За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 390 150
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 4 635
  • France
Напоследък постоянно си мисля за секс. Страстен, див, чувствен. Както и за вкуса на устните на един конкретен мъж.
Защо бе, чедо, такива блажни мисли в този светъл ден Grinning

Мисля си как тази година изцяло мина под сянката на работата ми. С нея ставах и лягах. Беше трудна в професионално развитие. Надявам се през следващата да имам други и по-приятни емоции. И повече време за семейството.
Скрит текст:
не разбрах защо в тема за размисъл бяха заметени нашите размишления от преди 2-3 страници. Беше интересно да обменим гледни точки и спазвахме добрия тон. [\spoiler]

# 4 636
Малко ме е и страх от новата година,наред с вълнението.Остават по-малко от два часа!

# 4 637
Честита Новата 2020 Година! С пожелания за здраве, щастие, успехи и късмет на всички!

# 4 638
Имам приятелка от детинство, която от почти 10 години отказва да си търси работа, защото по нейни думи е с разклатено здраве и ледно се уморява. Нямало как да издържи на пълен работен ден. Предложих и да я препоръчам за 4 часов работен ден във фирмата, в която работя, отказа. Казвала съм и моето мнение, че не е ок да лежи на гърба на родителите си, които са пенсионери със скромни доходи. Живее с един мухльо, който само и и използва жилището за безплатна квартира. Не спира да се оплаква колко е тежко да си броиш стотинките и да живееш с някой, който те унижава. Каквото и да я посъветваш, отговаря с "ти не разбираш" или "лесно ти е на тебе".
Не спира да ходи по психолози.
И да, вече просто я отбятвам, защото след виждане с нея съм като изцеден лимон. За това казвам, че има и такива хора, харесва им да се оплакват и да бъдат съжалявани.

Честита Новата 2020 Година! С пожелания за здраве, щастие, успехи и късмет на всички!

И аз съм без работа от дълго време, но не преставам да търся и гледам обявите за работа в jobs.bg и по сайтовете на банки, НАП, НЗОК и т.н. Понякога се обезкуражавам, почивам за малко от търсенето на работа и пак започвам след 1-2 месеца. Много е важно за мене да си намеря работа, защото само тя ще ми даде сигурност и увереност в мене.

# 4 639
Jennifer_w, пожелавам ти не само даси намериш бързо работа, а и да е такава където се чувстваш добре и ценена. Няма по-добро от това. И аз в момента се чувствам  доста обезкуражена. Имам относително добре платена работа, но отдавна не е това, които искам да работя. В момента работя по въпроса да се преквалифицирам, но усещам възрастовата дискриминация. Кофти е да те режат по интервюта за работа само защото си над 30.

# 4 640
Jennifer_w, пожелавам ти не само даси намериш бързо работа, а и да е такава където се чувстваш добре и ценена. Няма по-добро от това. И аз в момента се чувствам  доста обезкуражена. Имам относително добре платена работа, но отдавна не е това, които искам да работя. В момента работя по въпроса да се преквалифицирам, но усещам възрастовата дискриминация. Кофти е да те режат по интервюта за работа само защото си над 30.

Благодаря за добрите пожелания! (hug) И аз ви желая да си намерите работа, която ви доставя удоволствие.

Разбирам ви. Също съм над 30 години и виждам как режат. Като нямаш връзки, много трудно се намира работа, дори да кажа и невъзможно. Затова започнах много да се отчайвам, но продължавам да търся работа. Не мога да си позволя да спря, защото някой ден няма кой да ме издържа и ще се окажа на улицата. С две висше образования съм - икономика. Мисля също да се преквалифицирам в областта на "Фармацията". Разучавам въпроса. Тази идея ми даде личният лекар, давайки ми пример с една жена, която е завършила висше образование и търсила работа над 8-10 години и някой я е насочил да завърши специалност "Фармация", защото в аптеките има недостиг на такива кадри. В момента момичето работи в аптека.

# 4 641
Здравейте, относно възрастта не мога да се съглася , на 33 съм и преди 2  месеца бях решила да си търся друга работа. С икономическо образование съм, обадиха ми се от доста места и на доста интервюта ходих, откъдето получих 2 предложения за работа. В моя случай прецених да остана тук, където съм, поради мои си причини, но работа има и никога не съм използвала връзки.
Проблемът може да е в CV-то ви или в представянето ви на самото интервю.

# 4 642
Естествено, че проблема е в СВто. Ти имай стаж в големи компании на хубави длъжности, пък нека си и на 45.

# 4 643
Естествено, че проблема е в СВто. Ти имай стаж в големи компании на хубави длъжности, пък нека си и на 45.

И аз на това разчитам, дълъг стаж, много умения, хубави що-годе позиции, образование, езици. ( Но за всичко това съм вложила много време, работа, душа, сърце, усилия и т.н )
А за представяне на интервю, облекло и визия и отговори на подвеждащи въпроси- наръчник мога да напиша. Всичко е важно и винаги е според конкретното място, интервюиращ и позиция.
Но не мога да отрека факта, че и аз се страхувам за бъдещето след 20 год. примерно какво ще е, когато съм на 55 да кажем....До тогава трябва да съм си оплела кошницата по някои по-високи етажи на компания, която има такива, а там със сигурност възрастта е без значение.

# 4 644
  • на последния етаж
И късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 4 645
Днес си мисля...че пак съм тъжна...Мрачно е навън, нямам настроение.

# 4 646

Една прегръдка ви изпращам от мене.

# 4 647

Една прегръдка ви изпращам от мене.

Много благодаря 🤗

# 4 648
Мисля също да се преквалифицирам в областта на "Фармацията". Разучавам въпроса. Тази идея ми даде личният лекар, давайки ми пример с една жена, която е завършила висше образование и търсила работа над 8-10 години и някой я е насочил да завърши специалност "Фармация", защото в аптеките има недостиг на такива кадри. В момента момичето работи в аптека.

Хубава специалност е и в момента се търси много наистина. Ако не се лъжа преди няколко години приеха закон, че във всяка аптека трябва да има завършил фармацевт, преди това са работели и хора без завършена фармация. Явно от там и голямото търсене.

# 4 649
  • София
Само имайте предвид, че е много трудно - и за влизане, и за учене, синът ми я учи тази специалност и подготовката за кандидатстудетските изпити е много трудна, а сега и самото учене.

Общи условия

Активация на акаунт