Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 662
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Знам го  , но не му бях измислила приложение. Може да го пробваме
Да питам, няколко пъти гледам крем от кестени в опаковка от хартия във фризерите ( не в буркан)
За какво е , как се ползва и хубав ли е?
Тъкмо закусвах с такова кремче, намазано на филийка Crazy Но кремът от кестени - НЕ, НЕ и пак НЕ! Не се усеща почти никакъв дъх или вкус на кестени, а само всепроникващ ром. Толкова силна е миризмата и вкусът му, че доминира над всичко и така похабих цяла торта! А взех дори 2 опаковки, имайки предвид как обожавам кестени. Втората така и си стои във фризера, че ми е жал да я хвърля, при все че не мисля да я ползвам за каквото и да било Tired

Един минус за сладко-киселия сос в буркан от азиатската седмица - такава гадна смрад (мъжО сто пъти отваря хладилника и души ту тук, ту там, да видел откъде му мирише като на урина от бъбречно болен (как го измисли това - не знам), докато установи, че е от тигана, където се готви обяда Sick В добавка към гадната миризма, сосът беше прекалено кисел и прекалено сладък, а не е като да не сме опитвали такова ястие! Обрах си само месото от чинията, че беше от скъпото пуешко филе Crazy и другото в тоалетната Crossing Arms

# 691
Момичета,да попитам,памперсите които в момента са на промоция качествени ли са,пропускат ли ??

# 692
Хубави са, много хора са доволни, както и аз, но вечер задължително слагам Молфикс, защото Тожур при нас пропускат като се напълни много памперса, а дъщеря ми пишка обилно вечер. За през деня са ни идеални, тънички и меки Simple Smile

# 693
  • В градината...
Тужур ползваме, след като моята дъщеря започна да се изприщва от пуфис, които събираха доста повече. Но явно в тужур няма такава химия и затова пропускат, както са и по-тънички, но по-добре се понасят точно заради това.

Аз много се разочаровах от сладкото от боровинки, което бях купила от американската седмица. Пазех го и чак наскоро го отворихме - ами желатин с киселина и аромат  Sad

# 694
# 695
  • Варна
И аз се обаждах за уреди и мен ме отрязаха. Crossing Arms Казаха, че в бг мама подава фалшива информация и това били долни инсинуации. Naughty Joy Joy Joy
Стига бе  Joy

Такаааа, ми купих аз кайма, ще видим довечера дали сгреших.
Таблетки за кафемашина бяха заредили (нямаше миналата седмица). Взех, ама на цена 0,99 лв., имам спомен че бяха по-евтини, ама може и да се заблуждавам.
Раница на Макуин имаше само една, гледах, гледах, пък я взех. Реших, че мен е чакала. Памперси нямаше  Crazy
От намалените неща дребчо намаза два чорапогащника за 6,50 лв., същите гледам пускат в четвъртък, ама по 4 лв. бройката, явно наистина изостават доста дрехи вече. И аз не съм очарована от качеството в последно време.
Универсалните мокри кърпички не бяха ли около 2,50 лв. Сега са по 2,69 лв. Ей, много съм почнала да се заглеждам в цените май  Sad
В кой магазин са таблетките? И тази цена за колко броя е? Защото опаковката от 8 бр. е била на промоция 1.99, а в акция Блясък - 2.29. И това в предишни години. Странно е, че тук твърдят, че артикулът е само в акция, а при вас го има и извън нея.
Универсалните мокри кърпи са на 2.69 от много време. Аз ги купувам от около 2 години и мисля, че винаги са били толкова. Поне от година, със сигурност.

# 696
  • Бургас
И аз се обаждах за уреди и мен ме отрязаха. Crossing Arms Казаха, че в бг мама подава фалшива информация и това били долни инсинуации. Naughty Joy Joy Joy
Стига бе  Joy

Такаааа, ми купих аз кайма, ще видим довечера дали сгреших.
Таблетки за кафемашина бяха заредили (нямаше миналата седмица). Взех, ама на цена 0,99 лв., имам спомен че бяха по-евтини, ама може и да се заблуждавам.
Раница на Макуин имаше само една, гледах, гледах, пък я взех. Реших, че мен е чакала. Памперси нямаше  Crazy
От намалените неща дребчо намаза два чорапогащника за 6,50 лв., същите гледам пускат в четвъртък, ама по 4 лв. бройката, явно наистина изостават доста дрехи вече. И аз не съм очарована от качеството в последно време.
Универсалните мокри кърпички не бяха ли около 2,50 лв. Сега са по 2,69 лв. Ей, много съм почнала да се заглеждам в цените май  Sad
В кой магазин са таблетките? И тази цена за колко броя е? Защото опаковката от 8 бр. е била на промоция 1.99, а в акция Блясък - 2.29. И това в предишни години. Странно е, че тук твърдят, че артикулът е само в акция, а при вас го има и извън нея.
Универсалните мокри кърпи са на 2.69 от много време. Аз ги купувам от около 2 години и мисля, че винаги са били толкова. Поне от година, със сигурност.

Таблетките ги взех от Лидл в Изгрев Бургас. Миналата седмица търсих, нямаше, явно са изостанали от някъде и са ги заредили. Цената е 0,99 лв. за 8 броя, миналата седмица ми се стори, че някой каза, че ги е видял по 0,89 лв. Бяха на щанда с продуктите от старите тематични седмици.
Универсалните кърпи последно взех от някаква XXL седмица, вървяха комплект 4 опаковки с кутия, излизаха по 2,50 лв. Тогава си спомням, че имаше коментари, че излизат на редовна цена, бонуса е само в кутията и може би затова бъркам.

# 697
Пюрето от кестени в хартиената опаковка е хубаво, защото е от кестени, но са развалили прекрасния му вкус с ванилия и са го подсладили. Много ми е сладко, ама ям и търпя, защото обожавам вкуса на кестените.

# 698
Чаршафите с ластик пускани ли са преди и ако да-струват ли си?

# 699
Да струват си чаршафите. Аз купих 2 . Много съм доволна. Изпрах ги същия ден и сушилнята не им направи нищо. Супер меки са и са прятни на усещане. Щом дори ММ ги оцени Simple Smile

# 700
Аз им се чудех на чаршафитв. Но видях, че са 100% полиестер и се отказах.

# 701
И на мен ми харесват чаршафите. Взех един да се уверя, че ми харесва и ще се ходи и за още един  Peace

# 702
  • София
100 '/, полиестер?  Хм, на моя пише 100 '/, памук.  newsm78
И на пипане е като памук.

# 703
Днес се престраших и купих кайма "Стара планина", направих мусака. Е, хареса ми  Wink

# 704
  • Бургас
Днес се престраших и купих кайма "Стара планина", направих мусака. Е, хареса ми  Wink

И аз на мусака я направих. Стопи ли се много? Стори ми се, че бая вода пусна ...

Общи условия

Активация на акаунт