Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 737
  • 768
  •   1
Отговори
# 60
хахаха, страпно заглавие Simple Smile днес отивам на лов за таблетки, но не разбрах разликата между "тези" и "онези (бяхте показали 2 вида)?
и при нас са върнали кошниците!!!  newsm51

Тези, които показа Лабрекс се слагат в тоалетната чиния, чакаш, пускаш водата и готово.
Тези, които показа Ивекс се слагат в тоалетното казанче, т.е. ако си с моноблок, не става.
Така е по указанията на пакета, а кой как ги ползва е друг въпрос.  Peace

# 61
И ние харесахме скумрията, ходих да взема още една, сега имаше на Вардар, взех и от пуричките, да не изоставам Grinning
Имаше и сокоизстисквачки, някой питаше по-назад, и то повече от 10 бр.
Зареждаха вече продуктите за утре, та взех саздърма и език желиран, но ще ги пробваме по-късно.

# 62
  • София
Някой да има компактната машинка за подстригване от брошурата до 12.02? Изглежда много лесна за употреба?

# 63
Точно влизам да кажа,преди да хукнете за тавите,да си измерите фурната или стара тава.Аз така се наложи подобна тава да ползвам за подложка на саксии,в никва печка не влиза...
О това беше важно , мерси !
За тавите:
Размери:
1) 41 х 27 x 4 cm
2) 41 х 27 х 6 cm
Колко са ви малки фурните, че не влизат? В 72-74 литра ще влязат със сигурност.
И на това мерси , отивам да меря !!!

# 64
......................
Зареждаха вече продуктите за утре, та взех саздърма и език желиран, но ще ги пробваме по-късно.

Моля те, сподели после как е на вкус саздърмата.   Praynig Благодаря!  bouquet

# 65
  • have faith and be patient ..
ами много Simple Smile)) под 40 см трябва да е широчината за моята невероятна фурна .. някой хвалеше препарат , извън лидълската тема , за кенефа .. тъй тъй е тематична , може ли пак име .. уж го запомних ама на ..

# 66
Пулирапид...в К го има май също.

# 67
  • Beyond the stars
За темата (и заглавието  Laughing)  bouquet

Аз за ножовете, дето са в комплект, се нареждам за отзиви. Имаме керамичен от Лидл и сме доволни, ама тези са друга порода  Mr. Green
Иначе в тениските с шевици съм се огледала, тъй да си имаме тематични, че до инвестиция в носии няма да стигнем скоро.

# 68
За темата (и заглавието  Laughingbouquet

Аз за ножовете, дето са в комплект, се нареждам за отзиви. Имаме керамичен от Лидл и сме доволни, ама тези са друга порода  Mr. Green

Аз ги имам и съм много доволна, дотолкова, че се замислям да си взема още един комплект, макар да нямам нужда още. Затези с дъската ми е думата.

# 69
  • Бургас
Цоп и пляс в юбилейната ъъъ... тоалетна тема Mr. Green

Да кажа за тавите - имам ги и наистина са леко големшки и влизат само напреки в моята фурна. Тънки са и едната вече има някакви вдлъбнатини незнайно откъде. Направени са и уж да се ползват като тава и капак и с едни дупчици и пъпчици на дръжките, да се закеркенечват една за друга, ама не им се е получил замисъла и се разместват изключително лесно. Не ги харесвам и успокоението ми е само това, че ги взех от коша с 30% намаление Peace

# 70
  • Beyond the stars
За темата (и заглавието  Laughingbouquet

Аз за ножовете, дето са в комплект, се нареждам за отзиви. Имаме керамичен от Лидл и сме доволни, ама тези са друга порода  Mr. Green

Аз ги имам и съм много доволна, дотолкова, че се замислям да си взема още един комплект, макар да нямам нужда още. Затези с дъската ми е думата.

Баш за тез с дъската ми беше питането  Hug Нареждат се на първо място в списъка за утре.  Mr. Green

# 71
Бяхте писали в предната тема за Пулирапида,аз моя го слагам в шише с пръскало и ми върши много по-хубава работа,отколкото да поливам "нещото".Мисля, че и за вана ще стане!Аз когато имах я миех по този начин.Пръскам,чакам малко и минавам с четка за килими  newsm78
Това е идея, мерси! Иначе много се хаби  Hug

.. някой хвалеше препарат , извън лидълската тема , за кенефа .. тъй тъй е тематична , може ли пак име .. уж го запомних ама на ..
Пуларапид

# 72

.. някой хвалеше препарат , извън лидълската тема , за кенефа .. тъй тъй е тематична , може ли пак име .. уж го запомних ама на ..
Пуларапид

Ето този, нали?
http://www.seventops.com/bg/partners/madel.php

# 73
Да  Peace Аз съм ползвала розовия

# 74
Купих от мини-пиците за проба.  Моля за мнение дали могат за се пекат в скаричка парти-грил или трябва да са на фурна.

Общи условия

Активация на акаунт