Милано - 7

• 86 106
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
  • На топло в неговото сърце.
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Confused Confused Confused Confused
Здравейте,мили момичета!Съпругът ми е фен на Формула 1!Имаме годишнина на 27 Август и като на шега закупих билети за състезанието на Монца на 01-03 Септември.Резервирах самолетни билети и хотел.Ноооо сега вече ми е доста напечено-това е подарък и той не знае за него.Не сме били в Италия и всичко ми е непознато!Ще се радвам ако ми помогнете с това как да стигна от летището до хотела,от хотела до пистата и т.н .......Какви билети за градската мрежа да се закупят?Та на 31 Август ще пристигнем на летище Малпенса в 12,25 от там не зная с такси или автобус ще е по удобно да пристигнем в хотел-Hotel Oro Blu-Piazza Lotto 14, Фиера Милано, 20148 Милано, Италия https://www.booking.com/searchresults.bg.html?aid=376395;label=b … p;;idx_abd_cart=1.За рент а кар си мислех ,но нали е подарък и незнам някой дали е резервирал да сподели как стоят нещата с взимането на кола под наем и дали половинката ще се навие да кара такъв автомобил.Ще пътуваме 2 възрастни и 1 дете на 11год.На пистата в Четвъртък можело да се вземе автограф от пилотите ,но не зная по кое време се случва това гледах в нета ,но не можах да открия в колко горе долу започват и как от летището да се придвижим по-бързо до Монца.Исками се да не се издъня и да се лутаме вместо да пристигнем и всичко да е наред с изненадата ми.
    Моля за помощ-имам достатъчно време си мисля ,за да подготвя незабравима изненада за моя принц,ще съм благодарна за всеки съвет.БЛАГОДАРЯ ВИ предварително!

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 10:23 от denissa22

# 421
  • Milano
Енита, погледни си поста - цяла страница с въпроси, на всеки един от които може да се отговори с по един пост.

Аз лично ги пропускам.

Давай по 2-3 въпроса максимум.
Може да направя изключение този път, но ще отговарям по-малко.

Хотела има суперразположение.
С жълтата линия на метрото са 4 спирки и 5мин до Дуомо от Ц.гара.

После имаш избор пеша или трамвай/автобус за 1-2 спирки от различни точки около Дуомо.

Кажи кой вариант предпочиташ за обяснение?

Такси - ок. 20 евро ми го дава калкулатора.

Сайта на Дуомо - отдолу под всички обяснения за видовете билети пише links и те препраща към сайта на Тикетуан за закупуване.

http://www.duomomilano.it/it/infopage/orari-e-biglietti/8b177c8c … 073-395a1ffcb39c/

Ако искаш и директно така:

http://www.ticketone.it/duomo-di-milano-milano-biglietti.html?af … mp;from=erdetaila

За Кастелло Сфорцеско - на мен всичко ми харесва и не мога да препоръчам една зала, въпрос на вкус.

Наясно ли си как да стигнеш пеша от Галерията до Брера?

# 422
  • София
Енита, погледни си поста - цяла страница с въпроси, на всеки един от които може да се отговори с по един пост.

Аз лично ги пропускам.

.........................
.........................

Напълно подкрепям...И също започнах да пропускам...Започна да се случва твърде често. Писах го и аз...

Разбирам, че често нямате време да прочетете повечко. Защото едва ли има въпроси на които вече да не е отговаряно.
Но в същия момент и отговарящите едва ли имат време за се заемат с плеада от въпроси.
Давайте по-умерено и подред.
Всичко накуп отблъсква дори само да четеш...
Извинете ме...

# 423
  • Milano
Мими нещо изчезна.

Ще пусна нещо да се върне:

https://www.youtube.com/watch?v=9sg-A-eS6Ig

И мястото и певеца....

Скрит текст:
Ах, колко е секси с онези червени гащи на Калвин Клайн пък и без тях. Joy

# 424
Не знам за Мими, но аз веднага дохвърчах да гледам  Heart Eyes
Ама Мими познава и този край от клипа.

# 425
Piazza Città di Lombardia и Grattacielo Pirelli   - за една и съща сграда ли става въпрос?

# 426
  • София (Възраждане)
Скрит текст:

Ма от Милано ли ги е купил? Thinking Mr. Green

# 427
  • Milano
Piazza Città di Lombardia и Grattacielo Pirelli   - за една и съща сграда ли става въпрос?

Не.

Не знам за Мими, но аз веднага дохвърчах да гледам  Heart Eyes
Ама Мими познава и този край от клипа.

Нарочно съм избрала комбинацията. Wink

Ако беше за мен щеше да е това:

Скрит текст:

Скрит текст:

Ма от Милано ли ги е купил? Thinking Mr. Green

Не сме го питали, но сме ги виждали наживо Laughing (само ластика за съжаление hahaha).

Да припомня, че на 1-ви май транспорта не върви цял ден, освен че се очаква и дъжд.

# 428
  • София (Възраждане)
Убедена бях, че има миланска връзка bowuu оказа се, че е ластик Mr. Green

# 429
  • Milano
В грешка си, на друго място е връзката. Grinning
Тук ще идва на 20.05.

# 430
Вие мъже нямате ли си.шега?

# 431
  • София
Ох, голяма слабост ми е Енрике, не мога да повярвам, че и двата пъти като беше в България не можах да отида...  Sad

# 432
Здравейте мили мами!
Цоп ,влизам в темичката малко от раз-отдавна не съм ви чела 😊
Така,от доста време се чудя как да го направя,преди време бях питала,но така и до никакъв вариант не стигнахме,а ми се промени маршрута и дестинацията😀Моля ,за малко съдействие.Спрели сме на идеята Милано ,езерата 2 дни ,като искаме да посетим и 2 дена Френската част от Рииерата.Проблемът е,че не ми се взема рента кар ,защото този вариант с блокираната сума по кредитната карта от порядъка на 1000-1500 евро изобщо не ме устройва.Единия вариант е с влак до Ница -45 евро на човек на посока/4 души сме/.Но малко не ми допада и тази идея.
Има ли някакви автобуси ,които извършват някакъв такъв вид панорамни обиколки?
Допада ми също и идеята до Портофино или Сан Ремо да се отиде ,но не знам как да го осъществим без рент -а -кар.Няма ли някои българи в Милано ,които срещу някакво заплащане да ни предоставят такъв вид панорамна обиколка?
Моля за предложения,ще се радвам да споделите варианти😊

# 433
  • след Околовръстното
И ние с детето сме луди по червения ластик на Енрикето и на 20.05 сме на концерт в Милано. Може ли някой да ме ориентира за превоз от гарата до Mediolanum Forum и да ми каже до колко работи градския транспорт вечер?

# 434
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Flutter CrazyЕййй тоз червен ластик бе!

Общи условия

Активация на акаунт