За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 385 094
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 240
В България си живея, но това с ръба на Дианабад от къде ти е дошло????

Аде де 😆

# 24 241
  • София
Честита Коледа!
Истина е, че с някои хора е много токсично да се контактува и ако нямаш някакъв морален дълг към тях, не е нужно човек да си го причинява. Според мен често има стари рани, които са замазани, но неприрязанта остава и дори с малко алкохол и язвителна забележка искрата пламва.
Ама пък за ядене да критикуват и да мрънкат? Аз по празници не мога да дишам и да гледам храна. Не съм яла уж много снощи, но явно съм опитвала докато готвих. Толкова ми беше зле през нощта и дори днес хапнах чак към 1.00. Днес изобщо не сме сядали официално на маса, всеки ходи и нещо от някъде пощипва и похапва и пак ми е тежко. Благодарна съм, че имаме храна, има хора, които гладуват, но не мога да си представя, че събиращите се на роднинска трапеза и критикуващи печеното са от тях. Ми то ако вкъщи си преял с тиквеник и ядки, като отидеш на гости и майстор готвач да ти готви пак няма да ти е вкусно.

# 24 242
И на мен ми беше тежко цяла нощ, май от фасула.
Днес ядох чак на вечеря.
Отдавна не се събирам с родата, много се натоварвах да внимавам какво казвам, как го казвам, надпревара кой направил най- много и тем подобни простотии.
Свекървата ходеше като обезумяла напред-назад, да нахрани всички 10 човека, т.е двама сина със семействата им. Че на един Великден се скарахме пак за яденето и това ми беше последното ходене.
Освен всичко това нямаме общи теми да разговаряме. Айде, дотук!

# 24 243
  • Бургас
Мисля си, дали и кога ще се случи това,  което желая?!

# 24 244
Защо хората си причиняват това да преяждат? Много е противоестествено.

# 24 245
Японците казват: устата им е самотна

Щом искат, да преяждат, това си е тяхна работа по празниците. Отпускат му края за малко.

# 24 246
  • София
Ми някои храни са много вкусни за небцето. И когато си лаком, не можеш да се спреш. Слабост човешка. То лакомията си е като всички останали пороци, трудно я контролираш и водиш борбата цял живот.

# 24 247
  • SF
Мисля си, дали и кога ще се случи това,  което желая?!

През 2025-а година. Balloon

# 24 248
  • Бургас
Дано! Амин !

# 24 249
всеки да си гледа кефа- какво ме интересува кой колко преял!
аз готвих нормално, ядохме , но не преядохме
дефакто, за днес се очаква да преям, че ще ходя на един след-коледен банкет, при липса на време за пред- коледен

мисля си за осъждането
макар и в близък ,приятелски кръг
макар и в разговор, който предполага споделяне/ изказване на мнение

# 24 250
Според мен преяждането и тежестта идват от комбинацията на много различни храни. Ние например много, ама много рядко ядем десерт, но онзи ден без да сме преяждали хапнахме по 1 салата, после си сложихме по 1 лозова сармичка и по 1чушка с боб, в комбинация с питката и накрая опитахме и тиквеника. Не е много като количество, но е много различна храна и ето после тежест в стомаха.
Вчера не сме сядали на обяд, направо вечеряхме, днес направихме късна закуска и ще вечеряме, но ако сме някъде при роднини е лесно да се прекали като всеки настоява "да си вземеш нещо де"

# 24 251
  • France
Съгласна съм с Блеки. Усетила съм, че десертите не са за мен. Особено ако са с крем. Добре, че не си падам много по сладкото.

# 24 252
Метлата, която мина идва да каже, че е редно да мислим за всичко, но не и за храна.

# 24 253
  • France
Мисля си за ски инциденти.

# 24 254
Мисля си дали да не седна и не помисля и запиша нови цели за предстоящата година?! Или по-добре да не го правя, защото винаги живота ми прави изненади и отхвърля плановете ми.

Общи условия

Активация на акаунт