Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 615
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
Мен започват да ми липсват спортните неща  Cry Скоро нито клинове, нито тениски са пускали. А маратонки да не говорим...

Това свинско роле с чесън или кимион, дето ще е 1.50 лв., някой пробвал ли го е? И за свинското в консерва пак да питам същото?

свинско роле, дето ще е 1.50 лв го ядях много когато живях в чужбина, натуралното. Беше вкусно и си го ползвах за сандвичи. Тукашното не съм пробвала, все го гледам и ще взема да купя да опитам дали е същото  bouquet

# 721
Мерси  Peace Ще го взема да го пробвам. Иначе ще има мортадела в итал. седмица? С фам фъстък? Ако е тя, доста прилична беше. Не бих взела пак, че е доста като количество и остарява...

# 722
Туристическите обувки -високите,януари 2016 съм ги взела за 22 лв.и ето,че втора зима големия син ги носи непрекъснато, когато не е за маратонки или сандали...Разликата със сегашните е,че неговите имат малко като плат на дупки-мрежесто,а не такова плътно като имитация на велур.Това са ни единствените най-дълго издържали обувки.

# 723
Чаршафите са много хубави меки са ,но са 100% полиестер.Аз си взех 2 и не съжалявам.

# 724
Да, долните чаршафи са микрофибър, а горните-микрофибър и сатен. Звучи мекичко Heart Eyes

Днес се завъртях набързо сутринта, нямаше закачалки или аз не ги видях при нас. newsm78
Взех РанЪ основно, нямах време да зяпам другото Rolling Eyes

Жужука е утре...и него бях забравила, пусто...

# 725
  • Ст Загора
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=56238 - Няма да станат за Nescafe dolce gusto нали

# 726
Тете, те май бяха от понеделник. Поне на черни връх се подмотваха оттогава.

# 727
Момичета, кое е това свинско роле за 1.50 лв? Ако не ви затруднява ще може ли снимка?

# 728
Тете, те май бяха от понеделник. Поне на черни връх се подмотваха оттогава.

Знам, дУшо...но чак днес успях да се замъкна до там. Нищо, те пак ще пуснат...на следващото завъртане ще взема Grinning

# 729
Момичета, кое е това свинско роле за 1.50 лв? Ако не ви затруднява ще може ли снимка?

Тъпо съм го написала. Иначе е това
http://www.lidl.bg/bg/PV-11015.htm?action=showDetail&id=56120

# 730
Благодаря, за пръв път го виждам, но ще го имам предвид.

# 731
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ще се гръмна просто, как 500гр.ще бъде на тази цена, дори изключвам и промоционалната. Минало покрай месото.

# 732
То е ясно, няма да се яде всеки ден, аз ще го пробвам от любопитство.

# 733
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Далеч съм от мисълта за всекидневна употреба, но съм останала с убеждение,че в Лидл се продават качествени продукти за разлика от другите вериги магазини.

# 734
  • София
Здравейте. Някой дали има впечатления от детските дъждобранчета, че се чудя дали да карам ММ довечера да ходим да пазарувам? Имаше и едни принцески роклички - бива ли ги?

Иначе италианската седмица и на мен ми е любима - купувам паста, балсамико, маскарпоне, някой сос, антипастите, салатата от морски дарове, сладории. Заплюла съм си и цветните саксии и поставките за цветя, а и кутията за капсули. Не ползвам лидълски, но кутията ще върши работа за всички.

Общи условия

Активация на акаунт