Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 650
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Ние онзи ден минахме през лидл. Забърсах 2 консерви червен боб (за чили кон карне) , замразени броколи и зеленчуци за супа . Пиците харесват ни - взехме си 2 бр с моцарела. Днес си мисля да купя от мокрите кърпички и да се пробвам за 1 или 2 ластични чаршафа че нямаме . Дано да останат до довечера! Иначе да се оплача ! Върхахме сокоизтисквачката  smile3512
Правихме сок 3-4 пъти и край - не стига че даваше супер много фира на продуктите че и тотално заби. А сме слагали само цитрусови плодове- портокали и мандарини. Пробвахме пробвахме и не ставаше.

# 601
Здравейте, някой може ли да ми каже какво точно съдържа тако сета от мексиканската седмица?

# 602
  • София
Здравейте, някой може ли да ми каже какво точно съдържа тако сета от мексиканската седмица?

Ужасен е. Питките са сухи, а соса - гаден. По-добре отделно да се купят от другите питки.

# 603
  • при моите любими
Трябва да купя една солна лампа. Някой виждал ли е някъде останала. Без значение в кой град. Ще помоля да ми я изпратят. Звъня на Лидл, но не ми вдигат нещо. А и риска да ми кажат, че няма без да са сигурно е много голям.

# 604
  • София
Трябва да купя една солна лампа. Някой виждал ли е някъде останала. Без значение в кой град. Ще помоля да ми я изпратят. Звъня на Лидл, но не ми вдигат нещо. А и риска да ми кажат, че няма без да са сигурно е много голям.
В Лидл Слатина имаше 2, в събота ги видях.

# 605
Извинявам се,но четох и прехвърлих темите но никъде не срещнах мнения за четките за грим които бяха от миналата седмица някъде..Много им се чудя,гледам има още налични бройки при нас и се колебая утре да си взема..Ако някой ги има,може ли да сподели мнение? Simple Smile.

Аз си ги взех последния път,много ми харесват,макар да не съм ползвала още всичките.Най-голямата/според мен за пудра/ е супер мека.Не съм забелязала да им падат космите.

# 606
  • Перник

В Перник в събота имаше няколко.

Ужасен е. Питките са сухи, а соса - гаден. По-добре отделно да се купят от другите питки.

Тако сета съдържа питки (царевични), сос и доколкото си спомням, някаква подправка. В соса се добавя месо/кайма, а в самите такоси се слага и салатка. Има подробно упътване на опаковката. Става вкусно, поне у дома се харесва.  Peace

# 607
  • Вестерос
Взех сушилник аз, че отдавна следях да го пуснат. Имаме парно и точно такова ми трябва за сушене. В нашия лидл бяха изкарали и останали дрехи всякакви, взех някакво боди с къс ръкав бяло за 9,99  Crazy Не съм го виждала в брошурата, сигурно съм го пропуснала. Чудех се  и за една рокля синя от с къс ръкав едни плътни по 9,99 лв бяха и те, но сякаш се отказах  Thinking

# 608
  • софия
А в магазина до Халите бяха останали 5 ролки самозалепваща хартия. Естествено от тази с цветенца и подобна. Не съм очаквала, че има такъв интерес. Довечера ще трябва да ходя до друг. Трябва ми най-проста, по възможност едноцветна, да подлепя огледалните врати на гардероба.

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 13:41 от zvanche

# 609
Сушилник за дрехи, от тези които се закачат за радиатор/парапет - препоръчвам.  Peace Купих един от първото зареждане още, после още три. Здрави са, само тях ползвам за простиране и зиме, и лете. Слагам ги на парапета на балкона, като има слънце, ги въртя навън, като завали навътре. Простирам всякакви дрехи, включително и  спални пликове (по-бавно съхнат през зимата, въртя ги). Нямам място за друг простир и тези ми вършат идеална работа.  Peace
Чадър имам от по-предишно пускане. Много съм доволна, събира се в нормална дамска чанта. Препоръчвам и него.  Peace
Ирландско масло, несолено съм купувала, нищо по-различно според мен от немското. Peace
Насипен боб - лятото купувах от шарения, беше вкусен. Peace

# 610
  • София
Аз не харесах ирландското масло. Бях купила около Коледа от него (и тогава беше намалено) и имаше лек маргаринен дъх. Дали партидата е била лоша или си е такова по принцип, не знам... Rolling Eyes

# 611
А маргарина на какво мирише newsm78

Маслата в Лидл по етикет нямат кой знае каква разлика. Всичките са 80-82 процента масленост. Изключвам тук имитиращите продукти..

# 612
  • Бургас
Аз не харесах ирландското масло. Бях купила около Коледа от него (и тогава беше намалено) и имаше лек маргаринен дъх. Дали партидата е била лоша или си е такова по принцип, не знам... Rolling Eyes

Такова си е маслото. Аз го харесвам и само от него купувам.

# 613
  • София
Ами по-различен и специфичен мирис има.
Аз от доста време купувам масло от магазин за млчени продукти, така наречените мандри. И вкусът, и цената ме устройват напълно, но да не спамя повече. Просто споделих впечатления си от въпросното масло.

Киселите млека Родна стряха ми харесаха. Пилос по БДС - не особено.

# 614
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз не съм впечатлена от маслото,не е моето.Да питам за сушилниците за балкон-има ли вариант да се сгънат,да не заемат място,когато няма пране.

Общи условия

Активация на акаунт