"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 692
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Heart Eyes  Ей, че хубаво това!

И какво го засрамиха момчето към 1:00 ?  Joy Joy 

Сладък е, харесва ми като общува, положителен образ, има самочувствие, но е срамежлив или поне не иска да се натрапва...  Peace Grinning

Още не съм гледала епизода, чакам нашия превод...  Peace

Гледах диалога Аслъ- Йиит, амиии,  ooooh!  споразумяха се!  Laughing Laughing Очаквано!  hahaha hahaha

На обичта на Дерин към Али продължавам да не вярвам... твърдя, че обича повече себе си, че е злобно човече Embarassed Поне Лейля така ни я представя... нейсе!  Grinning Grinning  А и кое му е достойното на това да искаш дете от човек, за когото си убедена, че не те обича, не те желае? Не е ли изнудване това? Не ми казвайте, моля, че има майчински чувства или мисли, че е грях да го махне...  Stop

Али продължава да не схваща идиомите...  Joy Joy

Аз също. Какво значи това, Лили?  Laughing Laughing Hug

# 526
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лу, Според сценария Дерин обича Али и Али обича Дерин и заченаха бебето, когато и двамата бяха сигурни в това. Тя се усъмни в любовта му, защото повярва на очите си - целувка, легло и т.н. Обидена е и се оттегля, но ще запази бебето, защото то е плод на любовта й. А ще го отглежда сама, защото мисли, че Али вече не я иска. Тя е горда и не иска да моли за любовта му. Но дълбоко в себе си чувства, че той я обича и накрая тази любов трябва да ги събере тримата - нея, Али и бебето. Joy Joy Това е по сценарий, пък как го изиграват и представят, е друг въпрос.
Не че съм счела сценария, ама е ясно като бял ден.
Както казва Лиа, сега е важно събитията да се напасват с написаните реплики, пък както ще да изглежда. Кърпено, шито - филм да става.  Joy

А че влюбената Дерин изглежда плашещо на моменти, то е защото е много ядосана и вбесена. Joy
То и ние сигурно така изглеждаме, де, като се разбеснеем, ама нас не ни дават по телевизията, така че и затова трябва да се помисли - артистите да крещят красиво, както вече е постигнато красиво плачене - лицето идеално гримирано и спокойно и изведнъж красиво започват да се търкалят сълзи, а при по-голяма драма кротко се изливат тънки вадички.

Снеж, аз познавам доста, които също се чудят какво намира Керем в Серенай.

Аз лично никога не се чудя на любовта - щом двама са заедно, значи има защо. Това, че отстрани ние не го виждаме, не значи, че го няма.

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 11:07 от svetal4o27

# 527
  • Яко в Матрицата...
Хелоу Hug Party

Лу Hug, според дебелите книги изразът би трябвало да е в отрицателна форма: burnundan kıl aldırmamak, буквално: не може да се отскубне и косъм от носа му. Но като идиом значението му е, че някой е недосегаем, не може и дума да му се каже. Не знам как е в серията Peace

# 528

СветлеHug точно тъй, и аз така мисля - щом са заедно... Wink

Цитат
Снеж, аз познавам доста, които също се чудят какво намира Керем в Серенай.

... щом двама са заедно, значи има защо. Това, че отстрани ние не го виждаме, не значи, че го няма.

Лу, Рени, Hug Hug

# 529
Светле,  Hug благодаря ти за мнението, нищо, че не съм съгласна,  Laughing но за сценария, че е такъв, какъвто казваш, споделям абсолютно!   Peace   Grinning

Рени, благодаря!  Hug  Не съм го засякла в сериала. Видях го на колажа  Grinning  Sunglasses  Ще го дебна...  hahaha hahaha Може да е употребен в смисъл на "Уязвим си", "Ще те накарам да си платиш"  hahaha щом оригиналът е "Недосегаем си" ... Ще видим  Laughing Peace

Снеже  Hug  Гледах за колажи на Серенай с Фи визия с Керем, ама йок! или поне на Керем_бокс_Гюнсюр  hahaha hahaha  хептен йок   Twisted Evil  Grinning 

Лиа,  Hug за Бора, така изглежда, да,  Peace а дали ще се докопа до тайните му?!  Shocked

Приятна съботна вечер  Hug Hug Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

# 530
Привет, сладки!
Следя отдалече, никак не намирам време напоследък.

Влизам с предложение към екипа по превода. Ако сте съгласни от следващите епизоди да взимаме по 12-13 минутки. Разбира се, ако сте съгласни. За нас 2-3 минутки не са нещо страшно, но събрани накуп за Лили ще е някаква помощ. Пишете тук какво мислите.  bouquet

# 531
Лу, Hug

Камъче,  Hug аз съм съгласна. Peace

Скоро фраг ни чака. Wink

# 532
  • Ruse, Bulgaria
Този град ще дойде след теб
11.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 533
Добро утро!  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Синан,  Hug благодаря за фрагмана и превода му. bouquet

Хубавото в него е, че Дерин не вярва, че го е направил Али.  Praynig А оня с кръвасалия поглед, майка му да му каже как да играе, бе.  ooooh! Ужас. Stop

Wink

Хубав ден! Hug bouquet

# 534
 Добро утро на всички Hug Hug Hug
 Снежи  Hug Hug Hug
 Синан благодаря за превода Simple Smile
 Долу горе става това, което си мислех преди няколко дни ooooh! ooooh! ooooh!
 Дано наистина Дерин не повярва, че го е направил Али  Praynig Може би това ще зависи от това колко серии ще е сериала?  newsm78 newsm78 newsm78
  Пожелавам ви един хубав и усмихнат неделен ден  baloni

# 535
Синан, благодаря за фрагмана! bouquet
Нищо ново, очаквахме да стане така, все пак ножът е в ръката на Али. Сега да видим Текин какво ще каже, дано да бъде така добър и да не прати бащата на внучето си в затвора. А очаквам и от Бора реакция, ако наистина е хвърлил око на имането на Текин, би следвало да се погрижи Сеит да не  пречи на плановете му.

# 536
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Синан, Hug Heart Eyes благодаря ти за фрагмана със субки bouquet bouquet

Заповядайте епизода с превод..

За сваляне Peace Peace Peace

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=54cd361 … b0cbe236cee68e979

За онлайн гледане Peace Peace

http://www.videoclip.bg/watch/675964_tozi-grad-she-doide-sled-te … od-bg-sub-1-chast

Снежка, newsm51 Лу, newsm51 Таняnewsm51
Диди, newsm51Ася, newsm51 Ренка, newsm51Ани  newsm51

Момичета, благодаря ви от сърце за преводите! Hug Hug Hug

И на Ринка newsm51 за субките, и за всичко останало по епизода Peace Peace

Приятно гледане! Hug Hug

Али Смит от първи до десети епизод Peace Peace

Лека и спокойна нощ ви желая! Hug Hug

# 537
  • Sofia, Bulgaria
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Синан, Hug Heart Eyes благодаря ти за фрагмана със субки bouquet bouquet

Заповядайте епизода с превод..

За сваляне Peace Peace Peace

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=54cd361 … b0cbe236cee68e979

За онлайн гледане Peace Peace

http://www.videoclip.bg/watch/675964_tozi-grad-she-doide-sled-te … od-bg-sub-1-chast

Снежка, newsm51 Лу, newsm51 Таняnewsm51
Диди, newsm51Ася, newsm51 Ренка, newsm51Ани  newsm51

Момичета, благодаря ви от сърце за преводите! Hug Hug Hug

И на Ринка newsm51 за субките, и за всичко останало по епизода Peace Peace

Приятно гледане! Hug Hug

Лека и спокойна нощ ви желая! Hug Hug

Благодаря ти Лили Heart Eyes Hug на теб и всички участвали в превода love001

# 538

Hug Hug Heart Eyes

Благодаря, Лили, Синан, момичета  bouquet bouquet bouquet bouquet  bouquet bouquet bouquet

Добрутро!  Hug Hug Hug

И двамата със Серенай са потренирали яко последната година  Crazy
Хареса ми заявката в промо клипа на Фи...  Heart Eyes  Успех! Peace

Тази слагали ли сме? Прилича на снимка от сета в хотела на Дерин  Grinning

Хубав ден!  Hug Hug Heart Eyes

# 539
Привет Hug и благодарско за трейлъра и превода! bouquet bouquet bouquet

Аз съм май единствената привърженичка сериалът да е 13 серии Joy Joy Joy, мисля си, че Керем също има трудности да се превъплъти в ролята на Али /освен спорта, разбира се Peace/, то човек, живял в странство, трудно може да вникне в такъв "вид" драма - тия, които имат какво да си кажат, все да се лъжат, да премълчават, да попадат нонстоп в някакви "непредвидени Wink", естествено тежки ситуации, да не вдяват за какво иде реч Laughing...въобще  турската драма Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт