"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 686
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Искре, Hug Heart Eyes Лу Hug Heart Eyes

Лиа, Hug Heart Eyes абсолютно съм съгласна с всичко, което си написала Peace Peace Peace

При рускините попаднах на тези снимки от сойлешито на Керем със студентите на Айше Арман в Билги университеси..

На концерт на Таркан, където Керем беше ходил със сестра си и майка си, Айше Арман го чува да говори със сестра си на перфектен английски и заинтригувана отива при него и иска да направят репортаж. Керем се съгласява. Спомням си, че тогава репортажа му понесе доста негативи както тук във форума, така и от турските фенове.. Във форума го намразиха, защото се оказа, че Керем твърдял, че няма приятелка, пък в репортажа каза, че имал връзка с Ямур Танръсевсин. Демек излъгал.. Пък турските фенове го плюха, защото каза, че не знаел молитви, бил вярващ, но предпочитал да се моли на турски.  Знаете нашите молитви са на арабски..
Та се наложи после и Айше Арман да вземе отношение към този въпрос.. Като писа, че и нейните деца също не знаят молитви и че Керем е един много топлосърдечен, искрен и  възпитан млад мъж, от когото трябва да вземат пример феновете му..

От концерта на Таркаk със сестра си и майка си.

https://www.youtube.com/watch?v=fOooetguSQ4

От репортажа с Айше Арман.. Преведох го, но сега не ми се рови в старите му публикации Crossing Arms Crossing Arms

След този репортаж Айше Арман го покани да се срещне с нейните студенти..
Беше много сладък в сойлешито Керем, каза много хубави неща, които бяха събрани в няколко клипчета в сайта на университета, но докато аз се наканя и ги преведа, те ги изтриха.. Остаха само две-три от по няколко минутки.. Ще ги преведа по-късно.

А това е тийзъра на сойлешито. Как само си играе с пръстена Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ту на единия му пръст, ту на някой друг.

Снимки от сойлешито.. Peace Peace

Авни Йълдъръм пусна снимката Peace Peace

# 541

Авни Йълдъръм пусна снимката Peace Peace

Много мъжка оценка!  Grinning Peace Peace Peace

# 542

Ali, Tekin'i yaraladığı şüphesiyle gözaltına alınır. Seyit ise Tekin’in işini bitiremediği için daha da hırslanmıştır. Artık amacı Tekin’in canını almak değil, en yakınına zarar vermektir. Yeni hedefi Derin’dir. Kızının hayatı için endişelenen Tekin’in etrafında güvenebileceği tek kişi vardır; ezeli düşmanı Ali. Derin’i ona emanet eder, tehlikeyi söyler ve ondan kızını asla yalnız bırakmamasını ister. Ali’yle arası hala bozuk olan Derin için bu o kadar da kolay olmayacaktır.
Seyit tehlikesinden bihaber olan Derin, Ali’nin, riskli hamileliği yüzünden sürekli yanında olmaya çalıştığını düşünür. Ona çocuğuna babalık yapmasının tek koşulu olduğunu söyler. Aslı’yı hayatından tamamen çıkaracaktır. Ali bunu kabul eder. Ancak bu Aslı’nın dünyasını başına yıkacaktır.
Derin'i korumak için mahallede saklanabilecekleri bir yer arayan Ali, Cengiz’in yardımıyla bir ev bulur. Ancak Seyit, Bora sayesinde bu evin yerini de öğrenir. Tam bu sırada Aslı’dan gelen bir telefon Ali’yi çok zor durumda bırakır. Ya Aslı ya gidecek, ya Derin’le kalacaktır. Her iki tercihin de bedeli ağır olacaktır.

# 543
Мерси за всичко споделено, момичета. Hug bouquet

Озетът. Wink Hug

Али е арестуван по подозрение, че е ранил Текин. Сеит не довършва Текин. Сега неговата цел е не да убие Текин, а да нанесе вреда на някого от близките му. Неговата нова цел е Дерин. Текин има само един човек, на когото може да довери дъщеря си - врагът му Али. Той ще му повери Дерин и ще го помоли да не я оставя. На Дерин, която още е скарана с Али, няма да и е толкова леко. Тя ще мисли, че Али не я оставя сама, заради рисковата й бременност. Тя ще му каже, че има едно условие, за да стане той баща на детето си. Ще го помоли да изхвърли Аслъ от живота си. Али ще се съгласи, но това ще разбие живота на Аслъ.
Али, който ще търси дом, за да спаси Дерин от опасността, ще намери къща близо до Дженгиз. Независимо от това Сеит, благодарение на Бора, ще намери и това място. В този момент позвъняване от Аслъ ще постави Али в трудно положение - или да отиде при Аслъ, или да остане с Дерин. Изборът, на което и да е от двете, ще доведе до тежки последствия.

# 544
Благодаря!

Интересен озет  Crazy Снежи  bouquet

и снимки!  Диди  bouquet

Но, кой беше Дженгиз, ПД!  ooooh!

От снимките  #Crazy хотел, болница, полиция, ринг, мале, мале... пъстрило!  Crazy Накрая Шахин ще дава кръв на Текин ли?!!  Shocked  Хм, а Али не е ли със същата кръвна група като баща си, или той има мач, та не бива... поне бебчето няма да има силна жълтеница, ако мама и тати са от една кр група  Peace Peace шегичка  Grinning Grinning  Дано не е за Аслъ!  Praynig

# 545
Лили Hug, повече разбирам за Керем от твоите постове и снимки, отколкото от моите впечатления от него в този сериал ooooh! bouquet Керем идва от един отворен свят, живял е по съвсем друг начин и напълно разбирам, че много хора не го долюбват в Турция newsm78 Говорел със сестра си на английски Joy Joy Joy, аууу, срамота smile3533 и не знаел молитви Joy Joy Joy, много ме развесели newsm62

Хубави снимки от новата серия, Диди Hug
А резюмето /благодаря Снежи bouquet/.....май си го знаехме предварително hahaha
Дерин щяла да помоли Али да изхвърли Аслъ от живота си Laughing и другото беше: Изборът, на което и да е от двете, ще доведе до тежки последствия....Е, няма такъв сериал Joy Joy Joy

Дженгиз е този с червената качулка, добро момче Peace

# 546
Благодаря, Лия!  Hug Peace

Не съм го виждала дженгиз, явно се е появил в посл епизод, който още не съм изгледала.  Grinning

# 547

Не съм го виждала дженгиз, явно се е появил в посл епизод, който още не съм изгледала.  Grinning

В някоя си серия назад, Дженгиз търсеше евтин майстор за ремонт след палежа newsm78 Помня го, щото ми хареса за Аслъ Joy Joy Joy Joy, но тя не го заслужава Mr. Green

# 548

В някоя си серия назад, Дженгиз търсеше евтин майстор за ремонт след палежа newsm78 Помня го, щото ми хареса за Аслъ Joy Joy Joy Joy, но тя не го заслужава Mr. Green
Еее, лоша сиии,  Joy Joy няма толкова праведни, че да хвърлят камъни по Аслъ  Grinning Grinning   Peace Peace Та аз Аслъ си я харесвам и вярвам, че заслужава много, много щастлив финал. Обичам да вярвам в доброто и покаянието и прошката и осъзнаването и обичам да си менят хората мнението, напук на общоприетото становище, че това означава непостоянство, за мен означава движение  Peace Peace  Joy Joy  И за Йиит искам същото  Grinning Grinning И двамата, Аслъ и Йиит са възпитавани от амбициозни, меркантилни снобки, потиснати са от агресията им и арогантността им. Дерин е възпитавана по друг начин- виновно, задушаващо, лъжовно патриархално... Баща и е слаб и нещастен и гневен мъж, а майка и- подмолна змия, комбинаторка, но все пак го е сложила на пиедестал, за да бъде кухата картинка на семейството им, красив заместител на бленуваната му любов... И тримата /децата/ са еднакви като резултат.  Но първите двама грешат и страдат, а третата не греши   hahaha , само изисква и командори!  Peace като започне наистина да съжалява, ще поискам и за нея хепи енд!  Joy Joy Peace

Обещавам това да ми е за последно.  Laughing Laughing Забравям за пристрастията си и само гледам и се радвам  Peace Peace

ПП Да, сега се сещам, че бройна някого за Аслъ...  Laughing Laughing Laughing

Хубава вечер!  Влизам Вътре  Sunglasses Crazy Crazy

# 549
Благодаря за преводите на епизод, резюме, за снимките, за всичко споделено. bouquet  bouquet  bouquet
От това резюме разбирам, че започват пълнежите в сериала.  ooooh! Текин вече ще сдава поста, приемат го Сеит и Бора. Очаквам с нетърпение да видя какви "гениални" идеи е заложила Еджето в сериала. Wink

# 550
# 551
-Знаете ли кой ви е нападнал?
С:Мислиш,че си се спасил нали? Такава болка ще те накарам да изживееш,че...няма да се зарадваш,че си се спасил.
А:Вече напълно се отдръпвам от вас.
Б:Само ти можеш да попречиш на това.
С:Счупих молива на дъщеря ти.От сега "моите съболезнования"
Д:Не се доближавай! Пусни ме! Пусни ме!

# 552
BlackRose bouquet
Май ще разчитаме на Бора да ни спасява от Сеит. #Crazy
Какво ли още ще се случва на Дерин - отвлякоха я заради Йит, сега е жертва на игричките на баща си, очаквам следващото издевателство над нея.

# 553

Еее, лоша сиии,  Joy Joy няма толкова праведни, че да хвърлят камъни по Аслъ  Grinning Grinning   Peace Peace Та аз Аслъ си я харесвам и вярвам, че заслужава много, много щастлив финал. Обичам да вярвам в доброто и покаянието и прошката и осъзнаването и обичам да си менят хората мнението, напук на общоприетото становище, че това означава непостоянство, за мен означава движение  Peace Peace  Joy Joy  И за Йиит искам същото  Grinning Grinning И двамата, Аслъ и Йиит са възпитавани от амбициозни, меркантилни снобки, потиснати са от агресията им и арогантността им. Дерин е възпитавана по друг начин- виновно, задушаващо, лъжовно патриархално... Баща и е слаб и нещастен и гневен мъж, а майка и- подмолна змия, комбинаторка, но все пак го е сложила на пиедестал, за да бъде кухата картинка на семейството им, красив заместител на бленуваната му любов... И тримата /децата/ са еднакви като резултат.  Но първите двама грешат и страдат, а третата не греши   hahaha , само изисква и командори!  Peace като започне наистина да съжалява, ще поискам и за нея хепи енд!  Joy Joy Peace

+ newsm10

То не може без пристрастия. Никой не може да бъде харесван от всички.
Та и от мен за това момиче, което е в ролята Дерин - хич не може да играе и очите й са много безчувствени.

# 554
  • Ruse, Bulgaria
Този град ще дойде след теб
11.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

Общи условия

Активация на акаунт