... толкова оси и пчели по плажа и на всякъде, че това не  е почивка, а тормоз! 😥

За сега ли говориш или по принцип?

# 699
  • pomorie

За сега ли говориш или по принцип?
И за кой район?

# 700
  • Горна Оряховица
за сега да, там сме в момента. на голдън биич ни е хотела и на всякъде по плажа има мъдращи оси и пчели. ходихме до мраморния плаж там е същата работа. сядаме да хапнем и ако няма горящо кафе, което да ти влиза в дробовете и да ти убива апетита, ще те изядът осите. Определено сме много разочаровани с мъжа ми и сме на мнение, че не е подходящо за почивка с  малки деца. Трябва неотлъчно да следиш къде стъпва детето иначе ще бъде с надупчени крака.
малката я жилна пчела на 1 парзалка, въпреки, че бях до нея. Просто нз как я опазихме само с 1 ухапване...
Незнам дали сега е "сезона" на осите, но определено никога вече няма да дойдеме тук. Цените също са по-високи примерно от Кавала, където бяхме миналата година и бяхме много доволни.
Много негативи изсипах, но просто не мога да се почувствам на почивка за съжаление. Май сме доволни само от хотелчето. 😂

# 701
Аз се върнах преди 2 дни от Тасос. Бяхме в Лименария. Оси имаше само сутрин на закуска (сядахме отвън), заради храната. На плажа нямаше оси изобщо. На две места бяхме на плаж в самата Лименария, но дори и с храна и напитки не привлякохме оси.

# 702
  • Горна Оряховица
Аз се върнах преди 2 дни от Тасос. Бяхме в Лименария. Оси имаше само сутрин на закуска (сядахме отвън), заради храната. На плажа нямаше оси изобщо. На две места бяхме на плаж в самата Лименария, но дори и с храна и напитки не привлякохме оси.
късметлии! Sunglasses
Мъжа ми ходи за риба сутрин и каза, че буквално след изгрев идват осите  и му крадът стръвта.
2 дни вечеряме в Панагия, приятно е и няма оси. взехме си и от зехтин и сапунчета от музея. 5 литра зехтин за 25 евро, а в един супермаркет мярнат цени от 34 евро.

# 703
  • pomorie
Момичета,утре рано сутринта тръгваме,надявам се всичко да е ок!Ще пиша как са осите...Simple Smile))

# 704
Момичета,утре рано сутринта тръгваме,надявам се всичко да е ок!Ще пиша как са осите...Simple Smile))
Ла Чикуита и аз..... Crazy Осем часа трябва да сме отлепили, че ферибота за Самотраки е един път на ден! В 16 трябва да сме там! Приятна почивка, взимай бански и хавлии, дават го жега! АААА може да пием по едно кафе на Маказа hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 15 сеп 2017, 15:08 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт