Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 637
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
  • shumen
Аз тази седмица не харесах нищо,освен мокрите кърпички.Ама и не мисля да тичам до ЛИДЛ само за тях в този дъжд.

# 586

Това нещо някой има ли го и какво точно прави? Мощна ли е тази акумулаторна метла? За мокет става ли? Как се зарежда?

# 587
Ами....за мокет абсурд според мен да става. Само за лехи трохи е...доколкото помня стари коментари.

# 588
Някой да си е взимал матиращо фолио преди?
Събирам мнения   Whistling

# 589
  • София
Аз съм разочарована от препарата за канали и няма да повторя. Като излея около 500 мл и стига само за 2 пъти, много неикономично. А и не отпуши кой знае колко мивката, а тя не беше много запушена. Ще си карам с Тубофло
Същото вчера си говорихме с благоверния.  Peace

Да, (малките пици) пълна смешка са. Не сме ги опитали още, но според мен са за не повече от 2 деца.
В смисъл-смешни са ти като размери или като цена?
Смешни са ми като размери. Моите, заедно с баща си, могат да ядат сутрин, обед и вечер пица, така че това количество е несериозно в нашата къща  Grinning Цената им според мен също не е кой знае колко ниска.

Общо взето, колкото повече пазарувам в Лидл, се убеждавам, че усещането, че чените са ниски, е много измамно. А хубавите продукти въобще не са евтини. 

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 08:28 от Узи

# 590
Ами....за мокет абсурд според мен да става. Само за лехи трохи е...доколкото помня стари коментари.
Абе май не са пускали баш такова, понеже това е 2 в едно- демек и мете и мие като моп, или?

Това масло
Скрит текст:
, ирландско., несолено, добро ли е?

Тази захар кафява ли е наистина или е боядисана
Скрит текст:
Мисля да зареждам с голдеса крем сирене  и милбона плодови млека /идват ми една идея малко по сладки, но ще го преживея/.
Полу-сушилникът за дрехи, който се закача- някой има ли го, здрав ли е? Свърших с въпросите  bowuu

# 591
Това има ролка отдолу...не го виждам върху мокет Rolling Eyes според мен е за твърд под само и то за дребни трошици.
Като цяло безсмислен уред ,мен ако питате..

# 592
Полусушилникът го имам от първото пускане преди години.
Седи си на балкона, здрав е.
Много е удобен за сушене на суджуци.  Party

# 593
  • Бургас
Машинките от този тип се водят "електрически метли" и са си точно това - вадиш, обираш трохите от пода и паркираш пак в ъгъла, дето ѝ е отреден. За мокети категорично не става, нито за кой знае колко прецизно чистене. Но вместо да вадиш метла, да се гъзориш и да метеш, пък после да събираш в лопатка, да хвърляш в коша, па да трепнеш леко и да се изсипе всичко отстрани и ругаейки да събираш пак, е това нещичко - замиташ набързо и паркираш - дали да стои, дали да се зарежда. И периодично изпразваш контейнерчето. Миенето също ще е по-скоро леко забърсване, отколкото  нормално, здраво миене. Имала съм "метла" на този принцип и общо взето е удобно, стига да няма дългокоси човеци или жУвотни у дома, че като се намотаят тия ми ти косми по почистващите ролки е ужасно досадно да се режат или отмотават Tired И тъй като и аз и мъжО сме с дълги коси, бързо ѝ видяхме сметката и я пенсионирахме Twisted Evil

# 594
  • Пловдив
Някой да е пробвал напитката с кафе...в тази брошура е,за 1,19лв.

# 595
Полусушилникът го имам от първото пускане преди години.
Седи си на балкона, здрав е.
Много е удобен за сушене на суджуци.  Party

Оо , щом е здрав , отивам да се сдобия днес. Точно него мернах и се чудех може ли и на балкон да се монтира.

Оф , ако отида за сушилката , ще се върна с двеста неща, как се въздържате от изкушения  newsm78.
Гледам и чадъри някакви има, дали влизат в дамска чанта , такава, в която има неща от слънчеви очила , до документи ,портофели и гримилаци и всякакви чарколяци? Старият ми чадър се вмества успешно , но той е тройно сгъваем ,а  едната му спица е строшена. Та нов си ми трябва. Така и така ще ходя да доказвам прахосничество  Joy

# 596
  • София
Сутринта заредих с масло, много го харесваме и цената е чудесна. И шарен боб взех, Тета послушах те.  Mr. Green
Пакета с лукчета и кафява захар липсваше при нас-в 7 сутринта.

# 597
Някой питаше за кафе напитките. По принцип съм й фен. Миналата година на едно огромно пътуване от близо 4000 км. основно на такива кафета карахме. Въпросът е, че имат много захар - мисля, че по 18 гр. на 100 гр. А напитката по спомен е 330 мл. Аз, разбира се, карах на версии без захар или с по-малко такава, но са доста приятни за на път. Peace

Днес голям пазар ще правя - сирена, шведски кюфтенца, масло...

# 598
Йованче, ние само такъв плющим вкъщи напоследък Peace

# 599
  • Асеновград
Полусушилника е много удобен зиме за детски дрехи, вътре не заема много място.Не задължително да го сложиш на радиатор, става и на други подходящи места/ като на дървената табла на детското легло от външна страна/. Единствения минус е,че пръчките са близо една до друга и като го натовариш целия дрехите съхнат бавно, затова ги слагам през една.
Купих памперси, пъзели и пастели за лице. Блузите за момчета при нас изобщо не са пристигали. Не за първи път ми прави впечатление,че неща които липсват в книжната брошура после не ги и зареждат. http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=55928

Общи условия

Активация на акаунт