Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~166

• 35 941
  • 737
  •   1
Отговори
# 645

Ани, благодаря за бързия отговор!

Като ви чета тук, на доста моменти сякаш гледате моя епизод! Харун нали умря!?

Не разбирам в този сериал как така лесно влизат разни хора в разни къщи сякаш е разграден двор. И нямат охрана!

Нямат ли избор за подходяща прислуга та са опрели до услугите на тази детегледачка Севинч. Толкова нагло същество. За Кериман важи същото. А за Рахми - еее за него нямам думи.

Но го гледам. В тазвечерната серия, например, бяха в Алания. По-красиво и от райско кътче. Как няма да се пази "девствен"  Еркан на екрана и ще бяга и от целувки дори!  Laughing

# 646
Криси първо да ти честитя Имения ден  bigdance2
Бъди здрава и щастлива с любимите ти хора  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Скрит текст:
За теб с много обич  Hug Hug

Севинч беше само във втори сезон...След това я няма. Харун умря преди няколко епизода в трети сезон. Остави акциите на Озан и той стана съдружник с мафиота Дамир.
А Хазал се сгоди за Дамир без знанието на родителите си...
Глезлата Джансу ще се окаже най-редовна от децата, въпреки всичко. Озан и Хазал са пълна скръб.....

Злати - а дано Озан след този случай да се освести какво му говореше Джихан и да не лети в облаците....

# 647

Ани, благодаря за бързия отговор!

Като ви чета тук, на доста моменти сякаш гледате моя епизод! Харун нали умря!?

Не разбирам в този сериал как така лесно влизат разни хора в разни къщи сякаш е разграден двор. И нямат охрана!

Нямат ли избор за подходяща прислуга та са опрели до услугите на тази детегледачка Севинч. Толкова нагло същество. За Кериман важи същото. А за Рахми - еее за него нямам думи.

Но го гледам. В тазвечерната серия, например, бяха в Алания. По-красиво и от райско кътче. Как няма да се пази "девствен"  Еркан на екрана и ще бяга и от целувки дори!  Laughing

Слънце, здравей, утре вечер продължават с  тези снимки  от  Алания.  Не се знае тъста на  Еркан  колко пари е дал за тези  реклами??  Може би и  един милион  лири.
Чувала съм, че  у нас за такива реклами   рекламодателя  плащал по 60 000 лева за една секунда.  А тези реклами  в  Алания  ги  въртят  в  2  епизода.
Парите са си пари, който ги има ги пилее, ама рекламата е "Майката"  печалбата  на  хотела.

# 648

Ани, благодаря! Това е един от тези, новите именни дни. Иначе съм нарочена на Кръстовден, защото на тази дата съм се родила по стар стил! Тогава почват първите Красимирки и Красимировци!  Laughing

Ама защо наричате Джансу глезла. Тя има добра душа. А Хазал е толкова противна. С нейния манталитет и злоба тя не може да преживее факта, че не е консумирала това, което консумира сега. А е  имала любяща и грижовна майка в лицето на Гюлсерен. Не е имала баща, да, но не само тя е расла без баща.

Сиси, връщам се, мила, да ти кажа и аз здравей! Това за 60 000 лв. за секунда или за минута?  Защото са много пари. А мащабите в Турция са много по-големи в сферата на рекламата и шоубизнеса.

# 649
  Криси, прости ми, не съм  разбрала, че днес имаш  имен ден.  Прости ми.
Честит имен ден.  Желая ти  цялото щастие  на  Земята.  Нищо да не  помрачава настроението ти.
Обичай и бъди  обичана.

# 650
Криси в началото много харесвах Джансу. Но в трети сезон й развалиха образа. Има здравословен проблем, но не иска да се лекува. Непрекъснато обвинява Дениз за какво ли не....Тръгна с колата на бащата на Дениз, тайно от съпруга си и катастрофираха и загуби бебето и възможността да стане майка отново...С Дениз се държа много лошо. Хареса си едно детенце в дом, но то беше осиновено от други родители. Тя ходи открадна бебето. Дилара за да й угоди отиде при осиновителите и купи бебето ако не греша за 10 милиона...Започна отново да се появява здравословния проблем и на два пъти щеше да убие бебето, защото не може да реагира...След последния случай Дениз се обади на социалните и върна бебето. Джансу го изгони.....Въпреки всички капризи, които проявяваше тя си остана най-свястното дете...

За имения ти ден, днес прочетох във фейса, но позакъснях и затова ти честитя по нощите....

# 651
  • Варна
Криси, и аз Слънце, нямам хабер, че си именничка -пък и след днешния ми 12 и половина часов работен ден и веднага- да не изтърва Парченцата Joy Joy Joy Joy -няма как да разбера/ За си жива и здрава, миличка! Да ти е светло и чисто името и да пребъде през годините! bouquet bouquet bouquet bouquet

И нали съм си на вълна Ози и Истанбулска невеста, та да сложа една от песничките, която звуча в първа серия. Певицата обаче така я осакати тая песен, че ..... нямам думи ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ayla Celik - Bağdat

# 652
Ани, Злати, Бризчето ми,  олекна ми вече  този сериал. Не ме вълнува от  последните 3 серии, а преди от тогава, когато разкриха глупостта, че Джихан е   знаел, че Дилара е бременна с Озан от  Харун  и  въпреки  това се оженил  за  нея,  защото  много я  обичал.
Не може 2 сезона и половина да ни снимат и излъчват  едно и после да го изопачат.  Ние да не  сме  говеда ???
Миналата серия, когато видях  Асуман да  се крие зад колоната, направо  ми  призля.  Как можаха така да се подиграват с  мен като  зрителка ???
За Озан - то бива, бива,  ама  толкова  вироглав  човек не съм  виждала.

Тук  искам да  вмъкна  една  много   важна  мисъл -  Тия  сценаристи,  как не ги е   срам  да  изопачат по  такъв  долен, мръсен и  подъл  начин  тия  благородни  семейства  по  целия  свят,  които  са си осиновили  дечица  и ги  гледат с  толкова  любов,  те  толкова  се грижат  за  децата,  че чак  ги  поглезват....
Как може  Озан  да  беснее като  пълен идиот,  че  е син  на  Харун ???  Как ???......Ама пак да питам...как???  Поведението  на Озан  към  Джихан,  когато толкова пъти в  очите  му казва, че не му е  баща....направо е ЧЕРНА  ГАНГРЕНА  в  сценария.  И го  казва  без  никакви задръжки,  без  никакви скрупули,  без никакъв  срам.
Хайде  малко  сабор,...... бе.....сценаристи ???  Никога не съм си  представяла,  че сценария  може да  роди  такъв  изрод !!!....
Докато  Харун  беше  жив,  това копеле  вечно  плюеше  по  Харун,  а сега когато  умря - бил син на  Харун и  Джихан  не му е баща.  Ако не е бил  Джихан, нито Озан да го има, нито пък  Дилара - и  двамата да са мъртви......и  това е  благодарността и на двамата  към  Джихан, благодарение на когото те са живи и ги има  на  този бял  свят.
Да вървят  сценаристите  на  майната си.

Добре, че има още  2 серии и край.......
За Хазал нямам думи.....лъжла от  класа -  взела е на куп  всичките  лъжи  на  Дилара и  на  Рахмито.
Това момиче никога  няма да се  оправи.  Лъжата е в  кръвта й.  Тя жужи  като  милиарди  бацили  във вените й  и  спасение  от  тази  лъжа  няма.
За Джихан  спасението е само едно - да ги  зарязва  всичките на 20 март и да не ги чува и вижда.
Ани, Златинче,  Бризче,  много  ви  благодаря  за  преводите. Златни момичета сте.

# 653
Боже, мой, било Красимиров ден???  Ами и аз имам син  Красимир, ама чества на Кръстовден - 14.09.
Кристихме го на майка ми. Тя беше  Кръстина и е кръстена на светия кръст.
За това честваме на 14.09.
Добро да е. Да има празници  и веселби, защото тогава ще има обич и любов.

# 654
Сиси

Цитат
За Джихан  спасението е само едно - да ги  зарязва  всичките на 20 март и да не ги чува и вижда.

Направо ме навря под масата от смях... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да ти е жив и здрав сина Сиси много щастие му пожелавам  Hug

Бризче благодаря за песента от Невестата...Направо не можах да я позная - певицата от ресторанта я изпълнява по-добре. И тук се пее за Лейля, Меджнун и Ферхат и за Аслъ и Керем....Песен за любов... Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 23:57 от MAMA-AN

# 655

Добро утро с  кафенце.  Желая ви  хиляди  усмивки и много щастие.

# 656
  • Стара Загора
Добро утро food010момичета Hug Hug Hug
Насладете се на прекрасния слънчев и топъл ден
и го изпълнете с чудесни преживявания,
много усмивки и отлично настроение!
Каквото и да правите, правете го от сърце и с много любов!
Щастлив ден  Flowers Four Leaf Clover

Благодаря ви за всичко споделено Hug Hug Hug

Ани Hugизписахме и тази тема Grinning Peace

Сиси Hugмерси за кафето Grinning Hug

Цитат
ОЗДЖАН ДЕНИЗ ПРОТИВ ФОТОШОПА                                                     

Озджан Дениз для фотографий сериала "День, когда написана судьба" и фильма "Второй шанс", использовал фотошоп. В результате чего его лицо стало неузнаваемым, и было много раскритиковано. По сведениям газеты Posta, Озджан Дениз не захотел, чтобы к фотографиям нового сериала "Стамбульская невеста" был использован фотошоп. И таким образом стала видна его седина. 44-летний Озджан Дениз сказал: "Оставьте мои морщины, не трогайте их"

Sabah Günaydın

# 657
Добро утро  Hug

Сутрин  чаша хубаво кафе в леглото някой да ти донесе.....Слънчеви лъчи да греят закачливо и  да сгряват мълчаливо 
Мечти, мечти - те са безплатни....Няма кой да ми донесе кафе в леглото, но пък Сиси ни е сервирала  ароматно кафе и аз се настанявам с най-голямо удоволствие....

Днес ще чакаме рейтинга за снощния епизод....и ще се надяваме да ни пуснат снимките за Невестата за втори епизод...Животът е едно чакане  Thinking

Хубав вторник  Hug

Боби  Hug споко...ще направим нова тема....

# 658
Ако сте без настроение, гледайте това...няма как да не ви разсмее....

видео тук

# 659

И нали съм си на вълна Ози и Истанбулска невеста, та да сложа една от песничките, която звуча в първа серия. Певицата обаче така я осакати тая песен, че ..... нямам думи ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ayla Celik - Bağdat
Здраве на ръцете ти сестроооо,
снощи тая певица ми спря тока да успея да и преведа песента в ресторанта
двата превода на рускините коренно различни,
чудя се кой да взема, нищо не чувам на турски, абе драма голяма
сега вече намерих и думите на турски и ще я преведа както си трябва
а не водена от граченето на оная кабаретна Бурджу.

Здравейте на всички Simple Smile Обичам ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт