За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 390 130
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 4 665
Така знаех, че е осиновен. А де факти са го дали хранениче, и после са си го взели. И това съм запомнила, явно.
Това е било много разпространено преди само 50-70 години,и потвърждава единствено колко ни е слаба паметта и усещането за време и история.
А човешките оправа,във видът си днес,са съвсем нова идея.

# 4 666
  • София
Това е статистиката. Пред всеки блок има пейка с 5-6 вдовици, баби и най- много 1 дядо.

# 4 667
Започнах и аз уж някакви new year resolutions ,но реших да не се ентусиазирам прекалено и да я карам полека.Например с отслабването,никакви зверски диети и гладуване,спазване най-вече на малки и лесно изпълними неща-всеки ден по литър-два вода,и тн.Сладки неща няма да отказвам напълно,а и от празниците все още има останало по някое и друго шоколадче и вафличка,но пък реших пак малко да обявя бойкот на кока колата и газираното,че освен всичко друго,взимам едни медикаменти,които не се разбират май много с колата.Иска ми се и да ставам малко по-раничко,за да закусвам,но преди десет не успявам засега.Би било добре и да почна да правя някакви упражнения, танци, йоги, нещо от сорта,всеки ден поне по час,но ще видим за това,че съм се отпуснала тотално.Първо смятам да е половин час.И разбира се,разумно количество на храната.Всеки ден борба,по малко.Развих своя теория,според която е важно да се започне процеса,режима,а килограмите ще започнат евентуално да се топят,като естествено следствие.Но е много важно човек да не се насилва прекалено и да е разумен и балансиран.Също и да не се самобичува,когато неминуемо понякога "прегреши".Отслабването и особено задържането на килограмите е дългосрочен процес и няма как по пътя да няма препятствия и изкушения.Въпросът е да ставаме отново след всяко падане и да не се отказваме.

# 4 668
  • Пловдив
Това е статистиката. Пред всеки блок има пейка с 5-6 вдовици, баби и най- много 1 дядо.
То за вдовиците е така, но не непременно за внуците - все пак мъжете не умират поколения по-рано и при бабите и дядовците на дадено дете, които са живи, е по-шарено откъм пол. Wink

Аз имах само дядо от 5-годишна възраст нататък. Моите деца пък също нямат дядовци, но имат един жив прадядо, който е вдовец. По същия начин е и племенничката ми (нейният прадядо е друг).

# 4 669
Мисля си как свикнах да си стоя вкъщи и да спинкам до късно... и как ще тръгна пак на работа от 6-ти, не знам. Тежко е положението.
И аз това си мисля, ще е трудно докато влезем в ритъм.

# 4 670
Мисля си как свикнах да си стоя вкъщи и да спинкам до късно... и как ще тръгна пак на работа от 6-ти, не знам. Тежко е положението.
И аз това си мисля, ще е трудно докато влезем в ритъм.
Същата.Днес проведох сериозен разговор със себе си,да се мотивирам.

# 4 671
  • София
Ходех на работа през всички дни около празниците. Такава ни е фирмата, та си работим. Не ми пречи, те бяха накъсани дни, с паузи, и няма клиенти и т. Н. Та сега ми е "лесно". Без промяна от понеделник.

# 4 672
Мисля си, че днес прекалих с яденето, а по празниците някак се опазих.
Мисля си, че взех едно решение, съпруга ми е във възторг от него, а мен ме е страх, започнах да се разколебавам...
Дари, много интересна история.

# 4 673
Днес си мисля...че пак съм тъжна...Мрачно е навън, нямам настроение.

Една прегръдка ви изпращам от мене.
И от мен,но дано днес да сте с добро настроение

Благодаря за подкрепата, и от мен прегръдка 🤗

# 4 674
Мисля си за едно дълго приятелство. 17 години. Дали да кажа край и или да продължавам да се измъчвам.

# 4 675
Тези дни си мисля за хора, които вече не са в живота ми, колко ми липсват и дали не съм направила погрешни избори, лоши решения, необмислено поведение... довело до загуби. Понякога е по-добре човек да замълчи, да му мине яда... когато се натруват еднакви ситуации и човека отсреща се чувства повече измъчен отколкото ценен той си тръгва... Мисля си за уроците, които не успявам да науча. На теория да, на разум го разбирам... но появи ли се ситуация, в която са замесени много емоции отново се озовавам в изходна позиция...затова си мисля.

# 4 676
Мисля си колко неща не зависят от нас, а от обстоятелствата. Мисля си как дори когато имаме право на избор, той е безкрайно ограничен.

# 4 677
Мисля си за едно дълго приятелство. 17 години. Дали да кажа край и или да продължавам да се измъчвам.

И аз се чудих ...много се чудих....дали да сложа край. И сложих. След 9 годишно изключително ползотворно и активно  сътрудничество.
Трудно ми беше. И още ми е трудно. Но моментът просто назря необратимо.
Прочети това
http://allavoronkova.ru/koridor-zatmenij/
Дано разбираш руски.

# 4 678
  • Murcia, Spain/Ruse
Мисля за много неща,които не зависят от мен,но от които зависи бъдещето ми...и колко сме крехки хората,колко бързо се преобръщат нещата, кога за хубаво, кога за лошо..🙄😑

# 4 679
Мисля за много неща,които не зависят от мен,но от които зависи бъдещето ми...и колко сме крехки хората,колко бързо се преобръщат нещата, кога за хубаво, кога за лошо..🙄😑
Тези почивни дни направо ме съсипаха. Много време за размисъл и се почна пак със силната тревожност. Страх ме е за неща, които ще се случат вбъдеще, че ще дойде момент, в който всичко може да се срине и животът ми да се съсипе. В момента ми е твърде спокоен период и няма как да не стане нещо гадно в скоро време... Също така ми е и супер самотно. Знам си аз, че не трябва да оставам дълго време без ангажименти. Става страшно.

Общи условия

Активация на акаунт