"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 436
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Снеже Hug, и аз влизам по този повод Wink В gecce.com пише и още..... newsm78

https://www.gecce.com/fotogaleri-kerem-bursin-fenalasti-hastaneye-kaldirildi

Явно дава всичко от себе си...и след болницата веднага се е върнал на снимачната площадка Thinking

# 586
Цитат
Не знам какво каза Аслъ на Али, но той преспокойно можеше да се обади на Шахин или Несрин, а не да хуква като луд и да оставя сама Дерин, знаейки как стоят нещата. ooooh!
Снежи  Hug то и аз така разсъждавам, гледайки отстрани, но си спомням един случай с мен, когато се случи някакъв сериозен проблем и така блокирах за решението, че реших проблема по най трудния начин. Когато приключи всичко и се успокоих, тогава ми дойдоха на ум много по прости решения. Та и с Али се случи нещо подобно - той се чувства виновен пред Аслъ и на мига реши, че й е задължен и трябва да и помогне веднага, определено блокира за опасността при Дерин. Но пък очаквам да се усети какво е направил и по най бързия начин да се озове при Дерин. Но може някой друг да го е изпреварил и засега разчитам на Бора.
Скрит текст:
-Дерин, я тебя люблю! Хочу от тебя ребёнка! Хочу засыпать и просыпаться с тобой! Я хочу чтобы у нас с тобой была семья! Хочу узнать "что такое семья" от тебя! Хочу смотреть за вами, хочу чтобы ты смотрела за мной! Раньше я не с кем не говорил об этом. Куда там женитьба, я даже с другими женщинами второй раз встречаться не хотел! Дерин, я впервые думаю о ком то! Ради тебя, ради него хочу быть ещё лучше. Я мечтаю об этом. Я совсем не знаю что такое быть отцом. Но я мечтаю.

Wink

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 19:44 от Snake777

# 587
Цитат
Лу - от 10 до 20 минута

Peace Peace

11 еп с руските субки  Grinning Grinning

https://vk.com/kerem_lovers?w=wall-62825587_229545

Публикувана е преди час в Керемоманията, надявам се да е добре след днешното "прегаряне"!   Peace Peace

Една песен,   Heart Eyes която мноооого харесвам от Делибал,  Grinning  но ви слагам видеото, което като гледах, се накефих на  Crazy освободеността и самоиронията  Peace с която е направен клипа. Имат страхотни артисти, с хубаво самочувствие, без фалш и излишна свян, какво ще правят тези хора, включая и наш Simple Smile Керем, обратно в 19 век, не ми побира акъла  newsm78 newsm78

Съжалявам за качеството на клипа, не намерих по- добро...  Cry

"И мъжете горят... и още как!"  Wink Grinning Grinning

erkekler de yanar...  Party Party Party

https://youtu.be/_14eJfrURmA

Party Party Party Party

Лека нощ!  Hug Hug

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 23:30 от Анонимен

# 588
Добро утро Hug Hug Hug Hug

Лу, Hug Heart Eyes Лиа, Hug Heart Eyes Снеже, Hug Heart Eyes Снейки Hug Heart Eyes

На Керем му прималяло на сета и отишъл в болницата, влели му серум и след два часа там, пак се върнал на сета.

Днес едно от момичетата, които следвам в туитър е отишло на сета..Керем сутринта имал сет, после трябвало да почива, но той отишъл в спортната зала на Бужин да тренира.. И оттам пак трябвало да ес върне на сета, защото имал снимки следобя.
Керем има хипокликемия, явно това прималяване му е дошло заради това..И аз не знаех, но по време на снимките на Въпрос на чест беше отишъл да си купи вафли от близкото до сета магазинче и аз се учудих аджеба защо вафли.. После намерих интервюто, в което казва, че имал хипогликемия.. Даже се шегува.. Докато бил в  Америка му прилошало и падна на Алеята на звездите, при което му се  разпорило ченето, има шевове.. Каза, че сигурно никога няма да има там негова следа, но кръвта му отдавна е пролята на тази алея.

Ей го на, купува вафли.. А щом купува, значи ще предложи и  на момичетата до него ,нали? Peace Peace

Сещам се за някаква видеовръзка пак по времето на Въпрос на чест.. Тогава Керем пак ходил до близкото магазинче да купува ябълки и много ясно се чуваше как предлага на хората от сета ябълки.

Попаднаха ми тези снимки в туитър..Войничето ни то.. Hug Hug Hug
Баща му  казал, че преди да се заеме с нещо в живота си, първо трябва да отслужи своя дълг към родината. И в своето интервю Керем уточнява, че не е била редовна военната му служба, а платена при която отслужваш само 1/3 от полагаемата ти се служба..
Но важното е, че дошъл от Америка да изпълни дълга си към родината.. Peace Peace Peace
И като гледаш войниците от снимките, той е най-младия..

Я, как хубаво казва тук, че той е отбил военната си служба Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=5ijHXZxPoLI

Нова от вчера..Момчето е пуснало снимката с думите: Най- учтивия и благовъзпитан мъж, който съм срещал в живота си..Признателен съм ти за всичко..

https://www.instagram.com/p/BRtkpW7B0Fx/

Малко Али Смит Peace Peace

Веселинова, Hug Heart Eyes за теб Heart Eyes Heart Eyes

Лу, Hug Heart Eyes благодаря ти за музикалния поздрав.. Да, и наистина ще кажат Евет на този референдум в Турция.. Горко им тогава!

Един и от мен.. С Керем Сайер и ЗейКер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден ви желая Hug Hug
надявам се ,че не съм ви досадила с поста си, но ми харесва да споделям тези неща, свързани с моето момче с момичетата, които наскоро почнаха да пишат тук. Peace Peace Peace

# 589
Докато бил в  Америка му прилошало и падна на Алеята на звездите, при което му се  разпорило ченето, има шевове.. Каза, че сигурно никога няма да има там негова следа, но кръвта му отдавна е пролята на тази алея.
Joy Joy Joy Joy Joy

Е, много е забавен тоз Керем!  Laughing Laughing Laughing Heart Eyes
Благодаря, Лили  Hug Hug Heart Eyes

Снощи видях, че Шахин наистина е кръводарил Текин... Peace  и сдобряването, баща дъщеря  Peace Peace Супер! Hug

Хубав ден  Hug Hug

# 590
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лили, на мен ми е приятно да чета всичко, което пишеш - и за Керем, и за сериала и въобще това, че споделяш с нас нещата, които си научила, благодарение на познанията ти по турски език, ми харесва много и съм ти благодарна. Hug
Още не съм гледала серията, като ви чета се обнадеждавам от това, че Текин май ще мине в лагера на добрите. Един лош по-малко винаги е по-добре от един лош повече (според моите критерии).
Опитвам се да устискам до българския превод този път, но не знам ще успея ли.

Хипогликемията може да бъде много опасно нещо. Добре е, че знае, че я има.

А това с Алеята на славата е ... #Crazy

# 591
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро Hug Hug Hug Hug

Лу, Hug Heart Eyes Лиа, Hug Heart Eyes Снеже, Hug Heart Eyes Снейки Hug Heart Eyes

На Керем му прималяло на сета и отишъл в болницата, влели му серум и след два часа там, пак се върнал на сета.

Днес едно от момичетата, които следвам в туитър е отишло на сета..Керем сутринта имал сет, после трябвало да почива, но той отишъл в спортната зала на Бужин да тренира.. И оттам пак трябвало да ес върне на сета, защото имал снимки следобя.
Керем има хипокликемия, явно това прималяване му е дошло заради това..И аз не знаех, но по време на снимките на Въпрос на чест беше отишъл да си купи вафли от близкото до сета магазинче и аз се учудих аджеба защо вафли.. После намерих интервюто, в което казва, че имал хипогликемия.. Даже се шегува.. Докато бил в  Америка му прилошало и падна на Алеята на звездите, при което му се  разпорило ченето, има шевове.. Каза, че сигурно никога няма да има там негова следа, но кръвта му отдавна е пролята на тази алея.

Ей го на, купува вафли.. А щом купува, значи ще предложи и  на момичетата до него ,нали? Peace Peace

Сещам се за някаква видеовръзка пак по времето на Въпрос на чест.. Тогава Керем пак ходил до близкото магазинче да купува ябълки и много ясно се чуваше как предлага на хората от сета ябълки.

Попаднаха ми тези снимки в туитър..Войничето ни то.. Hug Hug Hug
Баща му  казал, че преди да се заеме с нещо в живота си, първо трябва да отслужи своя дълг към родината. И в своето интервю Керем уточнява, че не е била редовна военната му служба, а платена при която отслужваш само 1/3 от полагаемата ти се служба..
Но важното е, че дошъл от Америка да изпълни дълга си към родината.. Peace Peace Peace
И като гледаш войниците от снимките, той е най-младия..

Я, как хубаво казва тук, че той е отбил военната си служба Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=5ijHXZxPoLI

Нова от вчера..Момчето е пуснало снимката с думите: Най- учтивия и благовъзпитан мъж, който съм срещал в живота си..Признателен съм ти за всичко..

https://www.instagram.com/p/BRtkpW7B0Fx/

Малко Али Смит Peace Peace

Веселинова, Hug Heart Eyes за теб Heart Eyes Heart Eyes

Лу, Hug Heart Eyes благодаря ти за музикалния поздрав.. Да, и наистина ще кажат Евет на този референдум в Турция.. Горко им тогава!

Един и от мен.. С Керем Сайер и ЗейКер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден ви желая Hug Hug
надявам се ,че не съм ви досадила с поста си, но ми харесва да споделям тези неща, свързани с моето момче с момичетата, които наскоро почнаха да пишат тук. Peace Peace Peace

Лили Heart Eyes Hug благодаря ти,че ни запознаваш с един много интелигентен млад човек Peace Crazy
Рядко пиша в темата,но редовно ви чета Peace Grinning Grinning Grinning
Аз лично изобщо не харесвам Дерин като човек Crossing ArmsБезхарактерно и глезено момиче ConfusedАслъ беше права във всичко което ѝ каза относно поведението и характера ѝ Crossing ArmsДерин си заслужава всичко през което преминава,просто защото не желае или не умее да се бори за любовта си,и при всяка трудност си тръгва Confused
С две думи не я харесвам Crossing Arms SickАслъ ме кефи повече заедно с всичките си волни и неволни грешки които прави Peace Grinning Grinning Grinning

# 592
Лили, Hug bouquet

Лили, на мен ми е приятно да чета всичко, което пишеш - и за Керем, и за сериала и въобще това, че споделяш с нас нещата, които си научила, благодарение на познанията ти по турски език, ми харесва много и съм ти благодарна. Hug

newsm10 newsm10 newsm10

Лия, Искре, Лу, СнейкиHug Hug Hug Hug

# 593

Аз лично изобщо не харесвам Дерин като човек Crossing ArmsБезхарактерно и глезено момиче ConfusedАслъ беше права във всичко което ѝ каза относно поведението и характера ѝ Crossing ArmsДерин си заслужава всичко през което преминава,просто защото не желае или не умее да се бори за любовта си,и при всяка трудност си тръгва Confused
С две думи не я харесвам Crossing Arms SickАслъ ме кефи повече заедно с всичките си волни и неволни грешки които прави Peace Grinning Grinning Grinning

+  newsm10 newsm10
Да добавя от мен и глезените истерии, когато се правеше на бояджийка и готвачка, а Аслъ направи грешките си благодарение на своята майка

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 15:33 от mery_poppins1

# 594
Лили, благодаря за хубавата снимка  newsm03 Heart Eyes

# 595

Чакаме  Grinning Grinning

А, ей го фарагман 1 на 12 еп  Shocked Shocked Sad Sad

https://twitter.com/KeremBrsnFans/status/843143608098283520

от сета  Peace

и малко Али Симит  Wink Crazy

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 19:00 от Анонимен

# 596
  • Ruse, Bulgaria
Този град ще дойде след теб
12.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 597
Момичета, благодаря за всичко споделено. bouquet
Лу, Синан  bouquet  bouquet Вай бе, всички крещят в този фрагман.  #Crazy  ooooh!
Какво се е случило със Дерин не ни показват, хитреци, чакат ни пред екрана. Текин какво се репчи, ако беше истински баща, щеше да се погрижи сам за детето си, а не да оставя друг да вади кестените от огъня.
Не ми е много ясна  борбата на Аслъ за Али - уж тръгна да се трови, ама глътна 5 хапчета и за по сигурно се обади на Али. Wink Сега пък плаши, че ще скача. Аз знам, че самоубийците тихо и кротко си вършат заплануваното, докато нашето момиче на истерия го докарва. Накрая не знам дали някой вече ще се вързва на лъжливото овчарче.

# 598
Вай бе
Направо се чудя на тези от вас, които все още харесват Аслъ
направо ми се повръща от нея
а на Али вече не му вярвам, че обича Дерин. Ако я обичаше , щеше да се обади на Несрин, на Шахин, на линейка за Аслъ, но нямаше да  остави Дерин сама. Май и той не знае коя от двете иска. Ако може и двете галиба

# 599
Добро утро Simple Smile  Синан благодаря за преведения фраг  Hug Hug Hug
Радвам се, че Дерин е добре, дано и бебчо е добре Simple Smile
Катрин и аз се дразня на Аслъ, колкото и да обичаш някого, ако любовта тине е споделена, трябва да се отдръпнеш с достойнство, а не да предизвикваш съжаление.
Пожелавам ви спокойна и много усмихната неделя Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт