Лу

абсолютно съм съгласна с всичко, което си написала

Ту на единия му пръст, ту на някой друг.

Снежи 

хотел, болница, полиция, ринг, мале, мале... пъстрило!
Накрая Шахин ще дава кръв на Текин ли?!!
шегичка
Дано не е за Аслъ! 
, повече разбирам за Керем от твоите постове и снимки, отколкото от моите впечатления от него в този сериал
Керем идва от един отворен свят, живял е по съвсем друг начин и напълно разбирам, че много хора не го долюбват в Турция
Говорел със сестра си на английски
, аууу, срамота
и не знаел молитви
, много ме развесели 

/.....май си го знаехме предварително 

Помня го, щото ми хареса за Аслъ
, но тя не го заслужава

Помня го, щото ми хареса за Аслъ
, но тя не го заслужава
няма толкова праведни, че да хвърлят камъни по Аслъ
Та аз Аслъ си я харесвам и вярвам, че заслужава много, много щастлив финал. Обичам да вярвам в доброто и покаянието и прошката и осъзнаването и обичам да си менят хората мнението, напук на общоприетото становище, че това означава непостоянство, за мен означава движение
И за Йиит искам същото
И двамата, Аслъ и Йиит са възпитавани от амбициозни, меркантилни снобки, потиснати са от агресията им и арогантността им. Дерин е възпитавана по друг начин- виновно, задушаващо, лъжовно патриархално... Баща и е слаб и нещастен и гневен мъж, а майка и- подмолна змия, комбинаторка, но все пак го е сложила на пиедестал, за да бъде кухата картинка на семейството им, красив заместител на бленуваната му любов... И тримата /децата/ са еднакви като резултат. Но първите двама грешат и страдат, а третата не греши
, само изисква и командори!
като започне наистина да съжалява, ще поискам и за нея хепи енд!

няма толкова праведни, че да хвърлят камъни по Аслъ
Та аз Аслъ си я харесвам и вярвам, че заслужава много, много щастлив финал. Обичам да вярвам в доброто и покаянието и прошката и осъзнаването и обичам да си менят хората мнението, напук на общоприетото становище, че това означава непостоянство, за мен означава движение
И за Йиит искам същото
И двамата, Аслъ и Йиит са възпитавани от амбициозни, меркантилни снобки, потиснати са от агресията им и арогантността им. Дерин е възпитавана по друг начин- виновно, задушаващо, лъжовно патриархално... Баща и е слаб и нещастен и гневен мъж, а майка и- подмолна змия, комбинаторка, но все пак го е сложила на пиедестал, за да бъде кухата картинка на семейството им, красив заместител на бленуваната му любов... И тримата /децата/ са еднакви като резултат. Но първите двама грешат и страдат, а третата не греши
, само изисква и командори!
като започне наистина да съжалява, ще поискам и за нея хепи енд!

Препоръчани теми