За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 384 360
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 3 195
Комуникирай с детето. Аз работя, децата растат като гъби и аз толкова бих се радвала да имам повече време за комуникация с тях!

# 3 196
И аз това си мисля , искам нови ,позитивни , мили , хора за приятели , просто да излезем да изпием по една лимонада или да идем на разходка, я в парка , я на Рилските езера , ама няма . Всеки е с проблемите си и само това го интересува !

# 3 197
След 20 минути трябва да сум на работа, а седя на леглото и не ми се мърда. Средата, в която работя е супер токсична... Постоянно се създава излишна паника, крещи се, няма екип, няма колегиалност. Ходя с тотално нежелание надявайки се на повишение. Я станало, я не.

# 3 198
Напоследък мисля, че ми е много самотно. Всички са на работа по цял ден, аз също поработвам, но ми се ще да изляза с някой на обяд, или поне да има с кой едно изречение да си напиша... липсва ми среда Sad Нямам идея къде да търся “себеподобни” - почване на работа в момента с боледуващото дете е мираж, за курсове нямам финансии, а в интернет не мисля, че ще се получи

Много е важно човек да е обграден с хора. Иначе действа много потискащо, когато човек е откъснат от социалната среда.

# 3 199
С напредването на възрастта ми забелязвам, че се нуждая от все по-малко хора около себе си. Достатъчна ми е една вярна приятелка, семейството ми и книгите.
Иначе си мисля как бързо минават дните и как животът намалява с всеки един  изминал ден.

# 3 200
  • София
И аз това си мисля , искам нови ,позитивни , мили , хора за приятели , просто да излезем да изпием по една лимонада или да идем на разходка, я в парка , я на Рилските езера , ама няма . Всеки е с проблемите си и само това го интересува !
Няма ли хора около теб, приятели, роднини? Иначе проблеми имаме всички, няма как. Но това не би трябвало да пречи на човек в личния си живот да се среща с хора и да разпуска.

Детето ми липсва, утре вечер си я взимаме от Ловеч. Когато е с нас е дандания, търчане, пеене, плямпане, но след първоначалната почивка и релаксация, всичко това почва да ми липсва.

Мисля си и колко проклет става мъжкият котарак с възрастта. Вчера нападна кучето, изкара ми акъла. Тя може да го разкъса за две секунди, ама е добра душа.

# 3 201
Напоследък мисля, че ми е много самотно. Всички са на работа по цял ден, аз също поработвам, но ми се ще да изляза с някой на обяд, или поне да има с кой едно изречение да си напиша... липсва ми среда Sad Нямам идея къде да търся “себеподобни” - почване на работа в момента с боледуващото дете е мираж, за курсове нямам финансии, а в интернет не мисля, че ще се получи

Би могла да си вземеш куче. Това ще ти помогне да си намериш многоо нови приятели и познати. Отделно самите разходки с кучето са много зареждащи. На мен това преди 10 години ми обърна живота в много положителна посока. Даже в момента повечето от приятелите ми са от кучкарите. Особено ако около теб има парк. А и детето предполагам ще се зарадва.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 11:38 от Viki8383

# 3 202
мисля си,колко е грешно мотото„,клиентът винаги е прав´´
не знам дали е правило,но колкото по-отрепки са клиентите,толкова повече претенции имат,че и правят обслужващия персонал на парцал
оф,как се ядосах,че и не можах да взема отношение- просто с такава простащина аз понякога блокирам в първия момент,а после е късно Rage

# 3 203
Mamagemelar моята баба казваше , че всеки си намира майстора. Ще попаднат един ден на някой като тях.

# 3 204
Имам много познати , приятели както те ме наричат - но явно нещата са едностранни , къде ли не ходим с моя приятел и ги каня, излизаме , тръгнем на море , хайде с нас , на разходка , на спа уикенд , нямат време, нямат пари , я вкъщи на бира и винце , сготвя , сложа , сложа и за вкъщи , а като дойдат едни бисквити не могат да донесат ... аз ли съм странна вече си мисля , хората се променят ... или са си били винаги такива ?!

Няма ли хора около теб, приятели, роднини? Иначе проблеми имаме всички, няма как. Но това не би трябвало да пречи на човек в личния си живот да се среща с хора и да разпуска.

Детето ми липсва, утре вечер си я взимаме от Ловеч. Когато е с нас е дандания, търчане, пеене, плямпане, но след първоначалната почивка и релаксация, всичко това почва да ми липсва.

Мисля си и колко проклет става мъжкият котарак с възрастта. Вчера нападна кучето, изкара ми акъла. Тя може да го разкъса за две секунди, ама е добра душа.

# 3 205
мисля си,колко е грешно мотото„,клиентът винаги е прав´´
не знам дали е правило,но колкото по-отрепки са клиентите,толкова повече претенции имат,че и правят обслужващия персонал на парцал
оф,как се ядосах,че и не можах да взема отношение- просто с такава простащина аз понякога блокирам в първия момент,а после е късно Rage
.                                                                              За това донякъде са виновни и работодателите. Години наред работих с клиенти и само веднъж ми се случи управителят да се намеси в такава ситуация, казвайки на едни нагляри, че не може да си позволяват такъв тон с персонала. В момента не раборя директно с клиенти и тези нерви си ги спестявам.

# 3 206
  • София
Мисля в зелено, по корфуански. И ще мисля така цяла седмица Green Heart
http://sylvester.snimka.bg/sea/corfu-2019.5157531

# 3 207
  • France
Heart Eyes
И аз искам пък!
Как е времето там? Тук от вчера температурите почнаха да падат, а тази сутрин си е направо студено.

# 3 208
  • София
Heart Eyes
И аз искам пък!
Как е времето там? Тук от вчера температурите почнаха да падат, а тази сутрин си е направо студено.
Тук е лято, Филомена, идвай Hug
Много топло, цветя и птици навсякъде, и зелено, зелено. Има много италианци и англичани около нас, основно семейства. Дъщеря ми вече се сдуши с две английски девойки, тъкмо ще упражнява езика Simple Smile

# 3 209
Мисля, че започна промяна с мен, към по-добро, която искам да продължава все така!

Общи условия

Активация на акаунт