Две биохимични бременности през месец.

• 4 646
  • 20
  •   1
Отговори
Здравейте момичета, просто искам мнение от вас, защото съм в голяма чуденка..! Така преди няколко месеца започнахме с бебеправенето.. още от първия път усетих че стана,но за съжеление след 3 дневно закъснение ми дойде.. Прескочихме месец, защото имах смущения в цикъла.. Пробвахме пак въпреки, че имах розова Ову ..закъсня ми 4 дни и много бледи чертички на двата теста.. започнах със зацапване, прокарвих и цикъл. Понеже сме във UK е доста по сложно със лекарите и сега с малко зор си издействахме писмо с инструкции от репродуктивната клиника. Те бяха за мъжа ми само спермограма а за мен прогестерон в 21 ден (49.4) и хламидия и гонорея (негативни) Чакаме на мъжа ми резултатите защото 2 проби искаха. На мен при ПКК ми откриха единствено 13 желязо от 15 - 500 норми и това е. От 2 цикъла насам ми се появи розово кафяво прицапвапе и дори веднаж при секс стана кофти (  имаше доволно кръв) след 10 дни  пак ще съм в ову и за първи  път ще можем да опитаме с десния яйчник ( ако има разлика де) Нямам идея дали да се пазим и да чакаме час при специалист (мисля,че доста време се чака) или да действаме.. Момичета помагайте.. оо забравих да кажа, че в Бг при гинеколог ноември след първата ББ ми казаха че имам удебелена лигавица и е възможен полип или хормонален дисбаланс.. 😐😐😐

# 1
  • София
"Полип" се връзва с прекъсването толкова рано и то по едно и също време - ако е върху лигавицата, той действа като спирала, имплантацията става невъзможна; връзва се и с прокървяването по средата на цикъл.  Защо не отидеш около средата на цикъл да те види специалист, с добър ехограф?
Имай предвид, че полипите са трудни за диагностициране...

# 2
"Полип" се връзва с прекъсването толкова рано и то по едно и също време - ако е върху лигавицата, той действа като спирала, имплантацията става невъзможна; връзва се и с прокървяването по средата на цикъл.  Защо не отидеш около средата на цикъл да те види специалист, с добър ехограф?
Имай предвид, че полипите са трудни за диагностициране...
Здравей, може и да е така, но тук нямам прово на избор.. ако джи-пито склони да ми праща  тепърва на скан( което ме съмняня защото лятото ходих и тук и в Бг и всичко беше Ок) по скоро се надявам зa fertility  клиника часа ми да е по скоро! Благодаря 🙄

# 3
След две ББ  вземе да си направиш изследване за Тромбофилия, това е генетично изследване и не знам как ще го направиш там. Моята история е сходна с твоята и след моите две ББ  си направих изследване и излезе точно това. Попитай, разбери къде има такава лаборатория.

# 4
  • София
Бременностите не са потвърдени с кръвен тест. Или са?
Ако не - възможно е изобщо да не си била бременна. Закъснение може да има и без бременност.
Тези биохимични много модерни станаха напоследък  Tired

# 5
Бременностите не са потвърдени с кръвен тест. Или са?
Ако не - възможно е изобщо да не си била бременна. Закъснение може да има и без бременност.
Тези биохимични много модерни станаха напоследък  Tired
Здравей miamim,тук няма как аз сама да си пускам кравни тестове,единствено Джи-пито ако реши... и дори тук те смятат за бременна след 3-ти месец!Правила съм единсвено уринарни..За моите 27 години само тези два пъти ми е закъснявало..Имаше си и други особенности,но не ми се пишат.  Незнам какви моди има,но и не ме интересуват... Просто искам мнение и дали да продалжаваме да се пазим.. Simple Smile

# 6
Според мен не си била бременна изобщо! Не се филмирай. Млада си, ще стане. Опитай да следиш базална температура. Така ще имаш доста информация за състоянието на месечния си цикъл. Освен това, ако си забременяла, ще го разбереш още преди теста, защото Т ще се задържи висока. Успех и да дойдеш да се похвалиш като стане  bouquet

# 7
Е как ,да не е била бременна?Фалшив положителен тест-НЯМА!
Miamim ...каква мода..просто се случва често

# 8
  • София
Не е ясно дали тестовете са били положителни. Доста такива с "бледи" черти съм виждала точно тук, та .......

# 9
     Aбе вие нормални ли сте ?!? Как така при закъснение и два положителни теста не била бременна? Тя втората черта на теста ей така сама си излиза и то не един ами два пъти. И как може да сравнявате с мода, толкова тежко събитие за всяка една жена. Писнало ми е от многознайки, те по-добре от тестовете знаят, че не си била бременна а даже си чула, че ББ е "на мода" и дай и ти с модата.

# 10
     Aбе вие нормални ли сте ?!? Как така при закъснение и два положителни теста не била бременна? Тя втората черта на теста ей така сама си излиза и то не един ами два пъти. И как може да сравнявате с мода, толкова тежко събитие за всяка една жена. Писнало ми е от многознайки, те по-добре от тестовете знаят, че не си била бременна а даже си чула, че ББ е "на мода" и дай и ти с модата.
Точно така Alady, и аз по модата си ги изстрадах по мое си.. един път добре.. случва се, но втори път и при еднотипни смптоми и положителни тестове... да имам и модата и всичкото му.. и двата пъти си усетих много добре какво става, но не смеех даже пред себе си да си призная и да се надявам и явно е имало за какво.. Sad

# 11
Аз от постовете й не разбрах, че е имала положителен тест, а че просто се чувствала различно... Ако е имала положителен тест, значи е имало и бременност, така е.

# 12
  • София

Ама ти тестовете дали ги видя, та твърдиш, че са били положителни?
Нагледала съм се на много "положителни" с "бледи" черти, които само авторките си ги виждат  Stop

# 13
Разбирасе ,че са били положителни.. по горе също го казах! Кръвен споменах, че нямам.. Тука стана бременненост не бременност... Аз друго исках да се коментира.. ако не съм била сигурна нямаше и заглавието да е такова...Та питам пак какво мислите дали до подновим опитите или да си чакаме минимум 3 месеца прегледа при специялист...?

# 14
  • София
Показаните от теб тестове преди време не бяха положителни.

Общи условия

Активация на акаунт