За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 382 457
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 17 175
  • София
Опитай се да се абстрахираш колкото можеш. Щом не си известна личност, за много малко хора ще е нещо съществено. За повечето ще е поредният участник, който след края на предаването няма да помнят. На близките и важни за теб хора, познаващи те, няма да е проблем, ще знаят, че това е каквото ти споделяш, че си изживяла, защото те познават и знаят възможностите ти, а и ще усетят колко си притеснена. Ще те успокоят.  За останалите.. реално, все тая. Не е приятно и мога да си представя какво ти е в момента. Но както каза и Caprice, всяко чудо е за три дни. Даже за истински важни за обществото неща.
А за това, че си се представила зле според собственото ти преживяване, знаеш, че е заради ситуацията.. не се закопавай и потискай. Случва се на всеки това. Просто трябва време да го преживееш.

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 15:38 от silver birch

# 17 176
  • sofia
А пък колко народ изобщо не го гледа това предаване (като мен)....хич да не ти пука!

# 17 177
Аз го гледам чат-пат и си давам сметка колко лесно е на дивана у дома и какви усилия костват на участниците в едно такова предаване.

Pipiruda, не го вземай толкова навътре. Всичко ще е наред!

# 17 178
ПiПiруда, чак пък статии за провала ти?! И защо пък провал? Кой определи участието ти като провал?
Така ли се пишат статии за всеки един от участниците на тази игра?
Аз не я следя от години, но нямам спомен да се пише и да се намира с търсачката критика за всеки участник - негово оценяване и коментар.
Мисля, че ако е чак пък такъв провал, изобщо няма да те излъчат. Може би ти си имала други очаквания и си си представяла да се чувстваш по- различно и да се представиш по определен начин, и затова сега ти е тягостно. Но приеми, че е някакъв опит, не го възприемай за супер значимо и жизнеопределящо събитие.
Аз пък те поздравявам за опита, за смелостта. Ти си била готова на риск.
А човек, когато рискува, обикновено знае, че може и да се спъне и да падне и че ще има/ намери сили да се изправи и да продължи.

# 17 179
Кога ще те излъчат да те критикуваме и тук. 🤣
Когато те излъчат, значи не е било излагация.
Колко свободно се живее, когато не мислиш какво ще кажат хората.
Научих го, значи се научава да не ти пука.
Костваше ми много години, ама знаете ли колко ми е добре на душата.
Мнението на другите си е за тях!

# 17 180
По принцип, ако има излагации със сигурност това не би спряло никоя телевизия да го излъчи, знаете за рейтинг всичко се прави, а скандалните неща са рейтинг. Но в Стани Богат никой не си тръгва с 0 лв, от предаването не позволяват, така че статии и толкова страшно представяне няма да има. Никъде няма да те коментират, освен в темата тук на предаването, където коментираме основно въпросите, но и всеки един от играчите, точно до следващия участник със сигурност сме те забравили.  Simple Smile Пък и никой не те познава, че реномето ти да е съсипано, явно си го написала веднага след играта, но в крайна сметка това е само една игра, ще ти мине.

# 17 181
Ще мине и ще замине. Ще ти е трудно, сега от всичко прелива хейт със дни. Дано те излъчат скоро, защото сега всичко е насочено към политиката и това ще потъне. Ако няма нищо ново тогава може и да се завърти вълната, но минава. Сега някой спомня ли си за жената с “Кен лий”?А тогава изскачаше отвсякъде. Очевидно си се притеснила, то ако си знаела, че така ще стане нямало е да се запишеш. Не се ядосвай и тормози за неща на които не можеш да повлияеш. Събери се да поемеш удара, за да се изправиш по-лесно.

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 09:12 от blackcat6

# 17 182
Всяко чудо е за три дни, хората са с краткотрайна памет ако не ги засята пряко. А освен това са прави, че предаването няма гледаемост, фенове са му само пенсионери.

# 17 183
А освен това са прави, че предаването няма гледаемост, фенове са му само пенсионери.
Това точно изобщо, ама изобщо не е вярно. Дори в темата, където пишем всички сме доста далеч от пенсионирането. 😆

# 17 184
Така де, ама младите хора в 6 още не са си прибрали. Единственият ми шанс да гледам това предаване е като го върна или някое повторение.

# 17 185
Аз например Ергенът не съм гледала и 5 минути. Знам го как изглежда, защото на Семинарията имаше билборд с надпис, но предаването не съм. Всички около мен коментираха участничките, аз нямам идея как изглеждат дори, така че ще коментират и ще приключи. Винаги има гледали и не гледали. С Фермата съм по същия начин, опитах се да гледам двубоите, въобще не бяха интересни.

# 17 186
ПипИрудке, я да не ти пука!!!
Нека да остане хубав спомен, погледни с усмивка към всичко това. Не си се представила добре (според твоите критерии)- голям праз! Нищо фатално чак не е станало. Дори да има нещо, на което някой да се надсмее, до ден- два ще е забравено.
Баща ми така преди 20+ години го одобриха за участие. Тогава още се състезаваха участниците с предварителни въпроси през едни монитори, бореха се за място на стола един вид. Та сяда той- всичкознайкото, човекът енциклопедия, нали- и познайте дали въобще стигна и до въпрос,  зададен от Кънчев. Sunglasses Разбира се, той веднага започна с "...ама то една тема, дЕто не я разбирам да има, от нея да ми се падне въпрос...", но казваше всичко с усмивка и наистина му е останал хубав спомен.
Така че хич да не ти пука!
Ако ти помага споделянето тук- изливай всичко, което те мъчи, не го дръж в себе си и не го мисли! Hug

# 17 187
Благодаря на всички ви за подкрепата, наистина поне малко ми поолекна! За съжаление няма да го излъчат скоро и ще го мисля още месеци наред. Че и в два епизода излагацията... Ами какво да ви кажа, не се случва често някой за малко да отпадне още на първи въпрос, така че не мисля, че ще остане незабелязано. Че и нататък се препъвам. Надявам се да го поорежат, но ме съмнява да се лишат от сеира. Ще си ме има по разни смешни компилации от типа "Господари на ефира" и това е.

# 17 188
  • I want it all and I want it now.
Няма смисьл да го мислиш😊 нищо не можеш да промениш, а и кошмара е в твоята глава.  Това си е чиста лудост да се филмираш за нещо, което според теб може да стане.  Човек трябва да живее в настоящето, а не в миналото или бьдещето. Живота минава доста бьрзо и изпускаш сегашните моменти. Никой няма да го запомни освен близките ти. Това предаване е с толкова много участници.

# 17 189
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Спокойно, душо!
Толкова по-неприятни ситуации има, даже някой да се посмее - много важно.

Аз се окопавам в спомени тези дни... не е много здравословно, ама няма начин. Опитвам се да не мисля как можеше по друг начин да постъпя в различни ситуации, но не става. После си казвам - освен да си направя изводи за евентуално бъдещо поведение, няма аккво да направя, от самоизяждането ще страдам не само аз, а и хората, които обичам и са около мен. Един вид - умерена позитивност се опитвам да прилагам.

Общи условия

Активация на акаунт