За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 390 034
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 4 695
В Куба са я инжектирали с лекарството на Фидел Кастро, с което и той беше почти безсмъртен?

# 4 696
И аз я гледах по НоваТВ. Наистина изглежда прекрасно за своите 75 години.

# 4 697
На живо Йорданка Христова изглежда даже по-добре и по-усмихната. Често я засичам в квартала.

# 4 698
Няма начин да е без интервенции по лицето и шията. Винаги ги показва, а ръцете в горната част ги прикрива. Доколкото съм чела, там корекции не са възможни. Гледах я и аз в това интервю. Ами не ми се вижда щастлив човек сякаш. Иначе съм с впечатления за страшно начетен човек.

# 4 699
Йорданка ми беше комшийка и наистина е много лъчезарна, свежа, изпълнена с живот за годините си. За тези инжекции ми стана интересно. Баба ми има една история с някакви тайнствени инжекции. Като млада някакъв професор и подарил инжекциите да ѝ ги сложат, докато била в болница. Те били предназначени за лекар, който обаче починал преди да му ги сложат. Сложили ги на нея. Според нея затова толкова години е жива - над 90 е .. Simple Smile

# 4 700
Мисля си за човешкото его и животът...
Все участваме или ни включват в състезания, в които не сме равнопоставени, а тъгуваме по загубата в тях или победата ни прави щастливи.
От години не участвам в такива състезания. Боря се да бъда по-щастлива днес в сравнение с вчера. Но не разбирам желанията на околните да се сравняват с мен - да се изтъкват или да завиждат... Тези емоции винаги са негативни...
Мисля си и за нещастните животинки в Австралия и ми се къса сърцето Sad
Мисля си за това, че животът ни се променя много и говорим за неща, които ми се струваха далечни - катаклизми, катастрофи, войни, безводие...

# 4 701
Колко надълбоко съм се окопала в коловоза дом - работа. Къде ми изчезнаха усмивката, мечтите? Сбъднах си последната - да имам кола, уча се да съм добър шофьор, но тя е отпреди две години. Нямам нова.

# 4 702
Едновременно се събират капачки за кувьози и се вадят 55 милиона за правителствен самолет... Определено има нещо сбъркано.
Днес сутринта слушах от какво са имали нужда в една неонатология като дарение - памперси, многократни чаршафи - такива съвсем елементарни битово-хигиенни неща.

# 4 703
Едновременно се събират капачки за кувьози и се вадят 55 милиона за правителствен самолет... Определено има нещо сбъркано.
Днес сутринта слушах от какво са имали нужда в една неонатология като дарение - памперси, многократни чаршафи - такива съвсем елементарни битово-хигиенни неща.
В неонатологията всичко се носи от родителите. Без млякото. Формулата де. Който има кърма носи от нея. Всичко останало си го набавят от майката

# 4 704
Ужас! Защо не се говори за това? Уж искаме деца да се раждат, а трябва да се носи всичко в неонатологията?!!!! Бяс ме обхваща, като разбера за подобни неща!

# 4 705
Онзи ден коментираха по телевизията как дали списък на бъдеща родилка - освен всичко друго и конци за секцио и накрайник за клизма...

Напоследък си мисля колко умения ми липсват, за да си сбъдна мечтите.

# 4 706
На мен лично не ми е тежало да ги нося. Предполагам и на другите майки. Недоносчетата имат и други памперси- по малки от единичка. То щото тя им стига до под мишниците.

# 4 707
  • софия
Напоследък си мисля колко съм се омързеливила и как е време пак да се заема с нещата, които ме радват. Сякаш бях оставила себе си на заден план за известно време и е време да променя това.

# 4 708
  • София
Онзи ден коментираха по телевизията как дали списък на бъдеща родилка - освен всичко друго и конци за секцио и накрайник за клизма...

Напоследък си мисля колко умения ми липсват, за да си сбъдна мечтите.
Къде се случва това?

# 4 709
В някой сутрешен блок показаха списъка, но не обърнах голямо внимание - беше разделен на 3 - за бебето консумативи, за родилката лични вещи и третия сектор само медицински консумативи - еди-какъв конец, ако ще ражда нормално, друг размер, ако ще е с планово секцио, въпросният накрайник за клизма и още няколко неща. Мисля, че по Нова телевизия го гледах, но коя е болницата не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт