Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 787
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Бархетните им съм прала и на 95 градуса, без проблем

# 166
Днес купих свински котлети и крема за крака. Довечера ще го ползвам. Имаше от намалените стоки пижама за момиче, 2 блузки за момиче - все наш номер, но се въздържах. Много дрешки купих напоследък и не знам дали ще може да ги износи, а мразя да прахосвам...Имаше и един тигров сутиен "с повдигащ ефект" намален на 6,99. Дали е хубав? Не си падам по тигровите щампи ама му се зачудих  newsm78

# 167
Чак в четвъртък ще мога да ида до магазина, искам да пробвам от българските продукти, почти всичко съм запланувала да купя, в този ред на мисли гледайте да остане нещо и за мен. Laughing

# 168
Българските стоки нали са в постоянния асортимент. Все ще остане за теб

# 169
Така ли?
Аз разбрах, че ще бъдат само в таз седмичната оферта.

# 170
Така ли?
Аз разбрах, че ще бъдат само в таз седмичната оферта.

В тази опаковка, иначе си ги има. Simple Smile

# 171
Те и останалите им продукти като сирене-мирене нали са пак български.

# 172
Купувала съм единствено от сиренето Железница и то за баница, не е лошо между другото.
Благодаря ви, явно аз съм се объркала.

# 173
Аз Пилос взех за баница и беше много вкусно. Чак не очаквах Rolling Eyes

# 174
Аз Пилос взех за баница и беше много вкусно. Чак не очаквах Rolling Eyes
Аз от поне 7-8 месеца взимам само сирене Пилос и кашкавала на Блуедино от Лидл.

# 175
Купувала съм единствено от сиренето Железница и то за баница, не е лошо между другото.
Благодаря ви, явно аз съм се объркала.
Нали имат една реклама...че въпреки чужбинското наименование,продуктите са нашенски. С едни шотландски гайди и т.т.

# 176
Да си призная, на мен за салата или панировка не ми хареса. На вкус е добро, но стои шуплесто. Кашкавал не съм пробвала.

# 177
Ама кисело мляко не могат да докарат. Добре, че пуснаха Верея. 

# 178
Здравейте. Сигурно е коментирано, но да попитам който е ползвал кондензираното мляко пилос на лидл  в консервата дали трябва да се вари или е готово?
Нормално гъсто подсладено кондензирано мляко си е. Може да се консумира така, да се разреди с вода за да стане сладко прясно мляко, да се направи на сладолед и пр. Ако питаш дали е тип "dulce de lece"- много гъсто и карамелено, не е, трябва да ги свариш консервите Peace
Не знам какво е "dulce de lece". Трябва ми за крем от кондензирано мляко и масло за торта медовик, но тъй като досега не съм използвала никакво кондензирано мляко не съм наясно.
Благодаря.

# 179
В този ред на мисли , в Лидл продават ли гел за миални newsm78 О , да се допълня , видях горните постове , и аз ги деля на две. Ще наблюдавам.

Гел няма в Лидл, или поне не и в постоянния асортимент  Peace

Гел за почистване на съдомиални машини сега има в Метро- Somat, плащаш 1, взимаш 2, само за цената не се сещам- май някъде 5-6 лв

Общи условия

Активация на акаунт