ТРЕТИ клас - 3 тема

• 59 944
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
  • В светлината на слънцето
И още един похвал - излезли са и резултатите на другото състезание. То е на Кембридж и е за школите по тази система. Там е също с почти максимални точки, като макс по принцип никой не е достигнал. Сред първите 10 най-добри от всички явили се е. Много се радвам, просто не очаквах толкова бързо да дръпне.  Grinning

# 286
  • от Луната
Лулумба, къде да ги търся тези резултати? Може ли линк?

# 287
Като го прибирах днес от школата питах. Бяха получили списъка. Но нямам идея къде да се търси.  newsm78

# 288
  • Перник
lulumba, браво на твоя младеж!

Ние вчера имахме родителска среща. Нищо ново - от 23 деца в класа присъстваха родителите на 15. Тези, чиито деца се държат лошо, пречат на учебния процес и имат слаби оценки, отново не присъстваха. От днес госпожата ще събира телефоните в началото на часа и ще ги връща през междучасието, защото има деца, които не спират да цъкат и по време на час. Те, обаче вече са измислили решение, както сподели Калоян - щели да си носят по 2 телефона - един, които да дадат на госпожата и друг, с който да си играят  ooooh!
Отново има въшки. Засега - само по дългокосите глави на момичетата.
Иначе, нашето момче не спряха да го хвалят - и класната, и госпожата по английски  Blush

# 289
Благодаря, Светле!  Hug

# 290
  • от Луната
Браво на Калоян  Hug
И при нас има въшки и се моля поне тази година да я подминат, че миналата ми беше писнало от тях, включително и лятната ваканция хваща няколко пъти. Не разчитам само на молитви, а съм купила и някакъв препарат протектор  Mr. Green.
Лулумба, твоя младеж без никакъв зор какви резултати постига, това ако си даде малко зор, направо ще вземе 2 години за една и ти да му мислиш тогава  hahaha

# 291
А, без зор. В началото беше много против английския - хич не му и трябвал. Но после се усети, че му помага в игрите на компа, и стана супер прилежен. Mr. Green Сега се е отворил на състезания - сам си се записва, без значение дали е подготвен или не. Писал се е за Кенгуру, където нищо няма да направи, защото той такива задачи не е виждал досега, нито е ходил на уроци някога, но пък има самочувствие, че ще ги реши - то така, ако ставаше...

# 292
  • Перник
Лулу, това е по-добрият вариант. Моето пък не можеш да го накараш да иде на състезание. За Коледното госпожата му се моли 3 дни да се запише и накрая кандиса. Е, после цяла седмица ходи с медала на шията  Crazy
Вчера и госпожата по английски каза, че съжалява, че не е отишъл на Spelling Bee, но той заяви, че и догодина няма да иде  Twisted Evil

# 293
Браво на всички умни деца Hug

За какво ниво са били състезанията към Кеймбридж при третокласниците?

# 294
Браво на всички умни деца Hug

За какво ниво са били състезанията към Кеймбридж при третокласниците?

В школата казаха ниво В.

# 295
  • София
Каката е с въшки. Ужас някакъв е, много са и нямам никакво обяснение откъде и кога са завъдени. Всяка седмица ги проверяват  Rolling Eyes
Моите и двамата учат немски. Даже не знаех, че имат състезние, но са се справили на максимума. Мисля, че повече от А-... ниво преди 4 клас няма, принципно  Peace

# 296
  • от Луната
В нашата школа нивото е Starters, а в училище не знам  Embarassed. Утре пътуваме, а в събота всичко ще ни е на бързане, че тази година са решили изпитите да са с по-късен час  ooooh!

# 297
Да, и при нас е Starters. Понеже не ми беше много ясно как да тълкувам точките от теста, учителката обясни, че първите 10 класирани покриват знания B, каквото и да значи това. Той попада в тази група. В училище и аз не знам на какво отговаря програмата им. Иначе каката учеше в начален курс немски по системата на Гьоте институт и там наистина е по-различно.  Peace Както и да е, не съм искала да прозвучи като някакво изтъкване или величаене на детето. Споделих го, защото той наистина беше мега зле по езика през есента и страшно се радвам на това, което успя да постигне. Не съм очаквала да се случи изобщо. Благодаря на тези, които казаха по една добра дума за него.  Hug

# 298
Браво още веднъж!
Попитах, защото и аз не съм наясно с нивата и как определят в трети клас кое да се направи.

# 299
Лулу, браво на момчето ти! Все така да е успешен!

При нас се струпаха неща и нямам време да пиша във форума.

Общи условия

Активация на акаунт