За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 390 110
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 4 680
  • Murcia, Spain/Ruse
Мисля за много неща,които не зависят от мен,но от които зависи бъдещето ми...и колко сме крехки хората,колко бързо се преобръщат нещата, кога за хубаво, кога за лошо..🙄😑
Тези почивни дни направо ме съсипаха. Много време за размисъл и се почна пак със силната тревожност. Страх ме е за неща, които ще се случат вбъдеще, че ще дойде момент, в който всичко може да се срине и животът ми да се съсипе. В момента ми е твърде спокоен период и няма как да не стане нещо гадно в скоро време... Също така ми е и супер самотно. Знам си аз, че не трябва да оставам дълго време без ангажименти. Става страшно.
Взела си ми мислите😲Исках да се изразя по точно този начин,когато ми е най-спокойно се случва нещо и бам,идилията свършва.Явно сме по склонни към тревожност от другите,аз винаги се притеснявам за нещо,даже и без причина.

# 4 681
Аз не се притеснявам единствено когато нямам време и вечер съм толкова уморена, че спя като пън. А, сега... По цели нощи не мога да спя, сърцебиене, припомням си и разни кофти и срамни случки... Като тръгна на работа се надявам, че пак няма да имам време и енергия да ги мисля тези неща. Дано при теб скоро поутихнат тези мисли... Знам колко е гадно, не си сама Hug

# 4 682
Девойки, казват, че с лошите си мисли и тревожност привличаме точно лошите неща към нас. Склонна съм да вярвам. Жалко, че не важи и за хубавите. А може би важи. Може би зависи от нас. Бях забравила една мисъл на Скарлет О' Хара, нещо от сорта - сега ще спя, утре ще мисля. Помагаше ми преди време в действителност.
За скуката сте прави. Човек като няма работа, и почва да мисли за глупости.

# 4 683
  • София
Има нещо такова, но не привличаме лошите неща, а правим грешни преценки, с грешни реакции. Един тревожен човек с по-голяма вероятност ще сгреши нещо на работа или ще изпусне чинията с яденето.

# 4 684
Еми същото е. То като си спокоен, допускам, че и мислите ти са положителни.

# 4 685
  • София
Мисля си как алкохола променя хората. За заспалата съвест. За егоизма на всеки който го нарича доброта, когато оправдава постъпките си. Също можем ли да бъдем слепи за явен тормоз над наши познати. И какво да сторим? Говоря, говоря, то глупостите продължават. Не са ми толкова близки, но все пак,  да мълча ли? Абе деградация у хората. Пари, пиене и ядене, да муфтят някого за нещо. Инак привидно всичко е прилично уж. Ужас.

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 12:49 от Wooden Cuckoo Clocks

# 4 686
Мисля си за мои близки. Съпреживявам нещо подобно от предходният пост с тях. Алокохолът играе ключова роля. Жената е взела своето решение. Чисто организационно и отнема време, което изтърпява в съвместното съжителство с много нерви. Но е силна. Ще се справи. Ако алкохолът "играе" у дома, да съм се развела с двеста и то отдавна. Благославям го ММ, че не близва.

# 4 687
Ако и цигари не пуши, го наглеждай 😁
Днес смених прическата (послушах една съфорумка за промените). Не бях я сменяла поне 7-8 години. Аз, която всеки месец бях с нов нюанс и прическа...
Ами супер съм, какво да ви кажа 😂 Режеш смело, нищо необратимо освен смъртта, не съществува. Някой преброи ли отрицанията 😂 Топъл уикенд 🤗

# 4 688
  • Варна
Мисля си за ботите, които си поръчах. Simple Smile
Скъпички са и ги умувах доста време, но накрая действах  според мемето:  "Скъпи дами, животът е кратък..... Купете ги проклетите обувки!!!" Simple Smile
Сега остава да са ми удобни и всичко ще е супер.

# 4 689
Amphibia, ама разбира се, че И не пуши. За третото не мога да отговарям. За всичко аз ли да мисля...Simple Smile
Честита прическа!
Замислям се и за това как едвам стигам до фризьор два пъти годишно. Маникюрът отказах окончателно. Срамота.

# 4 690
Маникюр на бала и на сватбата 😂

# 4 691
Мисля си колко ми се работи, стоенето вкъщи ме е сдухало тотално. Искам да стана сутрин, да си изпия кафето, да се наглася и гримирам и да отида на работа. Обичам да си стоя вкъщи, но не и по майчинство, то и 1 ден не мога да си почина. Писна ми от анцуга и вързаната коса. Знам, че после ще искам вкъщи, кой, каквото си няма, това си иска. Но се настоях. Не мога да си представя сега да родя още едно дете и да съм закопана пак 2 г.вкъщи, а има много жени с породени. Никой тук да не се обижда, това за мен е тотална лудост. Работи ми се!!

# 4 692
Ако и цигари не пуши, го наглеждай 😁
Днес смених прическата (послушах една съфорумка за промените). Не бях я сменяла поне 7-8 години. Аз, която всеки месец бях с нов нюанс и прическа...
Ами супер съм, какво да ви кажа 😂 Режеш смело, нищо необратимо освен смъртта, не съществува. Някой преброи ли отрицанията 😂 Топъл уикенд 🤗
Аз откакто си клъцнах косата до 3 пръста под ушите се чувствам като преродена. Преди все я държах дълга до раменете поне, а все ме дразнеше да ми е по шията и я връзвах постоянно. Оттам, пък косопад, изтъняване на косъма... та се осмелих да я клъцна и даже ми отива Laughing Всички много ме харесват така и явно си е моята прическа.

# 4 693
Мисля си че човек осъзнава кога да спре в един определен момент да затвори вратата и да си тръгне. Харесват ми като общо хора чисти искренни, хора който наричат нещата с истинските им имена, не играят курвенската. Не говорят зад гърба а да се правят на приятели. Мисля че проявих голямо търпение което и още проявявам с хора който отдавна съм преценила че трябва да са аут. Не понасям страхливците и си мисля че мъж който съм му казала в прав текст,, не,, злобее, очерня намира начин да те окаля. Алергична съм към подмолните курви както мъже така и жени.Мъжът си е мъж с едни определени качества, жената си е жена с други. Мисля си че най - лошото е да прогледнеш след много години - падането много боли да приемеш истините. Жестоко е да гледаш човек в калта и да гледаш как го ритат-присъединяваш се бягаш решаваш да си част или друго. Мисля че е хубаво да наблюдаваш да преценяваш хората отстрани всичко се вижда кой какъв е всичко. Да се правиш на глупак за да прецениш. Прави ми впечатление че колкото по затънал е човек толкова повече сейр има или не си затънал достатъчно трябва да ти помогнем да затънеш още повече.Не ти е достатъчно Интересното на друга част от хората е с намеци с думи да те правят на глупак да се изкарват хитри умни да използват думи които и те дори не разбират за да се откроят. Интересни са но не са ми по вкуса, от другите ще науча повече.Понякога е хубаво да се качиш на влакчето на другата категория за да видиш какво е. Бях не съм за там. Част от мислите ми днес нахвърляни набързо.И Румен Алексов благодаря че се накиснах заради теб поне прогледнах ако не друго имало файда

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 17:15 от Tegavatasoika

# 4 694
Може би не е по темата, защото в момента се замислих (а не напоследък} , гледайки Йорданка Христова в интервю по нова, как е възможно да изглежда толкова прекрасно на тези години?! Дали бих могла да бъда така одухотворена, усмихната... Изпълни екрана със светлина. Какъв е този ген, каква е тази кожа? Замислих се дали усмивката й и начина, по който гледа на живота не причина да е така сияйна  на тези години. Има и други певици и други с така да кажем по лежерен живот, без тичане за работа от 9 до 5 и не са същите. Просто има нещо в нея, което излъчва светлина и ме усмихва.

Общи условия

Активация на акаунт