Милано - 7

• 86 070
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Някъде из темата беше споменаван кой район на Милано да избягваме за настаняване, но не мога да открия къде беше писано, може ли да припомните ?Simple Smile

# 526
  • Вестерос
Двете улици от дясно на картата на централната гара

# 527
Здравейте! Може ли някой да сподели къде спира катамаранът от Беладжио до Комо? И освен от Como S. Giovanni до Milano Porta Garibaldi какъв друг вариант има за придвижване от Комо до Милано в часовете след 20 часа? Благодаря  bouquet

# 528
Моля те, някои хора нямат чувство за хумор и кой знае какво ще ни попитат? Laughing

...
И погледнах на излизане Laughing.
Ще споделиш ли с нас?  Joy

Има, но не се вижда добре. Joy

Така е, като не купи бинокъл предният път. hahaha

пп. хиля се сама, много обичам да се лигавя. Heart Eyes
Joy Joy Аз затова първо ще си купя оперно бинокълче  Flutter
Simple Smile

# 529
И освен от Como S. Giovanni до Milano Porta Garibaldi какъв друг вариант има за придвижване от Комо до Милано в часовете след 20 часа? Благодаря  bouquet

Ние пътувахме от  Como Nord Lago до Milano Nord Cadorna, но сега видях в сайта на Trenitalia, че последният директен  влак (за днес) е в 21.16, докато от Como S. Giovanni до Milano Porta Garibaldi е в 23:32. Така че това може би е най-удачният вариант за късно прибиране.

# 530
И освен от Como S. Giovanni до Milano Porta Garibaldi какъв друг вариант има за придвижване от Комо до Милано в часовете след 20 часа? Благодаря  bouquet

Ние пътувахме от  Como Nord Lago до Milano Nord Cadorna, но сега видях в сайта на Trenitalia, че последният директен  влак (за днес) е в 21.16, докато от Como S. Giovanni до Milano Porta Garibaldi е в 23:32. Така че това може би е най-удачният вариант за късно прибиране.

Благодаря за отговора, тъкмо проверих разписанието. Определено тази гара е по-удобна като локация  bouquet

А относно това къде спира катамаранът от Беладжио до Комо има ли някой, който може да се включи  Blush ?

# 531
  • Milano
Аз съм вземала само Белладжо - Варенна.
Оттам тръгват и за Менаджо и за Грианте, тоест от пристанището.

То е толкова малко, че не мисля че ще има проблем да намериш катамарана до Комо.
Ако не - питаш.

# 532

То е толкова малко, че не мисля че ще има проблем да намериш катамарана до Комо.
Ако не - питаш.

Аз видях, че тръгват от Ferry Bellagio, но не виждам къде спират в Комо. Може би не зададох правилно въпроса  Blush Но наистина може би където и да е- ще се ориентирам на място към фуникуляра. Благодаря, Реджи  Heart Eyes

# 533
  • Milano
Спират на пристанището. Laughing

Той се вижда фуникуляра.

Ако гледаме от сушата от пл. Кавур - надясно започва лунголарио (крайбрежна улица) Триесте (натам е фуникуляра), а наляво е лунголарио Тренто (натам са известните вили, пристанището, парка с храма на Волта).

С една дума фуникуляра ти е от отсрещната страна...и се вижда как пълзи отвесно нагоре - на мен ми стана лошо само като го гледах отсрани.
Времето беше лошо и с една мъгла горе и не се качих.

# 534

Ако не - питаш.

Аз видях, че тръгват от Ferry Bellagio, но не виждам къде спират в Комо. Може би не зададох правилно въпроса  Blush Но наистина може би където и да е- ще се ориентирам на място към фуникуляра. Благодаря, Реджи  Heart Eyes
Ето точното местоположение на пристана.

# 535
regina di cuori , Мимии - безценни както винаги  bouquet Благодаря!

# 536
  • Вестерос
Аз се сетих днес да питам как стои въпросът с водата? Има ли чешмички с годна за пиене или да заложим на купена?

# 537
Моля за съвет-за един ден разходка езерата какво бихте ми препоръмали да видя?то е ясно ,че не стига времето,но кое според вас си струва да се види?

# 538
Вила Балбианело посещавали ли сте я?Ще се радвам да споделите мнения.

# 539
Моля за съвет-за един ден разходка езерата какво бихте ми препоръмали да видя?то е ясно ,че не стига времето,но кое според вас си струва да се види?

След като изчетох всички теми ще си позволя да дам предложение според това, което съм забелязала като често ползване на маршрут от вече завърналите се- Милано - Варенна - Беладжио - Комо - Милано + Брунате преди отпътуване. Напълно постижимо за един ден, по съветите на съфорумци. Това е и маршрутът, който съм си набелязала за нашето пътуване към езерото  Blush

Общи условия

Активация на акаунт