За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 390 292
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 030
  • Бургас
А коя е изненадата? Пропуснала съм.
Лоялната програма, Пипи!
И късметчетата!
Само,дето някои късметчета са супер странни и глупави!

# 24 031
Мисля си колко са си изгубили емпатията хората. Дори не претендират, че я имат вече. Единствено претендират, когато те имат нужда или изгода от теб, иначе не им пука и да умираш..

# 24 032
Сигурно става дума за бг мама точките, които можеш да обменяш в реални магазини. Аз вчера си купих за 1.99лв боти от ССС. Всеки може да види своите точки в профила си и да ги обмени за реални стоки. Би трябвало всеки един от нас да е получил в пощата си писмо от bg-mamma, в което всичко се описва много подробно.

# 24 033
...в пощата си писмо, от бг мамма ? Rolling Eyes
аз не съм получила
предполагам, доста хора не са получили, иначе, нямаше да питат" какви точки"

# 24 034
Мисля,че електробусите сдадоха багажа. Тая сутрин заседнах с един. Половин час не щеше да мръдне. Няма да ги бъде. Ще се върнат към старите изпитани ДВГ...

# 24 035
Аз имам доста точки, които ако приема, се съгласявам че това е парично дарение и трябва да го декларирам пред НАП. Така ли е? Ако е така, не ми се занимава.

# 24 036
Сигурно става дума за бг мама точките, които можеш да обменяш в реални магазини. Аз вчера си купих за 1.99лв боти от ССС. Всеки може да види своите точки в профила си и да ги обмени за реални стоки. Би трябвало всеки един от нас да е получил в пощата си писмо от bg-mamma, в което всичко се описва много подробно.

Само онлайн ли може с ваучерите или може и физически да се използват? Ако продукта не е наличен ваучера гори…
Отделно как  точно ще се описват в данъчната декларация, предвид че трябва някакъв насрещен документ, който да доказва, че това дарение е получено все пак лично от човека.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 14:21 от blackcat6

# 24 037
  • Телиш/Плевен
В тази тема се обсъжда всичко около лоялната програма, можете там да зададете всички въпроси, които имате. Blush

Vanne, на теория е така, но на практика е почти невъзможно да се декларира. Никой няма представа кой стои зад дадено потребителско име, а без лични данни няма как някой да знае какво и защо си получила...

blackcat6, всеки ваучер има условия, трябва да се прочетат. Има такива, които важат и за физически магазини.

# 24 038
Благодаря, Лаленце Flowers Hibiscus

# 24 039
И аз съм разочарована.
Имам 0 точки.
Защо?
Аз дължа на тоя форум, трябва да съм на съществен минус.
Ще го приема за Коледно чудо.

# 24 040
Мисля си колко съм отвратена и бясна от новината, че  бащата на Мануела Горсова е изчезнал, изпразвайки всичките им сметки, че и семейни ценности и бижута присвоил. Този тип определено заслужава вече да влезе в затвора, за дълго. Поведението му е преминало всякакви граници. Изоставил е дъщеря си, сякаш вече му е все тая дали ще се оправи. Надявам се скоро да го намерят и арестуват. Този път прошка не трябва да има. Изгърмя си картата с депресията и отчаянието. Сякаш решава проблема, като изчезва и взима парите, все едно дъщеря му вече е умряла, кучета я яли. Горкото момиче, дано не разбере никога какво е направил баща й.
Много хора имат тежко болни деца, никой не иска да му се случи, но последното, което един родител трябва да направи, е да харчи безогледно от даренията за детето си. Няма оправдание за това.

# 24 041
Постъпката му е ужасна, но мога да разбера защо и как се е сринал. Случва му се огромна трагедия, която може да побърка всеки нормален човек. Впоследствие има достъп до много пари. Ако и преди това е имал опит с хазарта... пак се е обърнал натам.
За мен и майката е знаела каква опасност има и нямам идея как му е дала пълномощно да тегли.

# 24 042
За това отдавна не дарявам. Да харчат от даренията е масово. Два примера имах пред очите си- едните събираха за очна операция в Белгия, трябваха няколко операции, каквото останеше от първата си го харчеха за глезотии- злато, видео, дрешки, за последната не можаха да съберат и момчето си остана сляпо, беше претърпяло трудова злополука, другия пример е от скоро, от миналата година, събираха за малко детенце за Турция, хората им даряват, концерти правиха, майката купува от там айфон за подарък на племенницата, бабата тук не може да свари да ходи по месарниците да купува меса да прави луканки и суджуци, те така били свикнали, да си правят по много.

# 24 043
За това отдавна не дарявам. Да харчат от даренията е масово. Два примера имах пред очите си- едните събираха за очна операция в Белгия, трябваха няколко операции, каквото останеше от първата си го харчеха за глезотии- злато, видео, дрешки, за последната не можаха да съберат и момчето си остана сляпо, беше претърпяло трудова злополука, другия пример е от скоро, от миналата година, събираха за малко детенце за Турция, хората им даряват, концерти правиха, майката купува от там айфон за подарък на племенницата, бабата тук не може да свари да ходи по месарниците да купува меса да прави луканки и суджуци, те така били свикнали, да си правят по много.

Това, ако е вярно, е потресаващо!!!

# 24 044
  • София
Синът ми има дарителска сметка. Нито аз, нито баща му имаме право да теглим парите.   Сумата се превежда директно на специалиста, като трябва разрешение от Районен съд за да се случи това.

Общи условия

Активация на акаунт