Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 720
  • 768
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Много съм доволна от таблетките.
Пуснах една в гърнето снощи, имаше наслоена жълтеникава утайка, тази сутрин всичко е чисто и бяло.
Понеже мивката в банята има наслоен котлен камък, който до момента не успях да изтъркам с нищо, снощи я напълних с вода и пуснах една таблетка и в нея. Изчистила се е идеално. Е, до преливника, разбира се, ама пък сега си личи разликата  Joy
Ще трябва да намеря начин да я омажа и над преливника тази вечер. Някой питаше за ваната, мисля че ще свършат работа.

# 31
  • Sofia
Ама наистина сте подстрекателки hahaha
И аз ще взема таблетки тези дни, ако не сте ги изкупили Joy
Гащите и сЮтиените ви ги оставям Hug

Ако ми попадне уред за плитки, да купувам ли за някоя от вас? Нали взех за дъщеря ми, пробвахме го два пъти, добре се получава, но няма настроение да пробваме тези дни, че си счупи крака и страда сега.

# 32
  • 1st floor
Имам пресата за чесън от миналата година, но по спомен беше 5-6 лева. Иначе е страхотна. Peace
Взех пижама за дребния, но не съм догледала на снимката, че е с ластик на крачолите на долната част. Синята на рае май не е, трябваше нея да взема. Здраве да е.
И вЕрно сте подстрекателки с тия таблетки. Ще взема и аз като минавам през Лидл.  Laughing

# 33
Снощи писах, но някъде ми се затри съобщението, та пиша пак:
Имахме гости и си викам--"Ооо, събота е- кой по гости, кой си почива, а и е късно вече- няма да пишат и  ShockedМИ СЕ ИЗПРАВИХА КОСИТЕ като отворих  Shocked Shocked 55!! стр. изписани и още от новата тема.Амчи мерси за юблейната и за заглавието! bouquet

Аз тъй и не разбрах има ли орехи в Лидл?

# 34
Орехи с черупки май няма. Има фъстъци в шушулка със сигурност. Ти за изчистени орехи ли питаш newsm78

# 35
Който е изпуснал четката за изправяне на коса ,тук може да погледне http://spestete.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5-%D0%B8-% … D0%B0-luxury.html  и тук също  http://spestete.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5-%D0%B8-% … ght-artifact.html

# 36
  • София
Точно юбилейната тема ли трябваше да е с кенефно заглавие?

# 37
Онези ги показаха в предната тема, те вършат ролята на тоалетните блокчета. Трябва обаче да има казанче, та не стават за всички тоалетни.
Не че съм голяма чистофайница, а и не си лъскам тоалетните всеки ден, но аз например нямам такива нужди. Може би пък щото сме с две тоалетни.

Добре, де, който ги има нека погледне какво пише на опаковката...къде миже да се пускат. Май стават и за казанче..

# 38
  • Бургас
Онези ги показаха в предната тема, те вършат ролята на тоалетните блокчета. Трябва обаче да има казанче, та не стават за всички тоалетни.
Не че съм голяма чистофайница, а и не си лъскам тоалетните всеки ден, но аз например нямам такива нужди. Може би пък щото сме с две тоалетни.

Добре, де, който ги има нека погледне какво пише на опаковката...къде миже да се пускат. Май стават и за казанче..

Стават и за казанче  Peace

# 39
Че какъв е проблема Whistling

# 40
  • Асеновград

Стават за казанче, отлаганията по стените падат, но едрите частици се налага да бръкнеш и да си ги изгребеш.При нас водата е много варовита и навсякъде остават отлагания от котлен камък.Бойлера го отваряме всяка година и вадим по един леген котлен камък.Когато е разтворено в казанчето ти изчиства и тръбите при пускане на водата както и под ръба на тоалетната чиния , там също се отлага от водата.Слагам по често за да не се трупа и да не се налага да търкам.Редувам в казанчето и в самата тоалетна.Казанчето ми е пластмасово и таблетките не са създали проблем досега уплътненията са си здрави.
Отзиви за чадъра за двама , и котешката тоалетна с аромат на лавандула. За тоалетната се притеснявам,че като е ароматизирана котарака може да откаже да ходи в нея  Thinking . Отказва силиконовата и това много ми ограничава избора на тоалетна.

# 41
  • София
Че какъв е проблема Whistling
Аа никакъв  Mr. Green

# 42
Преса за чесън имам от доста време, доволна съм много, лесно се почиства според мен, въпреки че няма бодлички.  Peace
На таблетките за тоалетна ще им дам и аз втори шанс, че голям срам иначе.  Laughing

Отдавна не съм ходила до Лидл, но следващата седмица ще взема от българските продукти, включително и тениски, но защо няма и за по-малки човеци? newsm78
Благодаря за мненията за килимите.  bouquet

# 43
Аз тъй и не разбрах има ли орехи в Лидл?

Грам орехи няма , с черупки , без черупки - хич.

# 44
Ей, ще вървя за тези таблетки днес.

Малка радост в магазина на Вардар: върнали са кошниците  Party

Иначе идната седмица ще кротувам, нищо не си харесах  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт