Милано - 7

• 86 257
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
  • Вестерос
Да тя стои ,но нямах достъп до форума като запазвахме  ooooh! Няма значение де. Впечатлявам се за Термини, защото мои роднини ги обраха докато спят в хотела, разказвала съм го в темата за Рим Blush

Сайтът за Тайната вечеря не работи. Разбрах, че трябва да се обадя на +390292800360. Въпросът ми е как става самото резервиране, диктувам карта да си дръпнат парите ли и мейл да ми пратят резервацията? И по 12 евро ли е входа, някъде го мернах?

Също така  автобусите от/до летището Малпенса на кой превозвач са , каква е цената и къде са позиционирани на Т1 или да ползваме влака  Thinking

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 12:52 от Tiffany Aching

# 211
Аз пък се чудя, някой уважава ли труда на този, който прави темата и е предоставил толкова много информация на първа страница, особено в тази тема. Но много по лесно е да се задават малоумни въпроси,които са обсъждани почти на всяка страница. Пожелавам успех и железни нерви на отговарящите. Hug

# 212
  • Вестерос
Изказа се тя  ooooh!

Както и да е. мерси все пак Реджи за отговорите до тук!

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 13:47 от Tiffany Aching

# 213
  • Milano

Сайтът за Тайната вечеря не работи. Разбрах, че трябва да се обадя на +390292800360. Въпросът ми е как става самото резервиране, диктувам карта да си дръпнат парите ли и мейл да ми пратят резервацията? И по 12 евро ли е входа, някъде го мернах?

Също така  автобусите от/до летището Малпенса на кой превозвач са , каква е цената и къде са позиционирани на Т1 или да ползваме влака  Thinking

Задала си си въпроса и си си отговорила за ''Тайната вечеря''. Laughing

От Малпенса:

http://www.milanomalpensa-airport.com/it/arrivare-e-parcheggiare/in-pullman

8 евро са всички фирми (еднопосочен билет).

Отпред са всички автобуси пред ''пристигащи'', има и табели.
Точният номер не помня.

Ако питаш за предпочитания - казала съм в другата тема коя фирма няма да взема - въпрос на принципи.

Малпенсашатъл ги ползвам още преди да открият  Т1.

Аутострадале - 1 път в тази посока, но пък съм ги ползвала до аутлета в Серравалле - wifi им хич го няма и ми се струват леко по-тесни от другите или по-семпли, може и да си въобразявам. Grinning

Лейди, да нямаш намерение да ни посетиш вбъдеще?

# 214
regina di cuori, за сега не, но хвърлям по едно око в темата за информация. Била съм един път в Милано, но може да се каже, че съм видяла много малко и не е изключено посещение. Hug

# 215
  • Вестерос
Meрси Реджи, намерих и някакви разписания от другия сайт  bouquet А за на връщане може ли да си купим пак за определен час примерно както правите за Рим, но в деня като си купуваме на отиване или няма значение? Примерно в Атина си купуваш билет , когато искаш и няма значени часа.

# 216
  • Milano
Тифани, аз в Рим не съм ползвала трансфери - други начини на пристигане в града имам.

Можеш да купиш отиване и връщане (14 евро), ако са от сайт се посочва час и дата, ако е от шофьора или гише е ''отворено'', т.е. няма.

Аз на място купувам.

Сцени тип Терравижън сутрин за Чампино няма да видиш, ако притеснението е да не останеш без място.
Качваш се спокойно по всяко време на деня.

Лейди, можеш да се включваш и със съвети и мнения щом си била. Heart Eyes

# 217
  • Вестерос
Точно това ме тревожеше, тъй като сме и 5. Мерси  bouquet

# 218
  • Milano
Тиф, на 20 мин са 3 фирми (ок.180 места).

Остават свободни места (нарочно) и за качване на Фиера (панаира), отзад са следващите автобуси.

Няма наплив от онлайн закупени билети, поне аз като ходя всички си купуваме от шофьора (на Ц.гара).

# 219
  • Вестерос
Идеално Simple Smile

Вече и програмата скалъпих, че моите дружки на мен разчитат. Остава да успея за билети а Тайната вечеря Simple Smile

# 220
  • Пловдив
здравейте,

моля за съвет относно спокойно/семейно/романтично изкарване за няколко дни около Милано и Бергамо, в порядъка на 50-60 км най-много от тях - гледах Комо, но това е твърде известно място, заедно с още няколко подобни градчета около езерото Комо (както и скъпи, около 100 евро нощ ми е скъпо, 50-60 звучат по-добре), гледах и Изео, но пък ми се вижда, че за този месец може да е прохладно точно по тези места планинско-езерни. Представям си идилично селце, със стар град, църква, площад, полуизвестно, полузаспало - предложения?

И все пак за самото Милано въпрос - има ли карта на паркинги или сайт, от който се закупува паркинг място предварително(както в париж), паркинги, които са с различна локация из града и на поносими цени от по 7-10 евро за 6-8 часа?

# 221
Привет! Запис в темата- предстои ми да ида там след 2 седмици Simple Smile))
за 5 дни, от които планът е половин ден Милано, 1 ден Комо, 1 ден Верона, 1 ден Венеция.

Кацането е в Малпенса. Имам питане - от летище до Милано Централ с Шътъл ли се ходи? Билетите за него вътре в автобуса ли се купуват? Какви са цените. Видях линка в началото на темата, губи ли се време директно оттам като се действа.

Ще кацнем 12.25, това означава че към 14ч ще сме на Милано Централ, където се надявам да оставим багажа на гардероб и да щъкаме из града като посетим основните забележителности - Дуомо, Викторио Емануел, парка - приемам всякакви препоръки! Благодаря  bouquet

# 222
  • Вестерос
Няколко коментара над теб това обсъждахме- има шатъли, от шофьора може да си купиш билет, 3 фирми са, има и влак, но той пътува час и 30 минути, а автобусите около 50 мин зависело от трафика. В първия пост има за багажа къде се оставя.

Освен Дуомото, може да видите отвънка Ла Скала все пак , както и Сфорца замъкът, ако ви стигне времето.

# 223

https://www.google.it/search?q=via+padova+milano+proteste+cittad … rome&ie=UTF-8

Много деградирала зона, искаха да слагат войската там вечер.
Окупирали са я мюсюлманите - магазини и какво ли не.
Убийства, дрога и т.н.

https://www.google.it/search?q=via+padova+milano&rlz=2C1OPRB … rc=MSFJzdwoBOuhLM:

Като го прочетох това, се притесних за нашата резервация - на Виале Монца е, вляво от прословутата виа Падова. Там как е положението, че да анулирам, докато е време?

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 12:15 от glasss

# 224
Няколко коментара над теб това обсъждахме- има шатъли, от шофьора може да си купиш билет, 3 фирми са, има и влак, но той пътува час и 30 минути, а автобусите около 50 мин зависело от трафика. В първия пост има за багажа къде се оставя.

Освен Дуомото, може да видите отвънка Ла Скала все пак , както и Сфорца замъкът, ако ви стигне времето.
Благодаря за отговора! Нямах време да чета нагоре, но обезателно ще го направя! Мерси! С 5 реда отговори на всичките ми чудения!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт