За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 390 065
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 4 815
Morella Allan Poe ♥️
Дано скоро споделите една красива любовна история.

# 4 816
  • София
То, коментара за майката беше с леко намигване и сложих емотикона. Който разбрал разбрал
Инак те повечето кандидат свекърви са любезни и симпатични. Докато не станат реални свекърви.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 817
  • Другата България
Напълно съм съгласна с написаното.
Същото може да се каже и за кандидат снахите и реалните такива.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 818
По отношение на снаха-свекърва, все се чудя, защо свекървите забравят, че са били снахи!

# 4 819
А защо свекървите масово не харесват снахите си? Или това е някаква измислица? Аз с моята много се разбирам и се харесваме взаимно.

# 4 820
А защо свекървите масово не харесват снахите си?
Със същия успех може да се твърди, че снахите масово не харесват свекървите си. Но и в двата случая ще имаме голословно обобщение, повлияно от собствения ни ограничен житейски опит.

# 4 821
Така е, да сме живи и здрави, пък то все някой от семействата няма да хареса другия.

# 4 822
Мен толкова много ме е страх от самите връзки, а в същото време желанието ми е толкова живо, че въобще не мога да мисля за свекърви. Приемам ги просто за майки и това е. Моята майка няма синове, но е толкова властна, че ми е отнело много време и усилия, за да успея да извоювам независимост и свободат, като в същото време да участва в живота ми без пряко да се меси и да контролира.
Искам просто по принцип всички да живеем отделно. Свекърви/майки/тъщи отделно.

# 4 823
Е то остава да искаш да живеете заедно Simple Smile Simple Smile

# 4 824
Много се разбирах със свекърва ми, все беше на моя страна Grinning Понякога ги сънувам със свекър ми. Много добри хора бяха, много ми липсват.

# 4 825
  • София
Свекър ми  е готин,но свекърва ми и бившата такава са ужасни,клюкарки,интригантки абе гадост.

# 4 826
Grin
Защото синовете, които са отглеждали 30 години, нямат право да обичат друга жена повече от Мама Grin

# 4 827
  • София
По-просто е - борба за власт. Или свекървата, или снахата! Само една може да командва.

# 4 828
  • Другата България
Grin
Защото синовете, които са отглеждали 30 години, нямат право да обичат друга жена повече от Мама Grin
По-просто е - борба за власт. Или свекървата, или снахата! Само една може да командва.
Силно се надявам да сте свекърви, за да твърдите тези неща с такава категоричност.
Уиш го каза много добре:
Със същия успех може да се твърди, че снахите масово не харесват свекървите си. Но и в двата случая ще имаме голословно обобщение, повлияно от собствения ни ограничен житейски опит.
Изобщо такива обобщения на кило, повлияни евентуално от наистина собствения ни живот винаги са ми били много смешни.Joy

# 4 829
  • София
Абе образът на Бонка ми е още пред очите. Grinning Такова зло съществува, е в леко смекчен вариант. Аз не знам кво се хванахте за думите ми. Момичето каза за първа среща, посъветвах с намигване да следи за емоционално зависим от майка си син. За мен е най-кофти кандидат този. И то с намигване я съветвам. Кво взехте да храните снахите? Авторката снаха в близките 30 години, едва ли ще има в този смисъл. Та за конкретния случай посъветвах с шега. То ясно че хора и случки всякакви. Но от мъж Муньо по лошо няма, дори и да са само гаджета.

Общи условия

Активация на акаунт