ТРЕТИ клас - 3 тема

• 59 789
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
  • Перник
*LUCY*, перфектен му е натюрморта. Не е нужно да си виждал нещо, за да го нарисуваш  Wink

Калоян най-сетне е на училище днес. Във вторник вечерта вдигна температура, в сряда сутринта нямаше, но се чувстваше отпаднал. Заведох го на лекар, за да не изпадаме пак в драматични ситуации с бележката като преди няколко седмици. Цял ден не вдигна температура и решихме, че въпреки бележката до края на седмицата, в четвъртък ще ходи на училище. Обаче сутринта цъфна в кухнята в 6:30, за да ме уведоми, че го втрисало и пак нямал сили. Остана си вкъщи и вчера. Днес едва го събудих, но каза, че се чувства добре и замина. Не успях да го убедя обаче да си облече по-тънко яке и да не слага ръкавици  ooooh!

# 106
  • Sofia
Жас, нали  това, че не си видяла нещо, не значи, че не съществува. Simple Smile  Видяло го е във въображението си момчето, браво на него!  Simple Smile
  Нашите вчера си говорили за наркотиците - с класната и после с възпитателя също. Раздали им някакви книжки относно насилието... проект някакъв на нашата община.
Светле, дано е добре Калоян. Пък сутринта не толкова е за тънко яко, особено ако има ходене пеша. Виж следобед е направо за без яке... ненормално топло е.

# 107
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Морена, и аз така й казвам.
По музика хич нямам представа какво учат. Май повече песни.
Много съм доволна, че музика, рисуване и физическо са им  развлекателни часове, а не ги карат да покриват някакви нормативи и да пеят/рисуват за оценки. Още помня как ми писаха двойка в 3-4клас, защото не можех да изпея Тиха нощ правилно Crazy

при нас са с оценки  Tired

Скрит текст:
покривали са някакви нормативи по физическо и има 4.
не е за чудене, като в 2 от 3 часа правят тестове вместо да спортуват.

натюрморта е класически стил  Mr. Green
май се води кубизъм, но не бих заложила главата си за това  Blush

# 108
  • Sofia
Душа, и при нас е така относно физическото, супер неглижирано е.  Twisted Evil
Но поне не правят друго освен да играят игри.  Simple Smile

# 109
  • Перник
...
Светле, дано е добре Калоян. Пък сутринта не толкова е за тънко яко, особено ако има ходене пеша. Виж следобед е направо за без яке... ненормално топло е.

Добре е. Осведомих се по телефона току що - "добре съм, айде чао". Не счита за нужно да си говори по-дълго с мен  Laughing
И, не, той не ходи пеш, освен ако не броим разстоянието от колата до входа на училището - 10-20 м. И не съм си помисляла да го пусна с най-тънкото яке (както съм аз, нищо, че ходя пеш ок. километър), а с малко по-тънкото зимно. Но, не - той си сложи и шапка, и ръкавици  Crazy

# 110
  • Sofia
Браво, на него! Grinning   Така подковавам и аз щерката, преди да е получила телефон... че се говори само важното, не сладки приказки.  Вредни са тия телефни и т.н. и туй то.  ooooh!
Както си се усеща човека, така се е облякъл.  
И моята в къщи кара на потник, а аз съм облечена и за нея и още някой даже.  Crazy  Иначе като я взимам ми излиза от у-ще спретната, както е била сутринта, чинно си сложила и шапката... ама тия два-три дни нали е жега по обед...  Crazy

# 111
  • от Луната
Браво за натюрмота *LUCY*, а крушата е уникална.
Браво на Калоян, и свекър ми така говори по телефона, казва каквото има и затваря, даже и без чао  Mr. Green.
Да ви покажа балеринката .
Сега имаме нова драма - спечели състезанието в школата по английски и ще ходи на националното в Хасково на 18.03, но днес са съобщили, че на същата дата ще има и конкурс от балета в Пловдив и сега се чуди как да се клонира  Mr. Green. В понеделник ще разбера повече като говоря с госпожата в балета,, но най - вероятно няма да успее да иде и на двете неща  Thinking

# 112
  • Sofia
Оо, Виктоалиа, прекрасна фейчка!  Hug

# 113
Пернишката балетна школа отглежда големи красивици. Heart Eyes Цял живот ще съм и благодарна за невероятна стойка и походка.
Ваня ли е госпожата още?

# 114
Виктоалия, прекрасна ти е балеринката!
Моята говори по телефон, основно с мен, по същия начин като К.
Не знам какво става с децата и дисциплината, но съм потресена. Това на фона, че преди два дни съученицци на моята се сбили, сбутали едно момче до вратата и то със счупена ръка, а днес чета това:
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/11-godishno-momiche-pochi … o-uchilishte.html

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 21:25 от MianaNia

# 115
  Новината за момиченцето е потресаваща...Без думи.......

# 116
  • от Луната
Благодаря за милите думи, момичета  bouquet
Денси, вече не е Рошкова, тя напусна. Сега е Йоана Йорданова, която е невероятна. За 2 месеца направи такива неща, които не бях виждала в тази школа за 3 години при предишната.
За агресията сред децата нямам думи. То и навремето се биехме, но като че ли не е имало сериозни случки, или пък не им се е давала гласност  newsm78

# 117
Сега имаме нова драма - спечели състезанието в школата по английски и ще ходи на националното в Хасково на 18.03, но днес са съобщили, че на същата дата ще има и конкурс от балета в Пловдив и сега се чуди как да се клонира  Mr. Green. В понеделник ще разбера повече като говоря с госпожата в балета,, но най - вероятно няма да успее да иде и на двете неща  Thinking
И Европейското кенгуру  е тогава. Ако ходите и на него, ще е голямо клониране  Mr. Green

За трагичния случай нямам думи. Горкото дете, горките родители.. Просто не мога да си представя какво им е.
Чета из фейса, че нямало достатъчно учители, които в междучасията да пазят децата. Недоумявам, че деца на 11 трябва да бъдат надзиравани от няколко човека в рамките на 10-20 минути.

# 118
  • Sofia
За трагичния случай нямам думи. Горкото дете, горките родители.. Просто не мога да си представя какво им е....
Да добавя и горкото момче, което е ритнало, а и другите деца...  И аз не мога да коментирам... мъка...

# 119
  • На морето!
За трагичния случай нямам думи. Горкото дете, горките родители.. Просто не мога да си представя какво им е....
Да добавя и горкото момче, което е ритнало, а и другите деца...  И аз не мога да коментирам... мъка...
И аз това си мисля тези дни. Как ли то ще живее цял живот с това, как ще се справи сега с вината, реакциите на връстниците... Трагедия за всички- учители, деца, разбира се безумно жестока за родителите на починалото дете.   Cry
Виктоалиа T, не се притеснявайте- конкурсите в балета едва сега започват. Предстоят национални състезания, а във възрастовата група на вашата балерина са няколко. Сигурно ще има и концерти на школата, и гост представления, сезонът е кратък, но наситен на възможности за изява. Прекрасна балерина имате, стойката и ръцете ѝ са много нежни.

Общи условия

Активация на акаунт