За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 382 446
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 16 830
Пийк, нямаш вина, това е случайност. Ти й предложи пари ако искаш и по това дали ще ги вземе ще я прецениш каква приятелка е. Ама и аз съм същата като теб, щях да се тормозя, ама няма смисъл никакъв.
За другите примери съм безмълвна. Голямо е човешкото нахалство.

# 16 831
  • Fairbanks, Alaska
Слушам Бг радио и току-що едно момиче на 12 г пожела да чуе песен на Пиф. Толкова хубаво ми стана!
Да не е песента "Вали"?

# 16 832
той ММ отвори дума, но не стигна до никъде
аз съм сигурна, че ако се бях намесила,щях да се скарам, затова уж оставих на него,ама...
тя по-късно си показа качествата, та вече ни е само комшийка

мисля си,че утре имам 3 мероприятия запланувани, а единственото ,което ми се вършеше е...между дивана и фотьойла...

# 16 833
Мисля си за олимпиади и световни първенства, гледа ми се нещо с медали.

# 16 834
Мисля за това нещо Емили с тротинетката. Мисля си, че ако сега ми се мерне, ще стане само на тротинетки.

# 16 835
  • Пловдив
Мисля за това нещо Емили с тротинетката. Мисля си, че ако сега ми се мерне, ще стане само на тротинетки.
Защо?

# 16 836
# 16 837
  • Пловдив
Мда.

# 16 838
Пускам телевизора за новините, да видя след изборите някой дали се изказал и интервю на Тъпото Емили, което дори не може да се самоопредели..., а то какво било. Гнусно безмозъчно същество е това... Дано има справедливо наказание, това само човек без акъл може да го направи, корема ми се сви като ги гледах "смелчаците"...
Не е само това проблема, 2 вечери ни занимават с бисери от кадрите от изборите и как някой си не могъл да сметне 64-62, какъвто и да е случая, промиват мозъци и резултата е това. Това "нещо" цяло лято му правиха рекламна кампания и то се взе за звезда... Бясна съм просто!

# 16 839
Що народ ще подражава...

# 16 840
  • София

Направо на ролкови кънки го направи това същество нещастно!

# 16 841
Охрана в тоя търговски център няма ли? С какво се занимават тия яки момченца, за какво им плащат?

# 16 842
Освен охрана и посетители ли не е имало?

# 16 843
Охраната и посетителите как да се намесят, като няма явно насилие и унижаваното момче явно доброволно участва? От де да знаят, че е с умствен дефицит, а не е някакъв сценарий? Все пак гледат там, че нещо се снима, но няма насилие, няма проблеми, за какво да се намесват без да са наясно за какво става дума?

# 16 844
  • София
И в Слънчака онази девойка се разхождаше на каишка доброволно.
Това, че за някой нещо е отвратително, за други е хубаво.
Освен това, нямате право да казвате на никого какво да прави, защото му нарушавате правото на свободен избор, а морални закони няма вече.

Общи условия

Активация на акаунт