За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 389 982
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 375
Аз направо действам. Това само с мислене не става Sad

# 24 376
  • France
Имам кг, които не мога да сваля независимо от "действането"

# 24 377
Сигурно си много слаба. Тогава е адски трудно.

# 24 378
  • France
Чак пък много слаба Joy нормално телосложение. И понеже качвам "странично" - в паласки и бричове, и не се харесвам. Трябва да махна 2кг, но и на 1 ще съм мега доволна

# 24 379
Два килограма…

Филомена, харесвам те, но два килограма са несериозно притеснение. Пробвай да махнеш перименопаузни 10 и тогава се притеснявай

# 24 380
  • София
Мисля си как непрекъснато се вдигат цените.

# 24 381
Ами няма какви други да са цените. Изпълнява се зелената сделка. Който оцелее, оцелее. Шваб потрива доволно ръце и чака плебса да клекне на универсален базов доход и ядене на насекоми.

# 24 382
  • Варна
  Аз мисля че хората стават лоши, когато виждат във въпросния човек конкуренция.

Или завиждат.
Да!
Аплодисментите спират в момента в който се превърнеш в конкуренция.

# 24 383
  • Бургас
Цените и мен ме депресират!!!
Все по-нагоре и по-зле става!
КОйто оцелее! Това е!!

# 24 384
Два килограма…

Филомена, харесвам те, но два килограма са несериозно притеснение. Пробвай да махнеш перименопаузни 10 и тогава се притеснявай
Тези 10 кг са притесненията ми. Ако ги премахна, следват други 10 кг за притеснение или 2×10 кг.
За цените няма коментирам. Ако и заплатата ми се актуализираше пропорционално на повишаване на цените няма проблем.

# 24 385
  • France
Два килограма…

Явно не се изразих правилно. Не се притеснявам, просто се харесвам повече с 2кг по-малко.

# 24 386
Два килограма…

Явно не се изразих правилно. Не се притеснявам, просто се харесвам повече с 2кг по-малко.
Твоето май се правя единствено със спорт и фитнес. Или се примиряваш и толкоз! Вчера видях две идеални момичета (за мен). Предполагам на възрастта на дъщеря ми, танцьорки в мюзикъл на Бродуей. Едната чернокожа, не слаба, има си от всичко по малко, но просто прекрасна. Другата европеидна, изключително слаба, но не грозно слаба, а като статуетка. А бе напълниха ми очите девойките. Красиви и талантливи. Но те това правят по цял ден - танцуват и извайват тела.

# 24 387
  • London
Жените почти винаги смятаме, че имаме излишни килограми. Класика! Аз се харесвам като съм по-ячка...обичам мускули.

За църквата не съм заинтригувана, отдавна съм привърженик на науката и нейните виждания за произхода на човека, оттам натам ....ясно. Църквата е идеално място за хора, които се лутат да намерят смисъл и там им дават готов на хартия за успокоение. Но на мен ми бърка в мозъка, че това успокоение не е изобщо подкрепено с доказателства и мисля, че все по-малко хора ще се обръщат към религията, технологията прогресивно напредна, умовете ще стигат по-далеч, подобни манипулации приказни сложно ще дават отговори до 50 години.

# 24 388
Аз искам да имам само нормален BMI индекс, да нямам наднормено тегло. Истински слаба не съм била никога, но на нормални кг си изглеждам добре. С 10 отгоре бях доволно дебела.

Свалих ги преди 2-3 години с много усилия, но си струваше. 
Понеже не съм първа младост, внимавам какво ям всеки ден. Всичко тестено ми се лепва на мига и остава на корема. Няма как без лишения - мъка Simple Smile

# 24 389
  • France
Явно и аз съм вече във възраст, когато трябва да внимавам. Преди беше лесно: спортувах и си хапвах. Ще стане като във вица - за отслабване: секс и лимони. А ако не подейства, спирате лимоните.

Общи условия

Активация на акаунт