За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 382 352
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 17 160
На 59 е, здрава и активна до преди 1-2 месеца. Трудно ще е с убеждаването, не иска да излиза навън, хората да не я гледали, защото била страшна на вид, толкова била зле. Всъщност нищо подобно, само е отслабнала.

# 17 161
Вземете мерки.
Имам челен сблъсък с депресия. И нещата хич не са розови. Особено суицид.

# 17 162
  • I want it all and I want it now.
В самолета на инструктажа ти казват при авария си поставете кислородната маска на себе си и тогава на човека до теб. Доста време осмислях това 😉 защото винаги пьрво помагам на близките си и после за себе си. Ако ти не се оправиш и не се погрижиш за себе си  няма как да помогнеш и на близките си. Отскоро почнах да се грижа и за себе си и така и помагам и на близките си.

# 17 163
И аз от година съм на този принцип. Щастлива майка - щастливи деца и мъж...

# 17 164
Психолога точно това ми казваше, когато се опитваше да ме убеди да помисля и за себе си. Винаги ми даваше примера със самолета и маската.

# 17 165
  • София
За 1-2 месеца да изпадне в това състояние има реален проблем. Може да е химически дисбаланс, травматичен епизод, тумор, хормони и много други.
Може да е ранна деменция. Можеш ли да и боядисан косата, да и купиш някоя дреха, да я гримираш и да излезете? После да поговориш за среща с психиатър?
Паник атаката всъщност ще е в помощ, защото ще има повод да влезе в болница, или поне спешно.

# 17 166
Мисля си как искам да си отида на село  за седмица-две с детето и да забравим за всякакви тревоги и да спрем с това вечно бързане. Там времето спира.

# 17 167
Вчера си мислех, че имам нужда да отида в гора. Нито хора да виждам, нито  някой с нещо да ме занимава. Да гледам в една точка и да не мисля

# 17 168
По принцип разходката сред зеленина - парк, гора, планина, - е терапевтична и се препоръчва за справяне със стрес.

# 17 169
Значи е време да хванем гората. 😊

# 17 170
  • София
Нямам търпение и чакам цяла година да ида на село на вилата (нашата не става за ходене като не е лято, за съжаление). Най-хубавата почивка.

Мисля си също, че не е добра идея да влизам в кулинарните теми..

# 17 171
Мисля си за мама. Почти денонощно. Ако не осъзнато, то подсъзнателно. И това не е от сега, а от години, се оказва. Но напоследък, стана много изявено.

# 17 172
Мисля си за провала ми в "Стани богат" и за това как ще ми се смеят хората, когато го излъчат. Колко ще са смаяни познатите ми, че изобщо съм се осмелила да участвам... За съжаление, смаяни не по позитивен начин от представянето ми. Представям си как участието ми и статиите за излагацията ми ще се появяват всеки път, когато някой напише името ми в търсачката. Може да звучи смешно, но имам чувството, че едва ли не животът ми е провален оттук насетне, ще изгубя репутацията си и не съм сигурна как ще ми се отразят всички коментари след това, изобщо ще успея ли да ги преживея. Страхувам се да не изпадна в депресия, аз не съм публична личност и не съм свикнала вниманието да е насочено към мен, нямам защитни механизми срещу масов хейт, критики и подигравки. Ако знаех, че до такава степен ще глътна бастуна и ще се притесня, изобщо не бих участвала, но кой да знае... Срам ме е да си призная дори и тук, но наистина не спирам да го мисля и имах нужда да споделя. Това трябваше да е един хубав спомен, а се превърна в някакъв ад за мен...

# 17 173
Я да не ти пука.

# 17 174
Pipiruda, всяко чудо за три дни, а в съвременния свят на толкова много информация, която минава през главите ни ежедневно, и по-малко. Кураж!

Общи условия

Активация на акаунт