За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 382 116
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 17 115
Много обичам банички, като съм в България закусвам винаги баничка с боза. Тук правя голямата тава баница, майстор съм. Ама заради пустите килограми и пустата суета се лишавам. Та така.

# 17 116
Кюнефе ми донесоха скоро от сладкарница "Пчела" на Иван Асен II  - седнали да се черпят мм и детето, и се сетили да вземат и за мен. Хубаво беше.

# 17 117
  • Mediterraneo
От нищо не се лишавам аз, животът е прекалено кратък, за да се лишавам от баница. Утре ще направя, че ми се дояде заради вас.

# 17 118
Сега и на мен само баници и кюнефета са ми е главата. За това си мисля. Лоши жени.

# 17 119
  • France
Аз съм лесна - не обичам баници. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 17 120
Аз пък като съм в София с любимия имаме традиция, разходка по Оборище, там закуска в Хлебар - за мен винаги баницата с манатарки и картофи (пълна хипстария е заведението, но на мен ми харесва) и айран, който е наистина много, много вкусен, а аз по принцип кисело мляко и производни не обичам. Пробвайте, който не е бил Simple Smile

# 17 121
  • Пловдив
А къде са баш баниците в Пловдив? Аз поне не знам.

# 17 122
Абаджиева, къде си! Добра работа свършихме за твоята баничка. Виж колко адреси ти събрахме Simple Smile Даже може да понаминем да ги пробваме, дали стават Simple Smile

Веси, от тази пекарна гевреци съм си вземала, знам я Simple Smile

# 17 123
Аз явно съм голяма претенция, но нито баниците до пощата на Графа харесвам, нито на Аксаков. Точно вчера пробвах бюрек от там и го изхвърлих. Хубав бюрек съм яла на Графа, срещу Седмочисленици, до турците

# 17 124
ама едни ги виете,точите...
аз си имам кори ,ама ме мързи
но имаме ситничар тука,върти закусвалня човека, и нашенски баници прави
добре,че не ми е много на път,че като се бях отпуснала през отпуската-почти всеки ден закусвах там

инъче си мисля за безотговорните родители,дето все учители,възпитатели,системата, и другите са им виновни
и за  горкото дете си мисля

# 17 125
Абаджиева, къде си! Добра работа свършихме за твоята баничка. Виж колко адреси ти събрахме Simple Smile Даже може да понаминем да ги пробваме, дали стават Simple Smile

Веси, от тази пекарна гевреци съм си вземала, знам я Simple Smile

А бе аз съм у нас и тъкмо си направих айра(я)н, но аз за Варна адреси не видях! Сега да ходя до София и Пловдив за баница, няма да стане.

# 17 126
Едно време баниците на Софийска баница ставаха, сега не стават ли?
Никой не ги е споменал, зачудих се.

# 17 127
Аз не ям често баници и по принцип не обичам. Боли ме корема и имам киселини, винаги. Когато взех от Дианабад, не бях купувала 4-5 години и просто ми се дояде, цената също ми се видя висока, аз си мислех че е левче Simple Smile

# 17 128
Предпочитам да си направя. Купешките са с маргарин и някакво подобие на извара.  Та Абаджиева няма за какво толкова да мечтаеш за тукашната баница.

# 17 129
Едно време баниците на Софийска баница ставаха, сега не стават ли?
Никой не ги е споменал, зачудих се.
Според мен никога не са ставали. Като студентка хапвах по принуда, преди година пробвах - не! Твърдо НЕ
Сетих се, че на Христо Ботев, на спирката на трамваите преди пл. Македония има турски гервреци. Разкошни, абсолютно същите като в Турция,но и цената им вече е....2.50

Общи условия

Активация на акаунт