За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 385 064
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 270
Така е, след 25 даже, да не говорим за след 30 и 35 критериите се вдигат много. А ако добавим и това, че до тези години някои жени са много напред в кариерата и печелят повече пари от масата мъже, как да се хванат с кого да е? Малко мисия невъзможна.

# 24 271
Аз нищо странно не виждам да си търся мъж. Лесно е като си в университета, контакти много, все млади и свободни хора, необременени. Ама на една друга възраст е по- различно. Важното е всичко да завърши добре, дори и с повече усилия.

# 24 272
  • София
Ако това е цел, може. Аз също никога не съм търсила целенасочено мъж, но аз съм саможива и оцелявам и сама.
Осъзнавам обаче, че с ММ ми е по-хубаво, даже и като ме дразни.
Надявам се да намерите половинките си, за тези, които търсят.

# 24 273
Аз не съм търсила, ММ ме намери.

Търсене на мъж и публично обявено човекът трябва да е много широко скроен и да е над нещата както се казва. Имам приятелка, няма си половинка, ми честно да ви кажа всеки всякакви партии й предлага, някой откровено нелепи, ма винаги приказката е - Айде, на колко години стана, няма ли да те женим. Твърде тъпо ми се струва някой да се интересува от семейния статус на колега и прочее, прекалено неуместно навиране в личното пространство. Ако някой го говори открито - ОК, ама когато човек си мълчи нон стоп да му се рови из чаршафите е нахално.

# 24 274
Аз пък не виждам нищо лошо да си търси човек,щом му е цел и важно.Моите връзки са били все случайно запознанство,никой не ме е запознавал с цел връзка,но са ми предлагали като съм била сама познати и приятели.Аз не си падам по нагласени неща,при мен или я има тръпката или не съм си губила времето.Май съм споделяла с един комшия от деца бяхме заедно,в детската градина още,после училище и сме родени на една дата.Понякога заедно празнувахме.Много добри приятели бяхме на времето,бяхме си обещали на 18-я общ рожден ден,че ако до 30 г.,тогава ни се виждаха древни като динозаври че ще сме,че ако сме сами ще се съберем да си имаме дете и всеки ще си гледа кефа дори и с други хора.За съжаление живота ни раздели още след няколко месеца,той все още е сам и без семейство,но изгради страхотна кариера.

# 24 275
  • Countryside
Е, няма лошо да търсиш, който търси намира, по един или друг начин. Но обявяването на търсенето  на половинка ми е някак странно, може би защото за мен това е много личен момент. Как да е, по другата тема, прекалено много млади и не толкова млади хора кълват на представата за "кариера". Кел файда, че си директор, ако си сам. С риск да прозвучи като клише, но човек си спомня с умиление най вече миговете със семейство и приятели, пък били те и на палатка, а не сделки, яхти, първа класа и прочие бонуси. Лошото е, че хората осъзнават това след една определена възраст и понякога е доста късно, за съжаление. И винаги съм си мислела как хората с много пари се чудят дали половинките им с тях заради парите и/или връзките, не че има значение, просто ми е интересно.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 15:09 от Г-жа Букет

# 24 276
Някои хора са си самодостатъчни и разни половинки само ги разсейват Simple Smile

# 24 277
На човек ако му е приятно да работи, да печели и да пътува с яхти, никакво семейство няма да му е достатъчно. Хора всякакви.

# 24 278
друго е, да им кой , един аналгин да ти подаде, ако ти е лошо...
в доброто, с парите и с яхтите- всякак може... с приятел, без приятел, с постоянна, с временна връзка..

# 24 279
Хубаво е да си помогнем за това, което искаме да стане.
Ето на каква идея попаднах

Планове вече не правя.
Имам само намерения.

П.п. Намерих висулката от колието. Явно някое коте се е заиграло с нея. Беше под единия диван.

# 24 280
Аз не виждам нищо лошо ако търсиш половинка някой да те запознае с приятел. Зълва ми на 24г. (по тогавашните стандарти стара мома) е била запозната от леля си с ерген (и той под 30г😆) без нейното съгласие и "случайно" и това се е оказала голяма любов от пръв поглед, все още са заедно с двама големи сина...
Ако се въртиш в кръг "работа-вкъщи" е ясно, че нямаш големи шансове за среща с нов човек...

# 24 281
друго е, да им кой , един аналгин да ти подаде, ако ти е лошо...

Точно. Преди два месеца си счупих ръка и 2- 3 седмици бях толкова безпомощна, че ако не беше мъжа ми, нямаше да мога и да се изкъпя.
Както се казва - в добро и лошо...

# 24 282
Трябва да се спре с тая стигма, че запознанствата не можели да са планирани, все едно е нещо срамно. В много общности по света е даже чест и уважавана услуга.
По добре открито да се сватосват, търсят и запознават, отколкото тук с намеците, съжалението и нарочването че не ставаш.

# 24 283
  • France
Не ги мислете богатите. Те си имат хора за всичко. Виж, да си беден може да означава да не може да се добереш до добро здравеопазване или поне не навреме.

# 24 284
  • София
Мисля късмети за баница и нищо умно не мога да измисля. Иде ми да напиша на всички "здраве" и на един "пищов", че отвреме навреме ми иде да се гръмна. Ходих да си подсказвам откъде ли не в интернет ама нищо не си харесах, но продължавам да се напъвам.

Общи условия

Активация на акаунт