Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 864
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
  • Cyberspace
Взех лилавия блендер за смути, като нямаше от другия... Тествах с киви и банан набързо, работи добре и не е твърде шумен. Утре няма да мога, но в петък ще тествам с различни плодове как се справя. Малко ми пречи, че е обемист и не знам къде ще му търся място, но ще се преживее някак.

# 376
  • shumen
Утре сутрин и аз отивам до ЛИДЛ за детските потничета.Само се надявам да има за моето диване,че вече всичко му е късичко.

# 377
Добрютро..скръндзи Mr. Green
Днес отивам за зехтин и кашкавал.

Брадата,дУшо, гола ли да ходя Crossing Arms Таз снага стройна трябва да се облича Whistling

# 378
  • Пловдив
И бананите узряват за един ден Sad
+1...почерняха Rolling Eyes Явно ги замразяват.

Какво мислите за чаршафите идната седмица?

# 379
  • Beyond the stars
И бананите узряват за един ден Sad
+1...почерняха Rolling Eyes Явно ги замразяват.

Какво мислите за чаршафите идната седмица?

Имаме едни двулицеви в синьо от миналата година и съм доволна, ама тези май са други, че помня в нашите имаше памук, пък тези са микрофибър и сатен  .. кой да ти каже  Laughing Иначе изглеждат много приятно на снимките, та може и да се обзаведем и с този вариант.  Mr. Green

# 380
  • София
Моля за отзив за спортния панталон, сивия със розово/лилавите цветя. Материята ме интересува, като анцуг ли е по-скоро, ще стане ли на топчета? По телевизията много ми хареса. Blush
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=55353

# 381
развали ми се ел.четката за зъби , купена преди 3 месеца
проблемът е че синът ми е отрязал една част от оригиналната кутия, иначе пазя касовата и другите неща
дали мога да я върна  newsm78

# 382
Моля за отзив за спортния панталон, сивия със розово/лилавите цветя. Материята ме интересува, като анцуг ли е по-скоро, ще стане ли на топчета? По телевизията много ми хареса. Blush
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=55353

Преди малко си взех черния. Според мен си е точно долнище на анцунг. Има лека вата от вътре. Още не съм пробвала и не знам как са като размер и кройка.
Якетата изглеждаха добре, но имам доста и не взех. Блузите от 16,99 изглеждаха ужасно - разтегнати, намачкани, лъскави...

# 383
  • have faith and be patient ..
Пробвайте от био бананите,  веднъж взех зелени,,  защото и аз не обичам хлебни,  и си останаха зелени дълго време  Peace
П.п. Някъде изоставени клинове за бременни?

# 384
проблемът е че синът ми е отрязал една част от оригиналната кутия, иначе пазя касовата и другите неща

Ще ти я ремонтират първо. Тоест оставяш я за ремонт и ако не успеят,чак тогава ти връщат парите.

# 385

Ще ти я ремонтират първо. Тоест оставяш я за ремонт и ако не успеят,чак тогава ти връщат парите.
само да ми я вземат
в събота ще се пробвам

# 386
Нямат основание да не я. Успех.

# 387
  • Перник
Плодовете и зеленчуците са според зависи - понякога уцелвам хубави, друг път - не купувам, защото не стават. В събота купих банани - вкусни и все още не са почернели (и у нас се предпочитат по-зелени). Краставицата (нефолирана) като за този сезон беше добра. Зелена салата обаче не взех, защото имаше една увяхнала фелд, ако не се лъжа, за около 3 лв. и спаружен айсберг за над 3 лв. Харесваме и ябълките - основно "Златна превъзходна" вземаме.

Дочакахме най-после мексиканска седмица - дребният мрънка за такос от месеци, чак се бях навила аз да правя.  chef

# 388
Акостирах вече Laughing Да докладвам. Долнищата са точно като анцунзи, памучни с лека вата вътре. Харесах сивото на китките, вземах го, оставях го, вземах го....оставях го и така няколко пъти Mr. Green Остайх го накрая, и сега съм тъжна...и шал син мислех да взема и с него така - аха да го взема, и го оставям....и него оставих. Взех само РанЪ тоз път Rolling Eyes

Тези долнища копират успешно ХМ-ските, или обратното...незнам. Но са същите като кройка и вид-говоря за сивото и това на цветята.

Якетата не са лоши, тънки са обаче, нямат вата вътре или аз поне не видях. Само шушлякова подплата. Но за пролет би трябвало да стават.

Отивам да разглеждам брошурата

http://broshura.lidl.bg/58c98a35-0dc4-4f1b-a54c-7b0cb4a68a76/html5.html

# 389
Преди време мрънках, че спряха дългозърнестия ориз и го замениха с един попарен. Вчера видях, че са го върнали в асортимента. 2,15 лв. струва.

Плодове и зеленчуци напоследък само от Билла купувам - редовно има промоции. Повече ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт