Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 699
  • 768
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!
Искам да попитам дали сте доволни от машинката за плитки? Може ли малко повече инфо?

# 46
За четката за изправяне на коса имаше много положителни мнения, а някой дали ще сподели впечатления от машата с топъл въздух с многото накрайници. Цена 25 лв.?

Много е хубаво кафето! Еспресо, дето е промоция! Peace
за темата bouquet

# 47
  • София
За седмицата от 20-ти - чаршафи и мексиканска седмица.

# 48
  • София
Искам да похваля скумрията.  Вкъщи имаше почти възторжени отзиви!  Малчо изяде цяла риба и питаше за още    Simple Smile
Кафявото кафе става ли за кафеварка?
Отивам да хвърля един поглед на "новата" брошура.

# 49
  • София
За четката за изправяне на коса имаше много положителни мнения, а някой дали ще сподели впечатления от машата с топъл въздух с многото накрайници. Цена 25 лв.?

Аз съм доволна!  Вече пробвах голямата кръгла четка, машата и четката за изправяне от комплекта. Много лесно става всичко и не отнема кой знае колко време.

# 50

Аз съм доволна!  Вече пробвах голямата кръгла четка, машата и четката за изправяне от комплекта. Много лесно става всичко и не отнема кой знае колко време.
Благодаря, Брук!  Hug Имаше ги доста вчера,  но аз не взех, понеже имам един стар , рзпадащ се Северин, а и исках да сравня мощността. Да, наистина е бързо и удобно! Е, сега се засилвам!

# 51
хахаха, страпно заглавие Simple Smile днес отивам на лов за таблетки, но не разбрах разликата между "тези" и "онези (бяхте показали 2 вида)?
и при нас са върнали кошниците!!!  newsm51

# 52
А тавите как са?

# 53
  • Пловдив
И аз взех таблетки,но за какво ли ги взех... не ми е мръсна чинията,понеже правихме ремонт на банята преди 2-3 години и нищо наслоено няма  Whistling Пуснах една снощи и днес няма никаква разлика  Laughing но ще си пускам периодично,ей така за спорта. Party
Бяхте писали в предната тема за Пулирапида,аз моя го слагам в шише с пръскало и ми върши много по-хубава работа,отколкото да поливам "нещото".Мисля, че и за вана ще стане!Аз когато имах я миех по този начин.Пръскам,чакам малко и минавам с четка за килими  newsm78 без много да си давам зор.Сега душ кабината я мия с препарата за душ кабини W5 и пак с тази четка  Laughing

Скрит текст:
Във вестника на Кауфланд видях,че ще има спални комплекти на Тед,намалени с 50% и мисля да се възползвам.Някой друг ако има нужда може да ги погледне  Peace

# 54
  • София
Много съм доволна от таблетките.
Пуснах една в гърнето снощи, имаше наслоена жълтеникава утайка, тази сутрин всичко е чисто и бяло.
Понеже мивката в банята има наслоен котлен камък, който до момента не успях да изтъркам с нищо, снощи я напълних с вода и пуснах една таблетка и в нея. Изчистила се е идеално. Е, до преливника, разбира се, ама пък сега си личи разликата  Joy
Ще трябва да намеря начин да я омажа и над преливника тази вечер. Някой питаше за ваната, мисля че ще свършат работа.
Тургай няква тапа на преливника и пълни догоре. При нас борбата ще продължи до край.

# 55
  • Бургас
Много съм доволна от таблетките.
Пуснах една в гърнето снощи, имаше наслоена жълтеникава утайка, тази сутрин всичко е чисто и бяло.
Понеже мивката в банята има наслоен котлен камък, който до момента не успях да изтъркам с нищо, снощи я напълних с вода и пуснах една таблетка и в нея. Изчистила се е идеално. Е, до преливника, разбира се, ама пък сега си личи разликата  Joy
Ще трябва да намеря начин да я омажа и над преливника тази вечер. Някой питаше за ваната, мисля че ще свършат работа.
Тургай няква тапа на преливника и пълни догоре. При нас борбата ще продължи до край.

Добра идея, благодаря.  Laughing

# 56
За тавите и аз дебна за мнения . Вероятно са нов артикул. Никой не реагира на трето запитване вече Laughing
Аз съм си наумила да отида да ги погледна , имам много горчив опит с разни немски тави . И с всякакви други , де newsm78. Не ми върви на тази посуда , а имам необходимост от подмяна на старите ми.

# 57
  • have faith and be patient ..
е тави , като тави , тефлон , не залепващи .. какви очаквания имате от една тава ? аз си ги купих на предни пускания , но в квартирата съм с един смотан малък раховец и естествено не влизат , подарих ги на майка , нищо не е казвала .. смисъл ползва си ги

# 58
Точно влизам да кажа,преди да хукнете за тавите,да си измерите фурната или стара тава.Аз така се наложи подобна тава да ползвам за подложка на саксии,в никва печка не влиза...

# 59
  • София
За тавите:
Размери:
1) 41 х 27 x 4 cm
2) 41 х 27 х 6 cm
Колко са ви малки фурните, че не влизат? В 72-74 литра ще влязат със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт