За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 385 008
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 4 260
Да ти е здрав и честит малкият принц Ники Simple Smile

# 4 261
Всичко хубаво за Ники.
Аз днес ще ходя да намеря риба, защото тук не е така обичайно да се яде рибата на Никулден. Ядат я на Коледа. Затова ще видя какво предлагат в Руския супермаркет. Там имат щанд за прясна риба. Баба ми пълнеше шаран , но аз ще избегна тази работа и мисля да взема треска или с0омга  .

Мисля си напоследък има ли оправия с учителките? Когато слуша не може да решава задашите, 2 седмици по-късно се оказша , че може всякакви задачи пък не слуша ... Докато до миналата година се оплакваха само от междучасията ...

# 4 262
  • София
Мисля си, че идва уикенд, ваканция, почивни дни и ще се наспя.
И си мисля за самочувствието на някакви хора да воюват с мен с празни пушки. Не знам, не ме ли познават достатъчно добре?

# 4 263
Мисля си, как не се научих да бъда нахална, да се бутам и да си навирам носа на всякъде! Как пък съм успяла да го предам това и на децата си, че и те не нахални и уважават персоналното пространство на другите.

# 4 264
  • Murcia, Spain/Ruse
Мисля си, как не се научих да бъда нахална, да се бутам и да си навирам носа на всякъде! Как пък съм успяла да го предам това и на децата си, че и те не нахални и уважават персоналното пространство на другите.
Ей това и аз така и не го усвоих.А много често човек трябва да вади нокти и да драска,драска...но не всички сме еднакви  ...🙄

# 4 265
За жалост, мисля за здравословен проблем. Откриха ми висок калции в кръвта и другата седмица ще постъпвам в болница за допълнителни изследвания. Притеснявам се, че хората около мен много се тревожат..
Моля се всичко да е наред и да се насладя на дългоочакваната почивка със семейството.
Отделно мисля и за предстоящата ни сватба с годеника ми. Толкова мечтана сватба за мен, че цялата организация я правя с такова удоволствие, само при мисълтта и усмивката се показва на лицето ми.

Желая на всички много здраве,спокойствие и прекрасни празници с любимите хора! Two Hearts

# 4 266
Мисля си ако си взема едни зимни кънки и се пусна на пързалката, дали е оправдан риск за старите ми кокали...

# 4 267
  • София
Тази сутрин в 8 в София такава пързалка беше, че едва оцелях. Всичко беше стъкло. Да беше дошла тук да се попързаляш.

Мисля си колко е важно човек да се намира в своята социо-културна среда. Също си мисля, че можеш да помогнеш на някого точно толкова, колкото той самият е готов да помогне на себе си.

# 4 268
Тази сутрин в 8 в София такава пързалка беше, че едва оцелях. Всичко беше стъкло. Да беше дошла тук да се попързаляш.

Мисля си колко е важно човек да се намира в своята социо-културна среда. Също си мисля, че можеш да помогнеш на някого точно толкова, колкото той самият е готов да помогне на себе си.
Това си го мисля и аз тия дни. И как като не намираш такава среда /понякога/ е доста депресиращо /така да се каже/.

# 4 269
  • Бургас
Мисля си за човек с когото искам да бъда, мога да бъда.. а не трябва да съм с него.. Всичко е много объркано. Нямам с кого да споделя и много, много ми тежи.

# 4 270
  • Rock & Roll feeling ...
В 10ката  Dart

Инка 13 понякога точно затова е Форумът

The Siren of Titan, душице, за всички кокали има опасност. Приятелят ми при същото занимание се бъсна в 6 човека, контузи 2ма и си посини задника

Мисля си колко много хора се обебиха. Просто е същински бейби бум. В близките 3 месеца очаквам 8 бебета, като една част са на лични приятели, другата на влогърки, които следя. И на всички им е първо бебче!
Във всеки един ден съм в очакване на появата на нов живот... и търсене на оригинален неповтарящ се  подарък

# 4 271
  • София
И продължавам да мисля за материални придобивки. Що така?
Също си мисля за предстоящо пътуване с добри приятели. Ще бъдем сингъл, без деца и ограничения. Отдавна мечтаех за нещо такова.

# 4 272
Слива, как ти завиждам за пътуването..приятно прекарване 😊

# 4 273
  • София
Слива, как ти завиждам за пътуването..приятно прекарване 😊

Да ти кажа и аз си завиждам:bowtie:
Искрено пожелавам на всички да сбъднете всички свои мечтани пътувания!

# 4 274
Мисля си, че още не съм купила подаръци и все се успокоявам, че има време и пак ще тичам в поседния момент. Винаги така правя. Това ми е голям минус.

Общи условия

Активация на акаунт