ТРЕТИ клас - 3 тема

• 59 462
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Изпитвам големи притеснения, че синът ми не чете...  няма грам свободно време от училище и занимания.
Нормало, Люси, след като е толкова ангажиран. И с порасването все по-малко свободно време им остава за съжаление.

# 526
Не знам как ще пише теми и есета след време. Речникът му ще е много беден.

# 527
Благодаря, Morena!  :hug
Моят чете преди да заспи и докато големият, с когото спят в една стая, се мотае в банята...
Иначе и той няма време, а и гледам да му оставя време след училище за игра с по-малкия му брат.
Така добре играят, че сърце не ми дава да ги прекъсна, а и виждам, че заниманията, на които ходи тази година, вече са му натежали и се чувства уморен.
Идва ваканция.

# 528
  • Sofia
Не знам как ще пише теми и есета след време. Речникът му ще е много беден.
Да видим какво ще е тогава... Wink  На където вървят нещата... колко професии ще останат?!

Моля, Аня, пак заповядай! Simple Smile

Свободното време на щерката е разпределно между книгата и игрите. При заспиване не разчитаме на четене, особенно в делничните дни - само да легне и отнася плувката...  Wink

# 529
  • В светлината на слънцето
Добре дошла, Аня! Hug
И Сашо чете малко (книги). Но пък чете страшно много специализирана литература за нещата, които го вълнуват (компютри, коли, открития, наука, история...). Така че все нещо остава в главата. Учудващо има много богат речник и пише много добре. По принцип обича да пише.

# 530
Изпитвам големи притеснения, че синът ми не чете. Прочел е сигурно 5 книги за цялата учебна година, няма грам свободно време от училище и занимания.
   LUCY,знаем се от книжната тема ,отпреди 2-3 години....  Wink И на мен ми е мъчно,че минава времето на толкова хубави романи,израства ги без да ги е прочела/купени са и отдавна приготвени.../А обича книгите,радва се на нови!  Само ваканциите ,спокойно и пълноценно чете,както и събота,неделя-сутрин.Пробва и вечер,но е уморена ...Та и при нас е така,уви!

# 531
  • offshore & overseas
При нас пък Калина е книгоман и непрекъснато трябва да я възпирам от четене (на книги за удоволствие), за да си свърши учебните задължения. Тя естествено е открила този парадокс и ми го хвърля в лицето: „Другите не могат да ги накарат да четат, а мен не ми давате.“ Всеки с драмите си. Mr. Green

Когато Люся стане 3-ти клас, Калина ще бъде в шести, а Ники още няма да е започнал у-ще. За момента още много си играят и затова училището изостава. Догодина когато и двете ще са ученички, очаквам да има повече синхрон в учението, ма да видим. Crossing Arms

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 16:29 от Мяуче

# 532
https://bglog.net/nachobrazovanie/45006    Нужните знания в края на 3 клас.Прекрасно е поднесено
и систематизирано!

# 533
Супер! bouquet

# 534
Roo, много на място споделено преди изходните нива.  Simple Smile

# 535
  • София-Младост
Изпитвам големи притеснения, че синът ми не чете. Прочел е сигурно 5 книги за цялата учебна година, няма грам свободно време от училище и занимания.
Изпитвам огромно притеснение, че моят чете по-малко и от твоя...Sad((( а има време, не е да няма, тренировките са 3 пъти седмично, в другото време, ако е топло е навън и рита, или играят други игри:lol:
Последно чете книга ваканцията, когато дадоха списък. Силно се надявам и тази година да имат.
Иначе вече му се вижда края, почти не дават и домашни...вчера ми вдигна Т, днес ще пропусне за всеки случай училище. Чакам да се наспи и при личната:( За тъпата бележка Sad
И онзи ден докато ядеше каза, че го боли горе зъб...погледнах аз...кариес  ooooh! Така исках и той да се опази като сестра си. От днес сме и без топла вода за 10 дни...поне навън да се стопли, че само дъжд не ми харесва.
Помрънках си сутрешно...ще ме извините  Embarassed

# 536
  • sf
Здравейте! Нямам търпение да дойде ваканцията. Аз се изморих, пък за децата не знам. Ще имат екскурзия до Плевен на 31ви. За четене, чете, но е на периоди. Онзи ден си избра "Дневникът на един Дръндьо" , интерекна му е и ме помоли и за следващите части.
Взехме си кученце и е голяма забава вкъщи. Естествено , ентусиазма му да помага за него бързо се изпари, след като изчисти 2-3 физиологични бели  Joy

# 537
Моята чете на периоди. От сто години е на Хари Потър. Чак се чудя как помни какво е станало, защото понякога чете и друго междувременно.
На мен голямото ми притеснение е, че много се мотае и не знам как ще се научи да се организира по-нататък.
За домашни любимци не искам да чуя повече. Взехме си хамстер и след като два пъти я ухапа не припарва до него. Съответно всички грижи са на мой гръб. Преди имахме друг и беше много добричък, но този май е от по-дребните, които са хапливи.

# 538
Магистериум, Джордж и вселената и донякъде Дръндьо засега държат първенството за любими книги на моя син.
На другия полюс са Патиланци, Приключенията на Лиско, поредицата за малкия Никола - били бебешки и скучни.
Неутрални - Том Сойер, Карлсон.
Май фентъзи засега е най-любимият му жанр. Но Хари Потър и Пърси Фжаксън не му грабнаха вниманието, може би защото е гледал много пъти филмите.
Ще му предложа Спайдъруиик, ако открия поредицата (сестра му я има, но не знам къде я е прибрала). Тя имаше и една - Гуусбъмпс, или някаква подобна поредица, ще видя и тя къде е.

Домашен любимец, най-вече куче, искат и двамата.

# 539
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
На мен голямото ми притеснение е, че много се мотае и не знам как ще се научи да се организира по-нататък.
...

говори ми, говори....
ако нещо му е интересно ще премести планина, всичко друго става с мрънкане и подканяне.
заканила съм се, че изобщо няма да му напомням за домашни и задачки - ако се сети да си ги направи, ако не - да ходи без домашно да се излага.

утре пак ще пее  Blush
такива сладурчета са с "дамата" в дуета  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт