Милано - 7

• 86 151
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • Вестерос

Едва ли с куфарите ще ходим пеш разстояние, което се изминава за 18 минути с кола и 20 с метро.Вие имате ли личен опит с този маршрут?
Сега виждам , че си променила поста. Като отговарях въпросът беше друг.

# 391
  • Бургас

Tiffany Aching поставям ти линк към сайта на чантите и там може да разгледаш различните модели с различните цени.

http://www.savemybag.it/en

Искам да ви споделя също за пътуването. Пътувахме с Райънеър от Малпенса. Отидохме 2 часа преди полета. Чекирахме куфара и от там започна чакане по опашки и накрая с тичане да хванем в последните минути автобуса за отвеждане до самолета. Много хора и дълги опашки. Нито фрийшоп, нито тоалетна, нито ядене. За първи път ми се случва, а имам много полети.

Опашката започваше още във фоайето където са гишетата за чекиране. През стъклото като погледнах се извиваше на няколко ката. Там може да се плати 10 евро на човек и да минеш директно на проверката за багажа. Ние го разбрахме като приближихме вече първата проверка. Само там чакахме поне 20-30 минути. След тази първа проверка има специална опашка за семейства с деца директно на рентгените без да се изчаква другата дълга опашка. Това също спастява време.

Минахме и като, че ли се успокохме. Пак ходене, ходене и вече на паспортна проверка. След това на долу като погледнах и пише стрелка с В32 14 минути. Бърз ход. Слизане по стълби. Само да кажа, че тичането става с куфар в ръка.  #Crazy

Това нещо 2 часа, ако някой ми беше казал нямаше да повярвам. Вчера говорих с представител на туристическа агенция - една приятелка - и тя ми каза, че вече има случаи да си изпускат полетите на Райънеър и не връщат пари за билети.

Дано съм помогнала на някой да посети Милано и да се прибере с приятни спомени.

# 392
  • София
И ние търчахме като луди на Малпенса преди 2 седмици. Чекирането на куфара и секюритито минахме бързо. През цялото това време изобщо не беше обявен гейта. Обявиха го 20мин преди да изтече времето за затваряне. И тези 20мин сме търчали през цялото летище, вкл. трябваше да се мине паспортната проверка, стълбите и пр. Поне  половината хора от самолета пристигнахме запъхтяни заедно на гейта и то не защото сме се мотали по магазини и тоалетни, а защото късно обявиха изхода, а той беше В03, почти най-далечния от зоната на секюрити проверката. Така, че предвиждайте си достатъчно време на Малпенса - голямо летище е .

# 393
  • София (Възраждане)
О, кофти изживявания на Малпенса, а на Бергамо как е? Подобно ли е на Чампино например newsm78

# 394
Бергамо е малко летище.

# 395
  • Вестерос
Мерси за сайта и  за летището. Точно от там ще сме и ще гледаме да отидем още по-рано  Peace

# 396
Благодаря на всички от сърце за всички теми и полезната информация тук!Обичам Милано и Италия!Когато реша да пътувам,изчитам всичко от начало до край!Отивам подготвена и всичко се случва по план!Благодаря!😙❤

# 397
  • София
Да, Бергамо е малко летище и е доста спокойно. Не сме имали проблеми и изобщо не сме бързали - имаше време за кафе, магазини, тоалетни.  Simple Smile

# 398
Здравейте,
предстои ни пътуване до Милано с две деца - на 12 и 6.
Наред с редица други вълнения, интересува ме и как стои въпросът с градския транспорт за тях? Децата ползват ли намаление и до каква възраст? Някъде мернах информация за попълване на декларация, имате ли повече информация?

# 399
Здравейте,
Имам един въпрос за Santa Maria delle Grazie.
Ако нямаме билети за Тайната вечеря, може ли да посетим базиликата и да влезем в двора?

# 400
  • Sofia
Здравейте,
Имам един въпрос за Santa Maria delle Grazie.
Ако нямаме билети за Тайната вечеря, може ли да посетим базиликата и да влезем в двора?

+1
И мен ме интересува

# 401
  • Вестерос
Аз да питам колко беше билета да се разгледа Ла Скала?

# 402
  • София (Възраждане)
Аз да питам колко беше билета да се разгледа Ла Скала?

Има ли опашки там?

# 403
  • Вестерос
Не знам  Blush

Намерих това, но не знам дали е актуално- 6евро и часовете

http://www.peika.bg/statia/Poseshtenie_na_La_Skala_bez_bilet_za_ … _l.a_i.92136.html

# 404
  • София
Нещо към 6,7, 7.50 евро ми се върти като цена за Ла скала, не повече. Нямаше опашки, бяхме на обяд, мисля, че точно по времето, което в сайта посочен от Тифани пише, че не може да се влиза.  Simple Smile На нас ни дадоха да погледаме репетицията, беше много хубаво.  Heart Eyes Само нямахме право да снимаме изпълнителите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт