Estee Lauder-3

• 80 758
  • 590
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И аз с въпрос: ВВ-то на ЕЛ с 35 SPF спрян ли е от производство наистина или просто е с изчерпани наличности в БГ?
За този става въпрос:

В Сефора ми казаха, че е спрян.

# 406
  • Sofia
Най-най любимият ми продукт е fdt Double Wear Stay-in-Place Makeup Simple Smile
Моля за вашето мнение за тази спирала:

Аз ползвам златната на Ести, ама не помня тази или другата без скосения връх, ще погледна и ще кажа. В темата за спирали съм споделила, че ми е най-любима спирала, а имам още няколко на др. марки, но тази си ми е фаворит за всички години, откакто съм почнала да ползвам спирали. Simple Smile

Записвам се да следя с интерес, Ести я харесвам много. Simple Smile)

# 407
  • София
Ох, значииии....... и какво тонирано да си взема за лятото сега?! СС кремът тонирани ли е? Или нещо друго да препоръчате......Така го харесвах този BB крем. Две-три лета си изкарах с него и сега.......

# 408
  • София
Хм... В английския сайт все още си е наличен BB крема (но е с фактор 15, а не 35). Може да се поръча с превозвач. А СС крема е с фактор 10, доколкото виждам...

# 409
Наскоро взех:
https://www.notino.bg/filorga/medi-cosmetique-uv-bronze-fluid-pr … iv-brchki-spf-50/

Много е лек, супер мекота дава, за съжаление при мен не съм забелязала лек бронзиращ ефект

# 410
Момичета за смесена кожа кой крем за хидратация и избистряне на тена ще препоръчате?

# 411
Фен съм на марката, но не мисля, че крем е способен да “избистри” тен. Нека по-запознатите споделят.
Иначе Daywear е за хидратация.

# 412
В англ. Сайт има много хубаво намаление на кремове, - 10£. А тук в бг магазин има 20% на бестселъри.

# 413
поръчах от английския в допълнение като първа поръчка имах 15 про допълнително. Тук пак е добро на намалението.

# 414
Здравейте каква козметика бихте ми препоръчали?Аз съм на 27 с мазна кожа и търся нещо за околоочен контур,хидратация, дневна и нощна грижа,както и почистване на лицето и борба с черните точки и големите пори.Благодаря предварително, просто ми е трудно да се ориентирам при толкова много продукти

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 19:56 от deska992

# 415
  • София
Ох, значииии....... и какво тонирано да си взема за лятото сега?! СС кремът тонирани ли е? Или нещо друго да препоръчате......Така го харесвах този BB крем. Две-три лета си изкарах с него и сега.......
Здравей, с кой крем казваш че си изкарала 2_3 лета!?

# 416
  • София
С ББ - крема на Ести, който беше с 30 фактор. Но не разбирай, че съм карала с една тубичка. Купувах всяка година нова + други слънцезащитни.

# 417
Аз чакам червения куфар

# 418
  • София
Какво чакаш?!

# 419
https://www.manor.ch/de/p/w9-83421801?bv=true
 Това всяка година преди коледа си го “подарявам”

Общи условия

Активация на акаунт