Милано - 7

• 86 100
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • Вестерос
И аз съм така за Милано Laughing

# 451
  • след Околовръстното
И ние с детето сме луди по червения ластик на Енрикето и на 20.05 сме на концерт в Милано. Може ли някой да ме ориентира за превоз от гарата до Mediolanum Forum и да ми каже до колко работи градския транспорт вечер?

Зелената линия н. 2 до последна спирка Аssago Milanofiori Forum (внимавайте да не вземете другият влак, който ходи до Abbiategrasso).

Кое по-точно те интересува, метрото в частност ли?
Метрото имах предвид. Дали има вариант след концерта да се приберем с него или направо да заложа на такси.

# 452
Много благодаря за подробностите! Ясно ми е вече  Hug

Това ми хареса

DUOMO PASS B
CATHEDRAL TERRACES ON FOOT
DUOMO MUSEUM
ARCHAEOLOGICAL AREA
SAN GOTTARDO CHURCH
     € 12,00 - € 6,00*

Последните две къде се намират? Там или на друго място?

ARCHAEOLOGICAL AREA  - входът й е вътре в катедралата, отляво на входа, през който влизат туристите.
SAN GOTTARDO CHURCH се разглежда заедно с Музея (някъде по средата на обиколката има отклонение за църквата)

# 453
  • Вестерос
Мерси  Hug bouquet

# 454
  • Milano
И ние с детето сме луди по червения ластик на Енрикето и на 20.05 сме на концерт в Милано. Може ли някой да ме ориентира за превоз от гарата до Mediolanum Forum и да ми каже до колко работи градския транспорт вечер?

Зелената линия н. 2 до последна спирка Аssago Milanofiori Forum (внимавайте да не вземете другият влак, който ходи до Abbiategrasso).

Кое по-точно те интересува, метрото в частност ли?
Метрото имах предвид. Дали има вариант след концерта да се приберем с него или направо да заложа на такси.

С метрото.
Концертите свършват до 23.30ч, метрото върви до 00.30.
В дните с концерти го продължават до по-късно (точно не помня доколко, защото ходя с колата).

http://www.metropolitana-milano.it/orari-metro-milano/Orari-metr … -Cologno-Nord.pdf

Тифани, на теб ти е тръпка, защото ти е ново място.
На мен ми е тръпка, защото съм влюбена в този град в истинският смисъл на думата...само да няма турболенции, че съм пъзла н.1. Laughing

# 455
  • Вестерос
И мен ме е страх от турболенцията  Laughing

# 456
  • София (Възраждане)
Колан през цялото време на пътуване, да не стане като при Айрофлот до Банкок..поне това : Praynig

# 457
Мими нещо изчезна.

Ще пусна нещо да се върне:

https://www.youtube.com/watch?v=9sg-A-eS6Ig

И мястото и певеца....

Скрит текст:
Ах, колко е секси с онези червени гащи на Калвин Клайн пък и без тях. Joy

Реджииии,  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Нещо от други ангажименти не ми остава време за темата.
Имах много непрочетени постове, но наваксах.
А понеже знам, че има кой да отговаря тук...  Embarassed
Липсва ми Милано. Като се върнете ще помисля пак дали няма да намеря някой свободен ден да намина.  Hug

Убедена бях, че има миланска връзка bowuu оказа се, че е ластик Mr. Green
С червен ластик от Милано или без червен ластик ... ние с Реджи си знаем.  Joy

Вие мъже нямате ли си.шега?
Искаш да се запознаеш с тях ли?  Joy 

Относно дългите постове с въпроси - ценете времето на отговарящите поне малко.
А да обърна внимание и на още нещо - когато имате повече въпроси, то не ги изливайте в един пост - разделете ги. И ги разделете не само в отделни постове, но се постарайте и самия пост да маркира ясно въпросите, а не да напишете един роман, който малко хора прочитат.

# 458
Отново да питам😊понеже никой не ми отговори😊
Има ли автобуси от Милано към Френскато крайбрежие и ако да ,къде да гледам за разсписание и цени?За влак знам.Може и до Сан Ремо.

# 459
Има ли автобуси от Милано към Френскато крайбрежие и ако да ,къде да гледам за разсписание и цени?За влак знам.Може и до Сан Ремо.
Погледнете Flixbus.

# 460
  • Milano

Реджииии,  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Липсва ми Милано. Като се върнете ще помисля пак дали няма да намеря някой свободен ден да намина.  Hug

Вие мъже нямате ли си.шега?
Искаш да се запознаеш с тях ли?  Joy 

Laughing
На мен Хелън ми стига, че следи двама от моите. hahaha

Помисли, помисли добре. Heart Eyes

На 01.07...абсолютно изключено - заета съм в поставянето на световен рекорд на един концерт в Модена. Wink

На 18-ти юни е концерта на Радио Италия в Милано:

http://www.radioitalia.it/radioitalialive_ilconcerto2017

# 461

Laughing
На мен Хелън ми стига, че следи двама от моите. hahaha

Склонна съм да не следя чак толкова този с ластика  Sunglasses

# 462
Погледнете Flixbus.
Благодаря !!!!😊

# 463
Благодаря за отговорите, които получих до сега, чета и темите назад и се поориентирах отностно моите питания. В момента умувам, при 5 нощувки и 5 пълни дни, като единият ден отделям за Комо, други 3 само за Милано, и още 1 ден за екскурзия до някой що-годе близък град или по-скоро удобен за посещение от Милано, моля за предложения или съвет, кой град да посетим с отиване сутрин и прибиране вечер пак в Милано. Благодаря Simple Smile

# 464
  • До сърцето...
Чета темата от близа един месец, но това така е не разбрах до край  Blush

Кой трансфер препоръчвате от Малпенса до Centrale?

Извинявам се, сигурно доста е коментирано, но аз не се ориентирах.

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 22:24 от Радика

Общи условия

Активация на акаунт