Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 784
  • 768
  •   1
Отговори
# 15
Честита юбилейна тема! bouquet
Благодаря на Milasara за темата  bouquet и на Трещерица за заглавието  bouquet !

Таблетките за тоалетна явно са с подобрено качество, защото съм купувала преди време и не бях доволна. Доколкото помня тогава повечето не бяха доволни и общото мнение беше препарат като препарат, нищо особено. Peace
И пак да попитам за мнение за килимите от намалението . Благодаря! bouquet

# 16
  • shumen
Честита нова юбилейна тема.
Е,големи сте подстрекателки.Ще взема май утре,ако мога да отида до Лидл и да си взема от кокосовото масло и таблетките и аз.

# 17
  • Варна
Благодаря за темата!  bouquet

Някой има ли лидълски стелки за кола? Интересува ме добри ли са и да не са някоя миризлива гума.
Чудя се да ги чакам ли, че бяха на много примамлива цена или да си вземам от сигурните?

п.с. Изтървах доста теми и сега ще се връщам да чета за таблетките, че с това заглавие ме заинтригувахте какво съм изтървала.

# 18
  • София
За търсещите таблетки в Сф - аз ги взех от магазина в Изток. Имаше много накрая на стелажа с верото. Сега пък ме зарибихте за пресата за чесън. А тя как се чисти - има ли такава капачка с бодлички като показаната по-горе? 10 лв. не са малко, особено ако се чисти трудно. Синият нож също ми хареса, но трябва да се види на място.

# 19
Пух, може ли да ми пратиш линка за уреда на Babyliss? Много се назорих за това нещо. Тоя Лидл какви неща прави  Crazy
Има го в поста ми, но май наистина не се забелязва Blush Заповядай: http://spestete.bg/уред-за-страхотни-плитки-babylis-twist-secret.html Peace

# 20
  • Пловдив
Килимите ги гледах и аз - нищо особено. За детската взехме такъв, само че със Спайдърмен. Вече 4-5 години, а това бялото отдолу не е разронило  Rolling Eyes
Тънки са обаче, аз затова пасувам Simple Smile

(заглавието просто кърти... котлен камък  smile3532 )

# 21
  • Пловдив
Утре ще търча за таблетки и аз, заглавиетото на темата е един път!  Mr. Green

# 22
Само под нивото на водата ли чистят таблетките? newsm78 Трябва да е доста нередовно ползвана, та да има такава нужда... Rolling Eyes де да знам...
Когато съм ги заглеждала преди време май пишеше, че може и в казанчето да се пуснат Thinking

# 23
 bouquet за темата.

labrex, мерси за снимките и за идеята, ще пробвам по-натам да си направя сама.

Ekatеrina, мини-пиците ще са намалени от петък - да подсетя само. И аз ще се заредя.

# 24
Онези ги показаха в предната тема, те вършат ролята на тоалетните блокчета. Трябва обаче да има казанче, та не стават за всички тоалетни.
Не че съм голяма чистофайница, а и не си лъскам тоалетните всеки ден, но аз например нямам такива нужди. Може би пък щото сме с две тоалетни.

# 25
И аз бях вземала от тези таблетки преди време и не бях доволна. Сега мога да им дам пак шанс Wink

# 26
Някой пробвал ли е каишките за куче?

# 27
Конкретно тази преса за чесън няма бодлички, а иначе са пускали и със бодлички.
Стелките за кола стават, имаме ги от поне една година( не помня точно) но вече са за смяна-тази на шофьорското място се изтърка доста.

# 28
  • оттам, откъдето започва България
Пробвах таблетките снощи. Не мога да дажа категорично дали са чак толкова ефикасни, тъй като имах само малко утаявания от мръсната вода, която ни пуска ВиК. Изчистили са се, но това го правя по принцип и само с обикновена белина.
Някой беше писал, че премахва и варовикови отлагания.  newsm78 Ако имат такъв ефект наистина ще е добре.

# 29
Килимите не ми харесаха на мен. Стрихави стоят,а и шарките не ме кефят.
Аз се канех на пресата за чесън..цената ме спираше само. За яйцата ножа и за ябълките ги имам вече.
Благодарности за темата bouquet

Общи условия

Активация на акаунт