За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 385 216
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 3 750
  • София
Аз пък искам къща с дворче, но с моят човек сме на различни мнения по въпроса.Може пък да е за добро.

# 3 751
Аз пък искам къща с дворче, но с моят човек сме на различни мнения по въпроса.Може пък да е за добро.
хохохо Smile
ако само искаш,без да си живяла реално в къща-благодари се,че твоят човек не иска Rolling Eyes
това не е experience  за всеки-
двор да се чисти,покрив да се наглежда,фасада да се поддържа...и още колкооо многооо в ежеседмичен план!

# 3 752
  • В планината / На морето
хохохо Smile
ако само искаш,без да си живяла реално в къща-благодари се,че твоят човек не иска Rolling Eyes
това не е experience  за всеки-
двор да се чисти,покрив да се наглежда,фасада да се поддържа...и още колкооо многооо в ежеседмичен план!
хохохо Smile
Ами не е за мързеливи.
За мързеливите - апартамент с кухньо-холче и изглед към отсрещната, олющена фасада.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 09:09 от RichiRich

# 3 753
Съвсем не не- мързелът е във фокуса,а постоянство,упоритост,най-различни умения,понякога инат, о още- време,желание да го посветиш на къщата,и съвсем не малко пари...

# 3 754
  • София
Живяла съм в къща. Не искам да живея постоянно в нея. Искам да ходя там през почивните си дни. Но това е дълга тема за разговори, която мисля, че не е момент да отварям.
А човекът не иска точно защото не му се наливат пари в нея. Поддръжка и прочие.
В крайна сметка ще си останем с двустайката пък мечтите в някой друг живот.
Пак казвам, може да е за добро. Страх ме е в един момент да не остана сама с къща, която да не мога да поддържам с време, сили и финанси.

# 3 755
  • София
Последно време си мисля как битовизмите в една връзка са напълно в състояние да я убият. Или поне да убичат това, което е било в началото съвсем успешно. И не знам какво да направя, за да се отърва от това.

# 3 756
Klemу минимизирайте битовизмите.

# 3 757
  • София
Няма как, с бебе и двама тийна. Знам, че е период и ще мине, но не ми помага да си го повтарям.

# 3 758
  • София
Няма как, с бебе и двама тийна. Знам, че е период и ще мине, но не ми помага да си го повтарям.
Намерете време за себе си - време, в което не сте мама и тате. Знам, че е трудно с толкова деца, но не е и невъзможно. Ако човек се върти като хамстер само във въртележката деца-работа-домакинство, постепенно изтрещява.

Мисля си за Коледа. Ходи ми се в Краков, виждала съм снимки и много ми харесва градът.

# 3 759
  • София
Всеки удобен случай оставаме сами. Помага само за това време, обаче няколко дни след това е същото.

# 3 760
Съвсем не не- мързелът е във фокуса,а постоянство,упоритост,най-различни умения,понякога инат, о още- време,желание да го посветиш на къщата,и съвсем не малко пари...
Съгласна до последната буква. При това за обожавам къщата си. Огромен фен съм ѝ. Но работата, финансите и ангажиментите, които иска къщата с двор, са несравними с апартамента. Наистина, не е за всеки и не е до мързел.

# 3 761
Klemy, да не си от жените отлични домакини и искаш къщата да свети? Защото с три деца това е доста трудно постижимо. Аз отдавна съм махнала с ръка на битовизмите и не се впрягам. Гледам да е чисто, за подредено не се и надявам, малкото винаги разхвърля и прави белички. Нанесохме се преди година в чисто ново жилище, сега и дрскани стени си имаме, и други екстри. Но това е живота. Решили сме като стане на 5-6 години малкото, да направим един ремонт и това е. Преди това е безсмислено, тя пак ще "подреди" Simple Smile Гледай си мъжа и децата и не се вторачвай прекалено. С три деца грижите са много и няма как да огрееш навсякъде.

Време за нас двамата и ние нямаме, децата или поне малкото си е винаги с нас. Ако се случи да пазаруваме заедно в супера само двамата се радваме все  едно сме отишли на кино Simple Smile

# 3 762
  • София
Klemy, да не си от жените отлични домакини и искаш къщата да свети?

Не, не, по-скоро сме на тема - много работиш и не се прибираш навреме...От което излиза, че не му влизам в положение, че трябвада ни издържа и не ходи да се забавлява, а изкарва пари. Което е така, но все пак животът не е само работа и сметки, а семейството е за това, да прекарва и време заедно, все пак. Сложно е, играла съм го вече, ама пак ми идва в повече.

# 3 763
Съгласна до последната буква. При това за обожавам къщата си. Огромен фен съм ѝ. Но работата, финансите и ангажиментите, които иска къщата с двор, са несравними с апартамента. Наистина, не е за всеки и не е до мързел.
дааа,
особено,ако има един член от семейството,който има идилична представа за това колко неща може да сътвори в къщата/двора,натрупана от детството по къщите на дядовци,лели,стринки....и без абсолютна връзка с реалността!
готово-оплаках се Sweat Smile

Klemy,повтаряй си,,и това ще мине“-не помага на момента-може би дългосрочно Ill    но поне служи като мантра
никой за нищо няма гаранция-какво ще стане утре ,даже не бива да гадаем-живей за мига,наслади се на бебешора,че сама знаеш,как времето лети

# 3 764
  • София
Клеми, период е. Ще мине. Не позволявай да те терзае.

Общи условия

Активация на акаунт