"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 678
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Ruse, Bulgaria
Този град ще дойде след теб
8.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

# 166
Благодарско

# 167
  • Sofia, Bulgaria

http://www.temizmagazin.com/gundem/kerem-bursin-evlat-edinebilirim

За съжаление ако аз го "преведа",може би нищо няма да разберете Flutter Grinning Grinning Grinning
Разбрах само че,"не е задължително детето да е негово или на роднини за да го прегърне" Rolling Eyes Grinning

# 168
Добро утро! Hug Hug Hug

Диди, Hug Heart Eyes Катрин, Hug Heart Eyes Синан, Hug Heart Eyes Искре Hug Heart Eyes

Диди, Hug Heart Eyes не искам Дерин да е бременна, защото ми омръзна още при яденето на първия кекс да стават такива работи, още повече, че и двамата бяха навлечени с дрехи.. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Но защо ми се струва, че ще влюбят Али в Аслъ newsm78 newsm78 newsm78

Синан, Hug Heart Eyes много ти благодаря за превода на фрагмана bouquet bouquet Да си ни жив и здрав! Hug Hug

Искре, Hug Heart Eyes в сайтовете най-различни пускат новинки с откъси от последния  репортаж на Керем, който той даде за сп.Ескуайър и който аз все още не успях да преведа.
та та го питат за деца и семейство. И той казва, че обича много децата и иска да има многодетно семейство. И казва, че децата може и да не се негови, казва, че може да осинови, защото в света има толкова много изоставени деца.. И вече това пускат ли то пускат, с най-различни заглавия..

Керем в списанието..

Керем наистина много обича децата, по всичко му личи.. Сега не ми се търсят снимки и видеоклипове..
Но ще пусна едни любими от Въпрос на чест. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.videoclip.bg/watch/434355_seref-meselesi-8-ep-iiit-sh … eme-li-dushterq-s
http://www.videoclip.bg/watch/444948_seref-meselesi-12-epizod-lu … na-iiit-kum-bebet

Да ви сложа и тези баща и син Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав и усмихнат ден ви желая! Hug Hug Hug

# 169
  • Sofia, Bulgaria
        Лейля-Лидия с гаджето си Grinning

Лили Hug Hug

# 170
Привет, сладки! Hug

На мен ми се струва съвсем реалистично Али да се влюби в Аслъ. Тя се оказва до него винаги, когато има нужда. Изслушва го, не го критикува. Пък на всичко отгоре е красива и нежна.
А и не може да се каже, че е типичната разглезена богаташка. Справя се прекрасно и с 2 и с 200. Подържа топли и сърдечни отношения с кварталните хора. Какво по логично това да прерасне в силна и осъзната любов и за двамата.
Що се отнася до Дерин, тя може да се превърне в истинска дъщеря на майка си. Особено когато види, че нещата не стават така, както и се иска. Тук приятелството не мога да го мисля. Аслъ е готова да се жетва за приятелката си, показа го. А Дерин готова ли е на всичко за щастието на Аслъ? А за Али? Май винаги единият приятел, е по-приятел. Винаги остава на заден план.
Отвличането беше толкова кратко, че тя май не осъзна опасността. И беше толкова нахакана, защото си знаеше, че някой ще я измъкне. Както винаги. Не знаеше, че това ще е Али, но и през ум не и беше минало, че нещо ще и се случи. Поне така ми се стори.
А за кекса,... много важно. Това не е достатъчно да го задържи. Трябва повече.  При това тя го съблазни. Типично - искам те и теб.
И аз не искам да е бременна

Разбира се, едва ли ще следват моя сценарии.
Ще гледам каквото предложат, щото аз следвам Керем пък Simple Smile)))
Хубав ден!

Хей, да не забравя - благодаря за превода на фраговете, за озета и за цялата информация в темата!
 Heart Eyes

# 171

Лили Hug Hug

Яяя, готин е баткото  Flutter 

Камъче,  Hug и аз мисля като теб  Peace Не успяха да ме убедят във влюбването на Дерин  Sad
Докато чувствата на Аслъ са искрени, без реваншизъм или състезателност, тя просто се влюби в Али, в него !!, не в своите чувства към него... Simple Smile

# 172
  • Яко в Матрицата...

Лили Hug Hug

Е как ще е готин този кричокрачко? Shocked ooooh! ooooh! ooooh! Явно не разбирам от мъже Rolling Eyes

Добър ден! Hug

# 173

Лили Hug Hug

Е как ще е готин този кричокрачко? Shocked ooooh! ooooh! ooooh! Явно не разбирам от мъже Rolling Eyes

Добър ден! Hug

Рени,  Hug  ти си разглезена, който има мъж везна има най- красивотто от палитрата, затова  Peace Peace

# 174
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Лили Hug Hug

Добър ден! Hug

Рени,  Hug  ти си разглезена, който има мъж везна има най- красивотто от палитрата, затова  Peace Peace

Joy Joy Joy Лу, Hug моят мъж изобщо не е красавец, но на чар го докарва, може и от зодията да е Laughing

# 175
 Hug
Ауууу, момичета, какви разсъждения за двете приятелки Laughing Laughing Али вече е влюбен в Дерин, дълбоко, с цялото си сърце! Един турски мъж /Али/, такива смени не прави Joy Joy, веднъж отдадено сърце е навеки, olmaz Laughing Горката Аслъ ще страда Mr. Green

Лу Hug, значи мъж-везна е УАУУУУ smile3534, я кажи до №3  в класацията и после кой мъж е най-зле, че да се ориентирам, аз къде съм newsm03

# 176
Hug
Ауууу, момичета, какви разсъждения за двете приятелки Laughing Laughing Али вече е влюбен в Дерин, дълбоко, с цялото си сърце! Един турски мъж /Али/, такива смени не прави Joy Joy, веднъж отдадено сърце е навеки, olmaz Laughing Горката Аслъ ще страда Mr. Green

Лиа,  Hug ще чакам да видя  Grinning Peace

Рени  Peace Grinning Grinning

# 177
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лили, и аз така -  още не мога да усетя силната бащина любов. В разговора в последната серия в началото, като че ли маааалко се появи чувството, но не беше завладяващо. Но все пак бащинството е ново за Шахин, може би му трябва време да осъзнае какво точно му се случва. Иначе инстинктът му работи - веднага се  хвърля в защита и помощ на сина си, независимо, че го има от вчера.

На мен ми се струва нормално, че и Аслъ се влюби в Али. Мисля, че и други приятелки да имаше около тях, и те щяха да се влюбят в него. Али е толкова истински, искрен и отговорен, млад готин мъж от плът и кръв, толкова различен  разглезените им богати приятелчета, че няма как да не печели от сравнението.
Много ми харесва, как в напрегнати моменти Али (а може би Керем Joy) минава на английски, просто така му идва отвътре.
Страшно готин е Керем, дано сериалът поеме малко въздух и се задържи по-дълго на повърхността, че да го погледаме.
Па макар и цената за това да е малко Текини, Белчини и Йиитовци за преглъщане.

Сега прочетох за мъжете-Везни. Имам син аз такъв - и даа! Много е готин! Най-готиният, заедно с още един най-готин - Водолей. Joy Joy Joy
Не сте се съмнявали, нали?

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 14:05 от svetal4o27

# 178
 Hug Hug Hug

Една снимка на Али със съпругата си и тъщата newsm53

# 179
Привет!  Hug Hug Hug
 newsm51 newsm51 newsm51 за превода и субтитрите на епизода.
Хареса ми, засега има логика в развитието на действието. Имаше и малко измислени и комични моменти при екшъна, ама аз от турско дизи не очаквам много, поне озвучаването му беше добро.
Иначе съм напълно съгласна с мнението на Светалчо за Али, Аслъ и Дерин.
 bouquet  bouquet  bouquet за снимки, преводи на резюме и фрагмани. Обещават да бъде интересно и  с обрати - струва ми се, че Дерин ще разбере за чувствата на Аслъ към Али и ще се отдръпне.

Общи условия

Активация на акаунт