Идеалният вариант е апартамент на морето за лятото, а през другото време да не си там

но си има и доста сериозни предимства, и това си е факт 

Виж на мъжо му е студено, ама като е от майна си Райна, равнина без едно дръвче и дето листата лятото не се мърдат, а зимата зъбите ти тракат от студ, така ще е 
, компромисен вариант Бургас, Велико Търново или Русе
Не, няма да отида в София, вероятно и в България въобще, но си мисля често, че ми бактиса тази чужбина и на няколко пъти ме осени мисълта, че в самолет над облаците или на яхта в средата на Средиземно море, би ми било най-добре.
Хлапето и то постоянно мрънка, че иска във Варна, даже ни изнуди да я пратим за две седмици там в учебно време.

Голям стрес беше за мен това решение и не мога да свикна с мисълта,че имам да плащам нещо,виснало ми е като воденичен камък на гушата и не е ясно кога ще ме пусне....Предсрочно посмъртно не можем да го върнем,понеже влязохме с наша сума и ипотеката от 40 000 лв беше "добавката"..

Голям стрес беше за мен това решение и не мога да свикна с мисълта,че имам да плащам нещо,виснало ми е като воденичен камък на гушата и не е ясно кога ще ме пусне....Предсрочно посмъртно не можем да го върнем,понеже влязохме с наша сума и ипотеката от 40 000 лв беше "добавката"..