За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 382 257
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 16 875
Толкова съм отвратена, че не мога да дойда на себе си...Това ако са инфлуенсъри, пази Боже!, това ако са забавленията на младото поколение, накъде летим стремглаво, се питам..
Аз следя във ФБ няколко персони с остро перо, но насладата идва от писанията им, от нуждата да размишляваш над прочетеното, от потребността да черпиш чужд полезен опит....
Но да издигаш гавра в култ и да се популяризираш като звезда в подобна материя с хиляди фенове.....наистина изтрещяла работа.
Искам казарма, искам някаква форма на дисциплина заради подобни псевдомъже. Не върви на добре тоя свят.

# 16 876
Ти даде много точно определение - организъм! Какви мъже, те дори и псевдо не са…

# 16 877
  • София
Всъщност, мъжете могат да бъдат възпитавани само чрез дисциплина. Дали ще е спорт, дали ще са бойни изкуства, дали ще е казарма, тежък физически труд или нещо такова, но им трябва физическа активност, за да не им се размътва мозъка. Но вече не е много модерно така. Модерно е мъжете да носят червило и рокли, да се самоидентифицират като жени, да искат да раждат. Разбира се, това е един много, много краен вариант на западните “ценности”, но го има.

# 16 878
Ама да раждат 😆🤪🙄 представям си какви драми ще са! Те повечето от една хрема се сриват, представи си едно раждане какво ще им причини 🤪

# 16 879
ох,да раждат!...ЖДНБ...
ако можешеее,първа ще съм да им помагам да раждат!-да ги гледам,да им се подигравам на лигавщините...
мечти!....

следя,условно казано, няколко бразилски,един португалски,един американски психолог...условно казвам,защото фиййда ми ги подава,явно се заглеждам по подобни...
не са малко хората,които осъждат подобни на тези поведения,които за съжаление не са бг патент
и ,не! не са всички младежи подвластни на „новото нормално“, и слава богу

# 16 880
Ами то новото нормално не е от сега, прокарват го отдавна, дори на Евровизия когато спечели брадатата певица, сега това с Тротинетката какво е? Колко пъти я дават по телевизията, те я направиха известна, преди това никой не беше чувал за него/нея… и не само това - много примери има извън пределите на нашата държава.

# 16 881
  • София
Факт е, че телевизиите правят това същество известно, но не са почнали сега - още преди време имаше репортажи относно "безгрижното" придвижване на същото с помощта на любимата му тротинетка! Това сега е нещо като надграждане - не само застрашава движението в родината /беше хващано и с наркотици в кръвта, ако помня добре/, но и е завършено дебилче. Не, че покрай първото не се досетихме и сами!

# 16 882
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Тези дни си мисля за това, как в Агенцията по вписванията един човек съвсем резонно попита велможата зад гишето защо трябва на всяка цена да врещи на един господин, който не беше изряден в документацията си, но не беше и нагъл - т.е. мълчеше си, докато тя му се караше. Човекът съвсем интелигентно попита дали по този начин въпросът ще се разреши и дали така трябва да бъдем обслужвани - в крайна сметка до нищо не води тоя допълнителен стрес.
Мисля си за това, че всички други си замълчахме (включително и грешникът) и ме е яд на мен си.
Не си замълча само Командоршата Grinning, подхвана и другия човек - как може да е толкова нагъл и да се бърка в чуждите дела.

ПП Аз даже не бях там по работа, а придружавах приятелка - та мизерното оправдание, че ме е било страх, че "няма да ми свършат работа" не може да мине.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 05:14 от LemonDesi

# 16 883
Понякога тези зад гишетата се вземат за “последна инстанция” и сякаш минават на курс за “Гадняри”!

# 16 884
Аз знам, че в много случаи са доста натоварени, че понякога и отсреща държанието е неадекватно и може да те накара сигурно да си изпуснеш нервите, но ситуацията не беше такава въобще.
Наоколо колежките ѝ се държаха съвсем нормално, просто тя очевидно е от хората, които обичат да показват надмощието си там, където могат. Малко като старшинка Grinning
Аз се ядосвам на себе си, защото още в момента не се чувствах добре в кожата с мълчанието си и се опитвам да осмисля собственото си поведение и недействие.

# 16 885
Скрит текст:
Аз знам, че в много случаи са доста натоварени, че понякога и отсреща държанието е неадекватно и може да те накара сигурно да си изпуснеш нервите, но ситуацията не беше такава въобще.
Наоколо колежките ѝ се държаха съвсем нормално, просто тя очевидно е от хората, които обичат да показват надмощието си там, където могат. Малко като старшинка Grinning
Аз се ядосвам на себе си, защото още в момента не се чувствах добре в кожата с мълчанието си и се опитвам да осмисля собственото си поведение и недействие.
Понякога подсъзнателно човек осъзнава безсмислието на някакво действие. В случая, каквото и да си предприела няма да промени нещата /служителката да стане по любезна/. Сега се питаш - защо замълчах, в обратното, щеше да се питаш - защо не си замълчах. Simple Smile

# 16 886

както каза Mama_Nana- все щеше да го мислиш!
няма печеливш ход в ситуацията
отнесена ситуацията спрямо мен,бих не-реагирала съвсем съзнателно
 идва момент,когато се уморяваме да се борим с вятърни мелници

днес си мисля,че ме наляга пролетна умора  Rolling Eyes

# 16 887
В Агенцията по вписванията и без това е постоянна лудница,десетки гишета,чакане и накрая и упреци или крясъци.
Да не говорим,че много често се оказва,че си чакал за ''не правилното'' гише.Уж правилно си прочел,после не било тук,а там.
Цитат
Ами то новото нормално не е от сега, прокарват го отдавна
Мернах,набързо  реклама на минерална вода.Ако правилно съм видяла,май имаше две младоженки,но едната беше в мъжки официален костюм.Мисля,че за първи път виждам такава българска реклама.
Мисля си за ремонт,работа,почивка и още куп неща.

# 16 888
То май точно това ме тормози - че онзи човек ще си каже - останах си последния дон Кихот и скоро и той ще свие платната и ще се бори само на своите си фронтове. Тая умора и дето взех все по-често да си казвам - ми то няма смисъл.

# 16 889
Мисля за пребития шофьор на линейка и за това, че призовават за закон за защита не медицинските работници. Мисля, в колко държави има такъв закон. Мисля още, в колко държави по света се случват подобни безобразия? Мисля, какво наказание има за побойниците, има ли някой осъден?

Общи условия

Активация на акаунт