Милано - 7

• 86 166
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
И аз моля за насоки за районите в Милано - кои не са препоръчителни( като например в София около Лъвов мост).

# 166
  • Варна
Вече сме в Милано от вчера,купихме 24 часови билети АТМ и ги ползвахме само за метрото.Може ли пак да се качим на него или стават и за автобуси?

# 167
  • Milano
Не помня в коя тема за Италия, а и не знам как да търся, четох за влаковете - бързи, регионални. Моля за помощ. Искам да се ориентирам от Милано до къде и за колко пари може да се стигне за еднодневна екскурзия.

http://www.trenitalia.com/

Ние пък баш на Термини бяхме и нямаше проблеми, не съм чела, че не е добър избор.  Mr. Green Blush

Сега в Милано пак ще сме до гарата, дано и там да няма проблеми.  Simple Smile

Те са си решили, че е така. Аз също не смятам, че на Термини е опасно.

Via Padova да се избягва.

Първата на юни, Тифани е тази, която свършва с 04.06?

Имаме понте на 02, 03 и 04.06. И мен ме няма тогава. Grinning

Всичко може аалко без ограничения с този билет.

За тези, които щяха да ходят на Интер - Милан:  на 15.04 от 12,30ч е...за първи път в историята...да могат китайците да си го гледат в удобно за тях време. Laughing

# 168
  • Вестерос
Какво значи понте? Празник ли? Да за тогава мислим Simple Smile то значи в неделя на връщане ще има трафик към летището.

# 169
  • Milano
Означава ''мост'', т.е. няколко почивни дни (които може и да се сливат).

Например 25 април е празник, прави се ''понте'' - почива се от събота 22 до 25.04.

Кога ви е полета, сутрин ли?

Трафика по околовръстното ще е вечер при ''завръщането''.

# 170
  • Вестерос
На връщане е 11:35 нещо от сорта беше,не сме купували билети още,но сигурно ще е този на раянеър

# 171
  • Бургас

За тези, които щяха да ходят на Интер - Милан:  на 15.04 от 12,30ч е...за първи път в историята...да могат китайците да си го гледат в удобно за тях време. Laughing
[/quote]

Аз съм тази, която ще ходи. Благодаря ти. Купихме в сектора на агитката на Милан. Кажи ми като съвет има ли нещо в дрескода. В смисъл да се избягва или е препоръчително.  newsm78

# 172
  • Milano
Дрескод?
Не, естествено.

Вземат запалките, ако ги намерят.

Препоръки - да отидеш по-рано.

Третият син пръстен (тerzo anello blu) и част от оранжевият сектор влизат от едно място (проверката).
Незнам дали е било случайност или неефикасни стюарди, но веднъж влезнахме при започнал мач и то с наполовина публика, в сравнение на тази с дербито.

С други сектори не съм имала проблеми.

Също за превоза. С кое метро смяташ да дойдеш (или трамвай) и откъде да го хванеш?

пп. агитката на Милан е във втори син пръстен и там се продават билети само за абонатите.

Останалите нива са смесени в случая.

# 173
Моля за мнение - мислехме през пролетната ваканция да ходим 2 мами с 2 деца (11 г.)  до Милано през Бергамо. После решихме, че ще ходим до Рим ( ние си търсим най-изгодна цена, ама тя все се вдига, докато се натуткаме). Падаме се точно за Великден и ме наплашиха, че в Рим ще е гъчкано и не е за мами с деца. Сега пак мислим за Милано. Моята приятелка взе да се отчайва, аз още не . Дайте съвет!

# 174
  • Вестерос
Април е скъпа дестинация Италия, без значение града.

# 175
  • София
Април е скъпа дестинация Италия, без значение града.

Зависи от кога си започнал да го организираш.  Mr. Green

# 176
  • Вестерос
Може би, но цените на някой компании самолетни са двойни тогава .

# 177
  • София
Здравейте, прочетох първа страница, но не видях да пише за рент а кар. Може ли да препоръчате някоя сигурна агенция за наемане на кола в Милано.

# 178
  • Бургас

regina di cuori  благодаря за информацията за часа на мача.  bouquet bouquet

За дрескода питах дали имаше нещо имайки в предвид да си сложим сини тениски, якета или пуловери като от  ЛЕВСКИ и да седнем в сектора на ЦСКА където всичко е в червено.

Ние си взехме една къща под наем, която е близо до Гарата - централната, не й помня сега името - и от там ще тръгнем, щом е в толкова часа мача.  Не знам коя е линията на метрото ще гледам. Твоя съвет за отиване по-рано как мислиш да е около 1 час ли ?  newsm78

# 179
Записвам се в темата понеже ни предстои пътуване до Милано през юни, имам доста теми да чета, но ще наваксам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт