Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 659
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Някой погледна ли какво ще има следващата седмица?

# 616
  • София
италианска седмица, дрехи за по-големи деца и още нещо, което не запомних.

# 617
  • Варна
Йееее, италианска! Много ти благодаря! Откога я чакам!

# 618
италианска седмица, дрехи за по-големи деца и още нещо, което не запомних.
и неща за двора и градината имаше на плакатите.

# 619
  • София
Моята драма с перфоратора приключи. От клиентския телефон казаха категорично, че няма никъде.  Tired
Не ми върви с нещата, от които имам истинска нужда. Още не мога да прежаля едни момчешки потници отпреди 3-4 седмици.

Ирландското масло го купувам чат-пат. По-рано бяхте обсъждали, че дори и извън хладилник стои твърдо. Наскоро в магазин за млечни продукти ми препоръчаха сметаново масло, което е по-"леко" от мандраджийското. По-бяло е от другото и стои много меко, като е извън хладилника. Хареса ми много.

# 620
И аз не съм впечатлена от маслото,не е моето.Да питам за сушилниците за балкон-има ли вариант да се сгънат,да не заемат място,когато няма пране.
На моите, частите за прикрепяне към парапета се сгъват към рамката и не заемат много място. Сега погледнах пак картинката, тези имат и някаква част напред, не знам дали тя се сгъва, моите нямат такова нещо. Peace

# 621
  • София
Наскоро в магазин за млечни продукти ми препоръчаха сметаново масло, което е по-"леко" от мандраджийското. По-бяло е от другото и стои много меко, като е извън хладилника. Хареса ми много.

Аз съм яла като дете такова сметаново и е страхотно, все очаквам да намеря подобно в пакетчетата. Но най-неочаквано се "сдобих" с такова, след като се престарах в разбиването на лидълската течна сметана в червената картонена кутийка.
Та, ако искате истинско масло, това е един лесен и евтин начин.  Wink

# 622
  • Пловдив
хо-хо, нищо не си харесах, за сметка на мъжО ми Whistling Mr. Green Написал е един дъъъълъг списък за четвъртък, та минавам напред с едни гърди и мога да пазарувам споконо...само да пуснат нещо, което ме устройва Mr. Green

Относно перфоратора от миналата събота - благоверния стана по тъмни доби, за да отиде и да се сдобие с машинарията hahaha После аз съм била ненормална, като съм ставала hahaha
Та още не бил отворил магазина като отишъл и ми се обади - пред вратата чакали двадесетина мъже Mr. Green Като отвориха вратите най-безцеремонно ми затвори и като се прибра каза, че изкупили всичките уреди, даже имало разочаровани. Той се сдоби със заветното куфарче и вече го изпробва - върши идеална работа (едва ли и съседите са на това мнение, но ще къртим апартамента до основите му и машинарийката го улеснява значително)

# 623
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз не съм впечатлена от маслото,не е моето.Да питам за сушилниците за балкон-има ли вариант да се сгънат,да не заемат място,когато няма пране.
На моите, частите за прикрепяне към парапета се сгъват към рамката и не заемат много място. Сега погледнах пак картинката, тези имат и някаква част напред, не знам дали тя се сгъва, моите нямат такова нещо. Peace
bouquet bouquet bouquet

# 624
  • Sofia
Дали има още от пуешкото месо?

# 625
Ами по-различен и специфичен мирис има.
Аз от доста време купувам масло от магазин за млчени продукти, така наречените мандри. И вкусът, и цената ме устройват напълно, но да не спамя повече. Просто споделих впечатления си от въпросното масло.

Киселите млека Родна стряха ми харесаха. Пилос по БДС - не особено.
Моля дай координати на този магазин-мандра. Може и на лични.  Hug Каква му е цената?
Пици не купих, даже и не огледах плакатите, ама съм заплес  Mr. Green Но пък за сметка на това отидоха 100 лв. за сирене, домати, грейпфрути, ябълки, свинско, шоколади, пилос десерти, масло, яйца и не помня другото.  Laughing

# 626
Дали скоро ще има акция блясък?

# 627
Да,обикновено е пролет и есен акция Блясък!

# 628
  • Beyond the stars
Някой питаше за фолиото - в Лилд на Стамболийски (Западен парк) имаше доста от всички десени - грабнах бяло и на звездички  Blush за пролетни проекти.
Пробвахме чушки халапеньо и пица пак с тях  Mr. Green Пицата е много приятна и ароматна за замразена и имаше червени чушки по нея, които бяха доста по-пикантни от зелените. Тези в буркана са приятно люти, поне според, къде-къде по-люти имаме от село  Laughing Много се чудех на лютия доматен сок дали не може да се спретне едно Блъди Мери направо с него  Mr. Green
Сладкото от горски ягоди на новата марка нещо ми е твърде изкуствено за цената му.  Peace

# 629
  • софия
Някой питаше за фолиото - в Лилд на Стамболийски (Западен парк) имаше доста от всички десени - грабнах бяло и на звездички  Blush за пролетни проекти.

Сладкото от горски ягоди на новата марка нещо ми е твърде изкуствено за цената му.  Peace

Аз. ММ взе от там точно бяло  Simple Smile
Язък за сладкото. Днес купих. Не знам кога ще го пробваме, но съставът е доста изчистен.

Общи условия

Активация на акаунт