Estee Lauder-3

• 80 646
  • 590
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И те си правят бизнес с тях

# 571
Благодаря за коментарите. Количествата, които се продават в OLX и bazar.bg ми се струват прекалено големи, за да са само от падаръчни комплекти или мостри. Според мен се купуват от някъде на едро.

# 572
Здравейте!
За кожа на 36 години ми трябва нощен и дневен крем.Кожата е нормална към смесена.
Кои бихте ми препоръчали?Revitalizing Supreme+Night има ли възрастова граница!

# 573
Мисля, че е подходящ.

# 574
  • Софето
В момента в английския сайт има много добра оферта (235лв) за тези комплекти с код: GOLD25
https://m.esteelauder.co.uk/advanced-night-repair-sets?utm_sourc … _ELO_ANRSetsOffer

# 575
Може ли отзиви за тази пудра .И понеже се чудя между light и light-medium,някой има ли light ,понеже ми се струва доста светла.ФД ми е 2n2 като не искам да белея 😀

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 09:41 от Mihaela_G

# 576
  • Den Haag
Здравейте! От отдавна не е писано в темата, но се надявам да получа съвет от вас. Како бихте ми препоръчали от козметиката за лице на Ести ? Аз съм на 42г., кожата ми е нормална, като зимата наблюдавам, че става суха. Нямам тъмни кръгове под очите, по скоро сутрин леки торбички. Бръчки все още не много изразени. Интересуват ме кремовете, дневни, нощни, за очи серуми и т.н Simple Smile
Благодаря предварително Simple Smile

# 577
Здравейте, аз съм доволна от Time zone, но все по-трудно се намира. От околоочните на Estеe съм ползвала само Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex - не ми е навредил, но не съм впечатлена. Най-добре е да пробвате, аз по този начин установих, че Resilience Multi-Effect не е за мен, Revitalizing Supreme + също не ми допадна, но не съм пробвала леката версия. Серумът Advanced Night Repair ми харесва,  от почистващите ми допадна Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask. Дано съм била полезна.

# 578
  • София
Revitalizing Supreme + много ми допада
DayWear Creme Sorbet Hydratation 72H spf15  леко кремче
серумът Advanced Night Repair винаги имам наличен

# 579
Revitalizing Supreme + много ми допада
DayWear Creme Sorbet Hydratation 72H spf15  леко кремче
серумът Advanced Night Repair винаги имам наличен

И аз имам винаги наличен  Revitalizing Supreme +, особено след някоя промоция в Нотино.
Много ми харесва като околоочен е супер.

# 580
Здравейте, много харесвам Estee Lauder Travel Exclusive Beauty Essentials комплект, но никъде не мога да го открия. Само в amazon.com, но доставката от САЩ ми се струва рискована с оглед да не се повреди. Някой има ли представа как мога да се сдобия с него?

# 581
Здравейте, някой има ли впечатления от 48 Shades 6 Looks To Envy Makeup Set ?
https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-litse-palitri-1/fall-19-col … -portfolio-662309

Изгодно е предложението, но според мен е с изтичащ срок на годност.

# 582
Категорично фон дьо тена double wear и revitalizing supreme

# 583
Здравейте,
Някой с инфо за празниците ще има ли намаление на марката?  Много съм се нагледала на куфарчето.

# 584
Момичета, имах празник вчера и получих подарък серум Night Repear, не съм го ползвала до сега и не знам как да го включа в рутината си. Защото е найт, а аз вечер ползвам Аерол ( третиноин)
И не знам серума кога и как да нанасям. Ако го слагам сутрин ще има ли ефект?
След хиалуронаовата киселина става ли?
Изобщо не знам, искам да го ползвам, но така че да ползвам качествата му, а не само да хлепя.
На 40 съм с нормална склонна към пигментация кожа. Леко бъръчичи по чело и назо.

Общи условия

Активация на акаунт