Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 99 097
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
И в скаричка трябва да станат, аз ги пекох във фурната, не са лоши между другото.

# 76
Обядвахме от замразената лазаня болонезе преди малко - много сочна и вкусна, само една идея по-силна като аромати, но със сигурност пак ще заредим Peace

# 77
Благодаря за темата  bouquet

# 78
  • оттам, откъдето започва България
 Peace В лазанята има някаква неприятна, поне за нашето семейство, подправка.
Веднъж съм купувала и не повторих.

# 79
И аз не съм очарована от лазанята,но пък децата много я харесаха...

# 80
На мен лазанята ми харесва, вярно е, че има някаква много силна подправка и повечето хора не я одобряват, но смятам, че става за бърза вечеря. ММ също не я харесва. Peace

# 81
Още един тест на кафето Беларом в кафява опаковка-след следобедният сън  smile3507
Каймак: прави
Вкус: горчив вкус /не по-горчив от този на Нова Бразилия/,
кисел не е категорично - което е добре, защото аз кисели кафета не обичам;
Една идея по-слабо ми се струва от НБ, но може и да е субективно усещането Rolling Eyes

Моите два розови зюмбюла им се показа нагоре цвета вече, но ще дойдат по-къси от белия на детето. Пусто, на детето най-голям и хубав излезе Mr. Green Шъ спечели състезанието, да му се невиди... Mr. Green Grinning

# 82
  • Mediterraneo
Тази прахосмукачка пускана ли е в Бг и някой с отзиви за нея? Утре сутринта ще тичам да я взема. Че е на много добра цена и сигурно няма да се задържи.

# 83
Тарти, пускана е . Последно по намаленията преди седмица-две. Даже я коментирахме тогава...Цената не беше лоша, и аз помня.

Обърни внимание обаче, че май беше само за ремонт. Нещо с филтрите имаше-че не била много добра за домашно ползване, но не помня точно какво newsm78
Може и в продуктовото видеото да се види, ако има качено нещо за нея Peace

# 84
Още един тест на кафето Беларом в кафява опаковка-след следобедният сън  smile3507
Каймак: прави
Вкус: горчив вкус /не по-горчив от този на Нова Бразилия/,
кисел не е категорично - което е добре, защото аз кисели кафета не обичам;
Една идея по-слабо ми се струва от НБ, но може и да е субективно усещането Rolling Eyes
О! Много по- слабо е от НБ( за мен поне) но много , много ароматно и да, прави кайамак. И да, не е кисело!
Купих си машата!  Party

# 85
хахаха, страшно заглавие Simple Smile днес отивам на лов за таблетки, но не разбрах разликата между "тези" и "онези (бяхте показали 2 вида)?
и при нас са върнали кошниците!!!  newsm51

Тези, които показа Лабрекс се слагат в тоалетната чиния, чакаш, пускаш водата и готово.
Тези, които показа Ивекс се слагат в тоалетното казанче, т.е. ако си с моноблок, не става.
Така е по указанията на пакета, а кой как ги ползва е друг въпрос.  Peace

Благодаря Simple Smile А дали ще стане за изчистване и на вана  Thinking

# 86
Относно тавите- не ги препоръчвам. Не са незалепващи, а едната вече отиде в кофата, тъй като след едно готвене й замина покритието. Ползвани са само с прибори, предназначени за подобен вид покритие.

# 87
......................
Зареждаха вече продуктите за утре, та взех саздърма и език желиран, но ще ги пробваме по-късно.

Моля те, сподели после как е на вкус саздърмата.   Praynig Благодаря!  bouquet
Вземала съм създърма преди и ми харесва.  bouquet

# 88
Аз не съм доволна от пресата за чесън която имам от година, година и половина. Не зная дали е същата като тази която ще пускат, но за този период да съм я ползвала не повече от 15 пъти, само аз я ползвам и не съм много яка, обаче.... Струваше 8лв. ако не и повече  Crossing Arms

Скрит текст:

Относно пресата за чесън :след емнайсе строшени и дразнещи ме, попаднах на тази:
http://www.tonibad.com/tonibad-site/wp-content/gallery/seria-pre … /11720_638627.jpg Перфектна! Горещо препоръчвам [/color] Peace
MTV, от къде я взе?

# 89
някой питаше за гумените стелки за кола - ние си взехме преди време - супер са, не миришат много и паснаха без да се режат на пасат.

аз съм много доволна от шоколадчетата Simple Smile

явно и аз ще трябва да пробвам таблетките за тоалетна. след такава хвалба, ще е срамота да не опитам поне. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт