ТРЕТИ клас - 3 тема

• 59 428
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
  • Перник
При нас мина изходното ниво по английски и ЧО (не съм много сигурна). В понеделник ще е по български, вторник - по математика, сряда - ЧП. Ама щели да са лесни  Rolling Eyes

# 601
  • София
По БЕЛ и математика са минали.
Вчера ми ги даде да се разпиша.
ЧО и ЧП са следващата седмица, за английския нямам идея.

# 602
  • София-Младост
Изходни-входни...голяма ми е обърквация, едно време имаше класно и контролно...правят тестове, все 6-ци носи  Mr. Green В понеделник имаме РС. Ще ходи баща му, че аз съм на голямата...за последен  път на РС...ей все едно вчера тръгна на училище Heart Eyes

Barefoot Kontesa  да не си спряла да пишеш, приятно е да те чете човек! Simple Smile)
Ей много се радвам за всички деца с грамоти в темата!

# 603
И при нас минаха някои от изходните тестове
Снощи бях на РС в школата , където ходи по английски
Вече съм тотално отчаяна,  мислех че с възрастта ще мине този проблем-но не
Непрестанно говори. От детската до сега все едно и също.Да умен е , но не спира да говори
Аз не съм от бъбривите, на кой се е метнал не знам ooooh!
Колко разговори сме имали по този въпрос, наказания , заплахи и нищо не помага
Обещава, даже мисля че си вярва-но после е пак същото
Обеснявам че това е неуважение към учителя, пречи и на себе си и на съучениците. Уж разбира и накрая пак същото
А не е нахален или агресивен , просто не може да мълчи
Не знам как да го променя  Embarassed
Мислех да го водя на психолог, дали е добра идея  newsm78

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 11:52 от The Invisible

# 604
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
И при нас минаха някои от изходните тестове
Снощи бях на РС в школата , където ходи по английски
Вече съм тотално отчаяна,  мислех че с възрастта ще мине този проблем-но не
Непрестанно говори. От детската до сега все едно и също.Да умен е , но не спира да говори
Аз не съм от бъбривите, на кой се е метнал не знам ooooh!
Колко разговори сме имали по този въпрос, наказания , заплахи и нищо не помага
Обещава, даже мисля че си вярва-но после е пак същото
Обеснявам че това е неуважение към учителя, пречи и на себе си и на съучениците. Уж разбира и накрая пак същото
А не е нахален или агресивен , просто не може да мълчи
Скрит текст:
Не знам как да го променя  Embarassed
Мислех да го водя на психолог, дали е добра идея  newsm78

не мисля, че характер може да се промени  Blush гледам колегата срещу мен - не става.
не спирайте да говорите и да напомняте, че трябва да се сдържа и да не пречи.  Peace

някой спомена екскурзия до Рилския манастир  ooooh!  информация

# 605
не мисля, че характер може да се промени  Blush гледам колегата срещу мен - не става.
не спирайте да говорите и да напомняте, че трябва да се сдържа и да не пречи.  Peace
И аз от това се притеснявам
Но ще има доста проблеми, поне искам това говорене да се вкара в някакви нормални граници
Да се научи къде може и къде не/но досега ако не се е научил, въпреки постоянните напомняния и съвети  ooooh!/
Не е като да го уча в неуважение към учители, деца и т.н. Даже напротив
Даже ги съжалявам учителите с такива като него
Все си мисля, че трябва да има някакъв начин  newsm78

# 606
Инвизибъл и аз съм такава и детето ми е такова. Досадни сме си. За психолога нямам мнение.

# 607
И моето дете е такова, постоянно говори. Все тя знае. Като свекърва е, че и нахална, не можеш да я надговориш. Все да е център на внимание и на всяка манджа мерудия. И аз се замислях за психолог, но училищните ми казаха да не водя.
И аз говоря много и съм супер контактна, но мога и да се контролирам. Дано и дъщеря ми се научи.

# 608
Като Ви чета и малко се поуспокоявам
С повече говорене може би ще постигнем някакъв резултат
Иначе така ми става мъчно за него като почна да му се карам-рони едни крокодилски сълзи и съжалява много
Ама после бързо забравя Joy

# 609
  • Перник
И Калоян не млъква. Вкъщи. В училище е тих като мушица. Вкъщи постоянно му се карам да млъкне за малко, защото с баща му не успяваме да си кажем две думи от неговите постоянни разкази за много важни неща като поредното ниво на Clash Royal  ooooh!

# 610
  • На морето!
Изобщо не се притеснявай- абсолютно нормално е щом си е такъв темпераментът на детето. Аз също съм много приказлива, постоянно съм в някакъв диалог, бързо създавам контакти, имам купища познати и приятели на всяко място, където съм се задължала повече от няколко часа. Това е плюс, минус е ако човек не знае кога да замълчи или не умее да изслушва, но и това се научава с времето и с повечко забележки. Това да му е кусурът  Mr. Green
И при нас изходните нива май минаха, напоследък към поизоставила доста контрола над ученика, та ще видим какви ги е свършил разчитайки само на собствената си 10годишна отговорност.  Whistling

# 611
И Калоян не млъква. Вкъщи. В училище е тих като мушица. Вкъщи постоянно му се карам да млъкне за малко, защото с баща му не успяваме да си кажем две думи от неговите постоянни разкази за много важни неща като поредното ниво на Clash Royal  ooooh!
Е това е по-добрия вариант
Поне в училище мълчи  Laughing
Мен още отсега не ми се ходи по родителски
Нашето си е проблем с дисциплината отвсъкъде
Най-забавното е че не му стига да надува на хората главите, но и сам си говори
Вчера една съседка ми каза- слушам твоя син говори с някой, поглеждам той сам
Само където не ми каза, че явно не е съвсем сам Joy
Изобщо не се притеснявай- абсолютно нормално е щом си е такъв темпераментът на детето. Аз също съм много приказлива, постоянно съм в някакъв диалог, бързо създавам контакти, имам купища познати и приятели на всяко място, където съм се задължала повече от няколко часа. Това е плюс, минус е ако човек не знае кога да замълчи или не умее да изслушва, но и това се научава с времето и с повечко забележки. Това да му е кусурът  Mr. Green
Ами засега това му е кусура, аз свикнах, ако могат и госпожите 
Това му е плюс-страшно оправен е
Да има и нещо положително от цялата работа  Peace

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 15:10 от The Invisible

# 612
  • В светлината на слънцето
Моят не е бъбрив, той е фабрика за думи. Ужас направо!  Crazy Но в час поне не говори. По улицата като вървим е най-страшно - река от думи. Кога намира време да диша, не знам.

Изходни - изобщо не знам нищо.  Embarassed В момента съм на вълна учители и школи за 7 клас плюс много работа в работата, и милият е пак оставен на заден план.

Честито на всички деца с грамоти!  Peace

# 613
  • Перник
Е това е по-добрия вариант
...

Да, и майка ми така казва като се оплача колко е див вкъщи. Защото освен, че не млъква, и не застава на едно място. Та, според майка ми по-добре било да си беснее у дома, отколкото да се притеснявам на родителските срещи  Laughing

# 614
  • offshore & overseas
Трудно е да ти е бъбриво детето, но не мисля, че това е чак психологически проблем. Може би е въпрос на темперамент и зрялост (която някои така и не достигат обаче Laughing).

(Аз лично на родителски бих го обръщала на майтап и бих се подсмихвала, дано учителите да имат и те ЧЗХ).

Инак, също съм бъбрива (личи по-пространните постове) и моите и тримата са. Обаче само вкъщи (в общуването с мен предимно). Няма да ви казвам каква какафония настава, когато и тримата искат да кажат нещо един връз друг. Директно дърпам шалтера. Joy

Иначе, както вече казах, в у-ще и в ДГ са по-ниски от тевата. Това момичетата. Синковецът е по-ларж, може би защото е само тригодишен, знам ли го. Thinking

Впрочем, според моите наблюдения, повечето деца са такива, поставени в по-предразполагаща среда, това се нарича непринуденост и не е толкова лошо качество. Ако пък детето е мълчаливо и затворено, по-добре ли ще е? Тогава определено щеше да е за психолог.

О, отново получих логореен пристъп.

Общи условия

Активация на акаунт